Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 9
crissintibun spune:
LA MULTI ANI!!!
VA doresc sa vi se implineasca si cele mai indraznete vise si sa fiti mai fericite k niciodata in 2008!
Am revenit dupa o lunga pauza pt k am fost plecata la socri de Sarbatori si acolo nu prea ajung la calc de barbata-meu si cumnata-meu care se cearta pt el k doi adolescenti.
Am citit din urma si m-a impresionat f mult situatia lui Mada pt k si eu am trecut prin asa ceva cand a trebuit sa ii dau mamei vestea k sunt graviduta ,mai ales k asta insemna sa intrerup un an din facultatea ei pretioasa pe care ea m-a obligat sa o urmez.Mada,fii tare si nu te consuma k nu merita ,gandeste-te doar ce norocoasa esti k ai o comoara in burtik.
Ramona,ti-am admirat si eu parul...Arata superb...Si eu am renuntat la vopsit din septembrie 2006 si chiar vreau sa va intreb dak se cunosc tare tare radacinile ..K sambata e cumatria si sotul ma tot pistoneaza k nu arata elegant k sa folosesc expresia lui.Eu nu vreau sa cedez mai ales k am rezistat atat.Am poze recente la semnatura de la Craciun si astept sa imi ziceti.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ramyteo spune:
Cris-imi venea sa ii pup gurita la aia mica sincer ce dulce ii dar na ce era sa pup ecranul?
Am vazut pozici dar parul tau se vede ca nu l-ai mai vopsit ca pe fir in jos este vopsea adr vrei sa te vopsesti iar sau nu. Acum daca suporti sa iti iasa toata vopseaua din par si dupa aceea sa iti faci un tratament cu o masca cva ca sunt dar nu mai retin numele dar daca te duci la farmacii sau cosmetice o sa te indrume cineva. Si niste vintamine sunt bune dar cred ca poti si acum sa incepi cu tratamentul.
PS: inainte sa o am pe Teo mi-am facut si eu masti cu un fel de crema cu morcovi si nu mai stiu ce impotriva ingrasarii parului ca asa de repede se unge de il urasc.
Acum ciuciu nu mai am grija de el ba chiar mai mult m-am tuns singura si a iesit bine dar l-as tunde de tot![]()
Hhaaaaaiaaa MADA detectiv ceva? Pai cum indraznesti sa ma urmaresti ha? HHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiaaaaaaaaa si eu sunt blanda cu tine dar eu nu am facut carate am facut judo 8luni, Handbal 4 ani, si vreo trei de ghici .......dansuri populare . A si putin balet cand am fost mai mica. Hehe stiti care ii mai tare faza ? Am facut atata sport si sunt mica de inaltime. Sunt cea mai mica dintre frati la inaltime si mai am o sora mai mica decat mine cu 5 ani dar mai inalta ca mine.
HAi ca va pup
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Hahahaha

Auziti la Mada cica sa nu scriem sa ajungem la pagina 10, FETE bagati mare ca sa o oftic sa aibe ce citi
pai ea ma ameninta pe mine? Stai ca ma razbun eu si pe cuvantul meu daca voi nu scrieti imi fac eu de lucru si tot trec de 10 pagini da dupaia daca nu ma ajutati sa vedeti ce va dau....
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
MissJJ spune:
Ramy mama ai inteles gresit am zis sa nu gasesc subiectul undeva pe pagina 10 cand deschizi sectia cu odiseea, ca daca nu se scrie la vreun subiect mult timp il gasesti pe la vreo pagina undeva departe, asa daca e folosit des e pe pag 1 sau 2, la subiect ar fi bine sa mai fie vreo doua capitole inca ca nu ma supar sa fie activitate.![]()
Si eu am facut sporturi mereu, tot mica de statura mereu eram cea mai mica si de la scoala: balet, gimnastica, dans artistic, pian, tenis de masa, badminton, karate si cam asta cred. M-am cam lasat de ele acnd am intrat la liceu ca trebuia sa invat mult si nu mai apucam plus ca faceam si germana si engleza la centrele culturale seara si nu mai aveam timp de sport.
Cristina si la ai mei supararea e xa am lasat doua fac sa plec in uk si nu le-am mai terminat si mi-am luat barbat si acuma fac copii. Degeaba ii explic ca am abia 25 de ani si intentionez sa imi termin si scoala, ea vroia sa fiu mare carierista maritata cu ceva prim ministru daca se poate.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Bine ,bine hai na am inteles gresit si ? Ce ma ce?
Hai treci odata la tine acasa si nu mai sta prin straini ca vad ca esti agitata si mi-e frica ca ma bati![]()
Hai ca va pupam
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Cynthia,Andreea LA multi ani ! cu intarziere scuze!
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Copiii la apel!
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
mei mai strig mult dupa voi?
LAsa ca va arat eu voua
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
redai spune:
ceau fetele.
Nu prea pot sa intru. Acum profit ca doarme David.Am o raceala cumplita, adica e pe trecute, dar a luat si copilul.Noaptea trecuta mi-a facut febra aproape 40 de grade.E un marait si mi-a plans aproape toata noaptea.Sotul a venit racit din Austria s am luat si noi.Nu am timp de pus poze sau sa va citesc. Sper ca sunteti bine toate.
Am fost la pediatra si a zis ca are un rosu in gatut. Inca nu ii da antibiotic. Sa speram ca nu o sa fie nevoie.Azi am umblat de nebuna prin oras sa cumpar aspirator nazal cu baterie. Cu batista bebelusului imi e cam groaza sa o folosesc in mijlocul noptii. Am si vecini si se sperie si copilul.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ramyteo spune:
Aoleu, Lore ce batuta va dau ca ati imbolnavit copilul...
Ma gluma ii gluma da sanatate lla toti . Si Teo a fost racita si inca mai tuseste dar ea a luat de la nepotelele mele.
Cand aveti timp mai dati si pi ci ca-s singura cuc
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI