*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Si io tot la Philips ma gindeam ,am vazut unu care-mi place
Cuscra ,dc nu mai stai pe yahoo?Nu te-am mai vazut de mult

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna ziua la toata lumea. Nu am mai scris si nici citit, decat un pic din scutecul asta.

Gandacel tinem pumnii, sa fie cum e mai bine pentru tine. Multa sanatate.
Camelia, intr-adevar, nu prea se da antibiotic asa.."preventiv". Gatul rosu e de la muci. Toti copii care au muci au si gatul rosu. Normal, ca dc ei curg si pe gat...In fine....Bine, bine, dar branula??? Nu mergea ceva pe gura?

Lavimulta sanatate tatalui tau.

Eu am un pic de timp acum pentru ca nu m-am dus la servici. Iulia a fost din nou bolnavioara, de o saptamana e asa. De data asta sper sa scapam fara otita si fara alte complicatii. Andaimi pare tare rau ca nu am ajuns sambata, Iulia facea febra, muci, etc...

Sunt cam cheauna, am avut prima garda miercuri, am ajuns ieri dupa amiaza acasa si am gasit un dezastru..Trebuie sa ma organizez intr0un fel, sa las totul la indemana ca vad ca altfel nu se poate...Si am fost si stresata din cauza Iuliei...Eram de coma...intre 2 consultatii sunam acasa sa vad cat are temp, daca i-au dat antibioticul, etc...

In rest e totul ok, sper ca saptamana viitoare sa fie totul bine, pentru ca Iulia o sa fie "fulg de nea" la serbare si vine si Mosul.... Abia astept sarbatorile, din fericire nu am garzi anul acesta de craciun,am scapat...

Va pup, multa sanatate la puisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Inutza, super-super bradutuzl vostru. Pupi si sa vezi doar partea plina a paharului si acum, de sarbatori, si pe viitor.

Cami, dulce foc micutza si cu un debit verbal. Uauuuu. Cam asa e cu antibioticele, date val-vartej.

Ioana
, te admir cum te descuri si cu mucisorii Mariei si cu, constipatia juniorului. Si de una singura. Cu timpul, lor le va fi foarte bine, fiind de varste apropiate. ca tu te spetesti acum de numa'...vor aprecia ei (cand vor avea si ei copii, pana atunci nu constientizeaza). Tare rau imi pare ca nu stam mai aproape, poate ne-am fi vazut mai des, cu echipa de juniori. Si-al meu sot ajunge acasa dupa 18, de multe ori frant, fara chef de iesiri, si-apoi e si mai frig seara.

Madau
, dupa ce trece vartejul cu ziua Miruniciului, vreau si eu retete de la salatele tale. Par delicioase.

Meems, Doamne, m-am ingrozit. Copiii vor suferi cumplit, din pacate.

Mirabilis, sanatate multa fulguletzului de nea.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara colectie!

Ina , ce mi-au placut pozele voastre !!! foarte frumos a-ti decorat. Cum a reactionat Rachel la bradut? Nu a avut tentative sa traga de el? Bia in prima zi era super incantata "pinci...pinci" adica mingi...mingi. Acum nu le mai baga in seama. Sunt alaturi de tine draga mea si i-mi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva Sa ne arati si poze de la cresa de la serbare

Camy , am vazut filmuletul cu vorbareata mica mai are branula? nu trage de ea?

Mada , spor la pregatiri ca vad ca nu ai scapat de musafiri acasa. O sa merg si eu in real dupa cornuri de foetaj, in cora nu am vazut din pacate...sau nu stiu eu unde sa ma uit.

CristinaH , drum bun maine, sa ajungeti cu bine sa fie copii cuminti pe drum si va asteptam inapoi sanatosi si cu poze muuulte, Sarbatori Fericite!!!!

Eu aseara am fost la cumparaturi pentru Craciun, am luat cam tot, au mai ramas legume, mezeluri si branzeturi, cozonaci...astea le iau atunci cu 2 zile inainte.
Aseara Bia mi-a facut febra si ma dispera ca plange rau cand ii iau temperatura, nu mai sta deloc, off

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Catutza, sanatate Biencutzei si sa intrati in atmosfera de Craciun cu totii sanatosi.

CristinaN, uitasem sa-ti raspund, scuze. Alex nu mai papa de multisor doar pasat. Adica are masa de fructe cu branzica blenduita, ca nu stiu cum sa i le adun toate astea si sa fie "mancabile". Borsuletul, piureutul.... sunt zdrobite cu furculita, papa si suvite de snitel, papanasi sau ce-i mai dau. N-a mai vomitat de muuuult la masa din cauza bucatelelor care ar sta in gat. Mai zi-ne de Elise, ce nazbatii mai face?

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ina scumpa, de n-a trecut pina acum inseamna ca esti o fiinta tare sensibila.Sint sigura insa ca odata si-odata - nu vei uita- dar iti vei aminti cu mai putina durere.
Meems mi-e groaza chiar sa ma si gindesc la sarmanii copilasi si la bunica lor.Ginduri bune,virtuale, de la noi.
Feli citii si io in cele din urma ca ati descoperit problema Ilincai.Numai bine!
Cata sanatate fetei.Da de trece repede...
Mira iar e bolnavioara Iulia? Mititica.Duminica fac salata ta.Am asteptat o ocazie deosebita.
Mada distractie faina maine si pohta buna!

Io mi-am acoperit restantele la urat iar maine dimi plecam la mama.Acolo il sarbatorim duminica pe Tudor.Poate marti plec pina in Ungaria ca vreau sa-i iau una alta copilului.Deci trimit ginduri speciale sarbatoritilor din aceasta perioada.
Vaaai oare cine se plingea ca i se trezeste copilul transpirat? Asa patesc io cu T de vreo sapt.Leoarca se scoala.Tb sa-l schimb si sa-i usc parul cu uscatorul.Acu ma intreb si io ce-o fi.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

N-am vrut sa mi-o ia careva inainte asa ca am deschis subiect pentru Mirunici mai devreme ..pentru nora mea frumusica

Aici puteri ura LA MULTI ANI Alexiei-Miruna!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , drum bun maine si petrecere frumoasa, sa va intoarceti sanatosi de acolo si poate ne trimiteti si noua putina zapada Ce bafta pe voi ca stati asa aproape de Ungaria va invidiez.

Pischi multumim de urari, sper si eu sa nu fie nimic grav doar o febra si atat...pote intrii si tu mai des mai ales in perioada asta poate ne strangem iar toate pe aici.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza ,hai ca poate nu-i nimic grav cu Biencutza,sa treaca febra fara antibiotic !!
Leea ,sa aveti petrecere frumoasa!!Drum bun spre Ungaria si sa auzim numai de bine!!
Ii urez LA MULTI ANI lui T de acum ca nu stiu cind va intoarceti ,sa creasca mare si sanatos!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Mergi la inceput