*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Rapid ca am la treabaaaaa...trebuie sa fac si ceva d'ale gurii ptr maine, am zis ca scap avand in vedere ca mergem la locul de joaca, dar tocmai si-au anuntat vizita cativa prieteni, rude, etc. Noroc cu Realul aci aproape, am luat niste rulouri din alea din foetaj aseara, acum dimineata am facut o crema de cremsnit, le-am si umplut, asa ca desertul e gata. Aoleu Hilde, ai tot respectul meu ptr ca poti sa "mesteresti" ore intregi la floricele, parjiturele, si alte brizbrizuri

Noki carevasazica v-ati benchetuit aseara..sa va fie de bine! Party cu serviciul, sau in particular?

Cami la faza cu doctorii eu nu ma pronunt in nici un fel, e foarte greu sa gasesti nu un doctor bun, ci un doctor care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu pacientul. Eu sunt tare multumita de dr Mirunei, e o femeie de exceptie, stie ce-i face bine fetei..multumesc lui D-zeu ca am ajuns la ea. Sper sa gasiti pana la urma si voi pe cineva la fel, e boala grea asta cu prescrisul antibioticului imediat si ptr orice.

Ina fruntea sus si lasa supararea. Felicitari ptr muntii de sarmale...

Meems imi pare rau

Alexandrina ai doi copilasi minunati, sa va bucurati de ei. Cum o cheama pe ce mica? Sau ai spus si n-am retinut eu?

Lavi sanatate tatalui, sanatate si la fete!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mada si noi am avut musafiri 2 zile la rand pentru ziua lui Orlando dar in seara de dupa petrecerea la locul de joaca le-am zis la toti de la obraz ca pic de oboseala si nu mai pot pierde inca o noapte .

Ce i-ai luat fetei pentru ziua ei???I'm curious :)))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Cuscra poti sa crezi ce mama denaturata sunt? Nu i-am luat nimic...INCA. Dar ma voi ocupa mai tarziu

Ma intorc la salatele mele...am asa un chef...mai tai o ceapa, mai dau un refresh

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, sa dai neaparat retetele de salate si aici, te rog mult! Stiu ca ai niste combinatii tare interesante .
Cea cu andive si pui cum era?

Apropos, aveti vreo idee de servit somonul fume? Mi s-a pus o pata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!
Imi dorm copiii, am timp liber De fapt dorm de vreo ora

Feli, ai dreptate ca sunt inca zapacita de comportamentul Mariei, ea fiind f cuminte pana acum. Pe de alta parte, asta dovedeste ca e si ea normala, nu? Numai sa vad cum le vin io de hac la dracusorii astia. Ideea e ca am inceput sa caut cauzele, chiar am citit ca asta e startul in a le rezolva si am sesizat ca de vina in primul rand e oboseala, iar in al doilea rand lipsa atentiei exclusiv adresata ei. Nici eu nu sunt o persoana cu f multa rabdare, asa ca va trebui sa ne "crestem" una pe alta.

Ina, as dori sa trimit putina alinare sufletului indurerat. Ma bucur ca-ti deschizi inima aici; nici nu ai putea tine atata greutate de tristete in tine. Timpul o sa aduca liniste casa voastra e superba in prag de sarbatori. pofta buna la sarmale.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Maria am sa incerc la pranz sa pun cateva retete...nu fac nimic "elevat" ca sa zic asa, mi-am propus sa fac cateva salate ptr ca la noi astea au mare trecere...voi face asa:

- salata de andive cu pui
- salata de vinete
- salata de ciuperci cu smantana
- salata de macrou afumat
- salata cu feta si rodie
- salata paste cu sunca

Multe din ele le stiti si voi...ptr restul o sa pun retetele dupa ce culc viermele.

O sa mai fac niste calamari pane...dar la astia n-am mult de munca, am luat deja de la Real, trebuie doar sa-i prajesc atunci pe loc, am un sos specal ptr ei luat din comert, super bun

Rulourile cu crema si cremsnitul - e suficient...n-am timp sa mai fac si altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cami, super fata vorbareata! Si-a mea e undeva pe-aproape.

Pe fetita Alexandrinei o cheama Maria, sper sa nu se supere ca am scris.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Cuscra ,cum maie ,,viermele'' mic ???
Te cam spetesti cu salatele astea ,dc n-ai luat gata facute de undeva?Camarii sint specialitatea casei si la noi :))ca se fac repede ..
Despre cadou cred ca nu-i o tragedie ca nu i-ai luat nimic eu zic nici sa n-o faci ca va primi destule ,o sa faci ca mine ,m-am luat cu mainile de cap a doua zi ,nu mai aveam unde pune jucarii si toale ,dulapul lui e full ,full

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Fetele ,tocmai mi s-a stricat aspiratorul ,maine tre' sa cumpar altul ,aveti vreo sugestie ?Vreau unu bun ,bun sa ma tina mult si sa ma traga si pe mine :))))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Mergi la inceput

Io am Philips...sunt super multumita de el

Mergi la inceput