*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumim pt urari!
O sa plec singura marti ori cu ta-su si ma intorc miercuri,in 19.Nu pot sa nu fiu cu el exact de ziua lui.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumim tuturor pentru aprecierile adresate mezinei! Are o logoree de te da pe spate ... uneori nu mai inteleg ce spune la cat e de grabita! Si ca sa o mai laud cu ceva - in seara asta a inceput sa faca spagatul Am ramas masca cand am vazut ca departeaza picioarele si se lasa in jos! I-am facut o poza dar am prins-o cand incerca sa se riddice!

Mirabilis sanatate inifinita Iuliei -am si tie multa bafta la lucru! Ne-a pus branula si facem ampicilina de 1 saptamana pen'ca cica are o laringita (vinerea trecuta a inceput sa tuseasca sec, a facut putina temperatura 38.5 noapte si dimineata s-a trezit ragusita).Maine dimineata terminam, dar-ar norocul in el de antibiotic!

Catutza, sanatate multa-multa Biancai! Sa dea Domnul sa nu fie nimik grahv si sa scapati fara probleme inainte de sarbatori!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune trimise virtual pentru copilasii prietenei mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cuscra, numai viza ma mai opreste sa imbrac copilu', sa pun 2 merinde si 2 pulovere in bagaj si sa luam primul avion catre tine! M-ai imbolnavit cu decorarea exterioara a casei. superb. si renul si luminile si mosul si bradul si tooooooot.

sa ma lauuuuuud: nichita a primit filmulet dedicatie speciala de la rachel cu "te iubesc nichita"

madutza, mi-au placut mult pozele din filmuletul montaj. nu stiu unde le-ai ascuns tot anul:) foarte frumoase. multe si frumoase. dar spun cinstit, sa nu te superi pe mine, nu zic cu vreo umbra rea, dar eu sunt sincera: nu mi-au placut pozele cu orlando cu tigarea in gura. nici in gluma. io ma infior cand il vad ca se joaca cu pachetul, imi vine sa ma bat k nu m-am lasat inca de tigari..

ce bine ca terminati cu antibioticul, cami. si cu branula aia... daria este un fenomen de vorbarie:))) cum turuie fraze, moama, ce am admirat-o!

n-am vazut pozele alexandrinei, dar o voi face imediat.de-abia astept.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,multumim de aprecierile legate de filmuletz .Ai tu dreptate cu pozele alea cu tigara dar la momentul respectiv ne-a amuzat ,mi-e frica sa ma gandesc ca va fuma cindva dar copilu' face cam ce vede in casa ,ai mei au fumat ,eu fumez deci el nu se v-a apuca decat printr-o minune iar eu sincer nu ma pot lasa sub nici o forma desi am incercat de f multe ori.Tot ce pot face e sa-i explic de mic cat de nocive sint ,ce pot cauza etc.
Tii dedicatia ascunsa huh??Hai arata-ne si noua cat de mult il iubeste Rachel pe Nic :)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Toata lumea face nani?Io n-am somn si n-am cu cine vorbi...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Meems , condoleante sa stii ca am vazut ceva la stiri aseara dar nu am dat importanta, bietii copii sa ramana orfani...

Madutza , ai fugit la somn, gata?

Camy , pe amandoua

Feli , ce face Ilinca, cum se simte?

Roxana , ce faci burtici, te-am admirat in pozele Andei , ce daga i-mi e burta ta iar Alexia pare mai mare de 2 anisori.

Ma duc sa mai bag un ochi pe la bucatarie sa vad de ceva retete pentru sarbatori...de prajituri mai ales.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc tuturor incurajari si gandurile bune!
Va invit la tone de sarmale si stat la barfa in preajma sobei.

Mada spor la pregatiri sin u ne uita cu retetele de salate!

Ioana, eu am observat ca de cite ori nu o scot pe Rachie pe-afara ( desi acum nu mai vrea, pur si simplu) o ia razna in casa, topaie si tropaie , face ca toate alea. Cum o scot pe-afara, este un alt copil dupa, zau ca am vazut diferentza. Din pacate ea vrea sa iasa pe-afara in pijama daca s-ar putea si cu sandalele ei preferate in picioare. Maine s-au anuntat vreo 30 cm de zapada si minus 16 grade, asa ca mari sanse nu am cu scosul pe-afara.
Nu ai cum sa-l rogi pe unchiuletul s-o mai scoate pe Maria pe-afara ca sa-i mai "descarce" putin bateriile? in timpul acesta ai avea un pic de respiro.

Noki, posibil sa fie si asta motivul, habar nu am, poate in subconstient ma gandesc la ce spui.
Astazi am fost la dr. ,i-am spus ca sint ingrijorata de starea mea actuala – sint mai rau decit eram la inceputul anului – si mi-a dat niste alternative de ajutor pe care le voi lua in considerare dupa sarbatori, daca va mai fi cazul, insa nu pot lasa lucrurile asa.
Mi-a spus ca din punctual ei de vedere este normal sa simt si sa sufar inca (am intrebat-o daca a mai avut cazuri similare si care a fost finalul ) dar daca eu vreau ajutor mi-l poate oferi.

Cata nu a tras de brad, s-a jucat cu cateva globulete atunci cind le-am pus si cam atit, s-a plictisit repede. Nu prea sta in preajma bradului fiindca ii este frica de mosu’ .
Cum ii mai este Biancai, mai are febra?

Leea, astept si eu ziua aceea – in care sa ramina mai putina durere. Poate m-am sensibilizat cu varsta, nu stiu, da' nu eram chiar asa. Se intimpla lucruri mai cumplite pe pamintul asta si lumea trece mai usor peste ele, nu ca mine.
Sa ai o calatorie placuta si sa te intorci cu multeeee cadouri pentru T!

Cuscra, usa noastra este deschisa pentru musafiri atit de dragi si speciali !

Madutza,am vazut montajul, superb, mi-au placut si muzica si animatiile , totul.
Stii, vazandu-i fata angelica si blanda lui Orlando, mi-este greu sa asociez cu nebuniile si nazbatiile pe care le face ( cea cu “vrei o guma? “ m-a dat pe spate de ras) .

un we placut tuturor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inainte de a incepe nebunia de azi...profit si eu de ultimele momente de liniste sa va multumesc ptr urari celor ce le-ati facut, si celor ce le veti face... si ptr toata lumea!

Mirunici s-a gandit sa-mi faca un cadou de neuitat cu prilejul zilei ei de nastere, asa ca aseara de la 3 la 6 a avut program de dansat in pat..noi am fost la un party la un prieten si abia la 2 ne culcasem..va dati seama in ce hal sunt de oboseala....da' promit ca am sa folosesc la maxim fondul de ten si anticearcanul sa dau bine in poze

Nu va uit cu retetele...

Catutza sanatate la Biencutza!

Leea drum bun si shopping placut!

Cuscra, va asteptam diseara

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani...parca a fost ieri

Fuuuuggggg

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput