Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ei na ca nu se vede asa de bine sa vezi cand il piaptan ii pana la sale adica deasupra fundului. Eu l-as cam taia desii e foarte sanatos ca nu ma vopsesc si nu am nici un fir ars sau ros. Dar la Tibi al meu ii place asa mare dar tre sa il santajez ca inainte el ma spala pe cap si acum tre sa ii zic ca daca mai vrea sa il am asa mare nu are decat sa mi-l spele si sa il piaptane pai nu?
El ma santajeaza ca daca ma tund el se tunde la chelie . asa am sa ma fac cu o boaba de strugure ca mai mult nu imi trebuie
Da parca din ce am vazut prin poze si tu il ai lung sau nu?

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ce misto ca nu te vopsesti...al meu e putin pana peste umeri.Insa il vopsesc,in fiecare anotimp imi schimb stilul.Pana acum ma tundeam ceva mai scurt(pana la barbie)dupa care m-am hotarat sa il las lung ptr ca se imbogati-se f mult de la vitaminele din tp sarcinii,iar acum iar am ramas cu 3 fire

Cand aveam 11 ani aveam parul lung pana la fund,dar rar ce-i drept si m-am tuns periuta.Ma tunsese coafeza pe jumatate si ma intrebase daca chiar sunt hotarata,zic normal.De fapt trebuia sa-i fi spus eu ca nu si sa ies pe strada punky,cu juma de par taiat si juma lung

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

esti tare . Si eu cand am fost mica m-am tus scurt de ma confundau oamenii si ziceau ca sunt baiat. Dar eram in clasa a 4a si eram la judo si nu aveam voie cu cercei si cu unghii si normal ca aratam ca un baiat.
Era tare freza trebuia sa-ti fi facut vreo poza
Nu ma vopsesc tot din cauza lui Tibi ca a lucrat ca director la un magazin de cosmetice si a mai facut si curs de machiaje si alte cele. nu e de acord cu vopsitul si daca fa fara voia lui toata ziua ce ii putin spus ca toata ziua dar multa vreme nu o sa mai am pace cu el asa ca stau cuminte in bancuta mea (ca-s michita) asa zice ficamea (micuta)

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ramy, Irina ms mult.
E greu intradevar acuma ce sa zic tata o iubeste mama mai fortat ca se si vede dar mereu comenteaza si mereu ma cert cu ea ca face tot felul de remarci si etc oricum de bebe 2 mie si frica sa zic ca v-am zis am batut apropo si m-a facut cu ou si cu otet.
Ramy poate pleci ca vb lui Irina iei bataie serios, ce si eu de anul asta devin baba trec de 25 da raman aici cu fetele ca avem grupusorul nostru si e tare bine.
Uff nu mai apuc sa scriu prea des sa ajungem inapoi in uk ca abia astept si sa repar laptopul si vin sa va stresez zilnic.

Gata pupici fug ca e trecut de 12 noaptea si eu bantui pe net ca vulturul doarme.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

va parasc la moderatori serios pai asta ii treaba sa ma bateti doua contra una? Haaaaaaaaaaiaaaa vedeti ca stiu carate huuuuuia ha
bine promit ca nu mai zic asa ceva dar hai mai fugi o data acasa la tine sa putem vorbi ca acum cand ma gandesc ca scriu si ngura pe aici imi vine sa plec
VA pup fara exceptie

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor am ajuns si noi cu greu in tara. Cu multe peripetii.

Ingeras te-am trecut si pe tine pe listutza.

Acum nu pot sa scriu prea multe.A fost frumos in vacanta, dar mai bine este acasa. Sotul e racit bocna si se pare ca il urmez si eu.Promit ca intru cat de repede pot cu mai multe detalii.Acum ne pregatim sa mergem la niste cumparaturi ca bate vantul prin frigider.

Va doresc la toate un am nou fericit si cu multe bucurii.Mai am mult de recuperat.
Va pup pe toate.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Ha in sfarsit aparu si hai mica
Bine ai venit si La multi ani de abia asteptam sa ne spui cum a fost. De vrei hai la mine sa-ti dau papica ca e tareeee buna.
Uite ia si un ceai caldut sa te linisteasca sau o cafeluta sau asa?
Te pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Ha in sfarsit aparu si hai mica
Bine ai venit si La multi ani de abia asteptam sa ne spui cum a fost. De vrei hai la mine sa-ti dau papica ca e tareeee buna.
Uite ia si un ceai caldut sa te linisteasca sau o cafeluta sau asa?
Te pupam

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mada las ca daca ei nu ii place statutul de bunica asta e!Bine ca ai un sot care te iubeste ,intelegator!O sa treci si peste asta,la urma urmei cei mici sunt importanti ptr noi parintii!fetita si sa ajungi cu bine acasa.
Azi am fost si noi la Ambasada am rezolvat cert de nastere a lui Sebi,urmeaza sa mergem sa-l pun pe pasaport.Sa dea Dumnezeu in Aprilie sa reusim sa ajungem si noi acasa la ai mei(cu sot sau fara sot),ca eu numai pot de dor.

Lore,sper ca v-a priit vacanta,cel mic te ia de fresh acum
Nu uita sa treci si primul capitol,ca am vazut ca nu l-ai trecut.
Si eu si soatza am fost gripati,eu am scapat,el inca mai are,iar sebi a trecut cu bine,si prin cure de tylenol sa prevenim sa nu raceasca si el.

Ramo as bea eu un nes si cu okii azi dimineata cand m-am trezit si m-am uitat in oglinda aveam vase de sange sparte la oki la cat de obosila sunt.

Restul fetelor vad ca nu ne mai viziteaza

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Irinuta mamii da ce ai patit? Imi pare rau ,hihi nu ma mai poti bate dar inca ma pastrez in forma.
pe la mine dar ia si tu o cafeluta nu nes ca nu ii bun la iinima da?!

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ramy eu am centura verde la karate ca am facut si din astea, serios vb, deci sa vedem care pe care da promit sa fiu blanda ca na ne cunoastem. Glumesc evident da te urmaresc si te terorizez cu pm-uri daca aici nu mai vii sa scrii.
Irina ms vai am asa emotii cu drumul asta dupa experienta nu tocmai placuta de la primul drum. Sfatul meu e daca tot ii faci pasaport la bebe daca poti fa-i individual, e mai bine asa parerea mea. Noi i-am facut asa la fata cu procura f repede s-a rezolvat si avem fiecare pasaportul lui.
Lore bine ai revenit si eu ma gandesc ca ajunngem acasa si e firgiderul gol golutza sper casa sa mai fie acolo.
Gata gagici ultimul mesaj pana repar laptopul in uk, pupici sa nu ne uitati, ramy si daca vb sg sa nu pleci de la sub ca vezi tu, promit ca revin sper sa nu va gasesc pe pagina 10 ca va bat. Si sper sa scrie mai multe fete nu numai lore, irina, ramy si eu. Ramy mai striga catalogul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput