Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2] | Autor: redai

Link direct la acest mesaj

Asha ne-am cunoscut:

Capitolul I

Lore(redai) si David-Vlad 18.07.2007
Mada(mada_mxm) si Arianna-Raisa 21.08.2006
Cristina(cristina85ss) si Giulia 21.09.2007
Irina-Rhoneea(rhoneea) si Pierre-Sebastien 05.06.2007
...(elamia) si Dylan 04.03.2007
Andreea(deeapui) si Alex 27.10.2005
...(crissintibun) si Amalia-Maria 15.10.2007
...(onyxg) si Vlad 24.03.2004
Ramona(ramyteo) si Teodora 29.06.2005
Adriana(nastasie) si Razvan 01.11.2004
Adriana(mami alexia) si Alexia 28.04.2007

8 Gravidutze

MAda(mada_mxm) UM 21.09.2007- DPN 05.07.2008 cu bebe
Laura(Lala_20DN) UM... DPN 05.02.2008 cu Bianca Mihaela
...(cynthia)UM29.03.2007-DPN 03.01.2008 cu bebe
...(onyxg1998)UM...-DPN 04.05.2008 cu bebe
...(Karina22)UM...-DPN 03.08.2008 cu bebe
Andreea(deeapui)UM 12.08.2007-DPN 16.05.2008 cu bebe
Alexandra(Lixa)UM 08.03.2007-DPN 13.12.2007 cu Catalin
Ingerash_M UM - 17.11.2007-DPN - 23.08.2008cu bebe

Suntem 19 cu 5 baietzei si 5 fetitze
si viitori 8 bebici dintre care un baietzel,o fetitza iar restul

Lore-DN:03.02.1985
Mada-DN:12.10.1982
Cristina-DN:17.01.1985
Irina-Rhoneea-DN:14.08.1987
Elamia-DN:29.09.1981
Alexandra-DN:18.11.1983
Andreea-DN:04.01.1982
Crissintibun-DN:22.08.1984
Karina22-DN:22.07.1985
Onyxg1998-DN:19.07.1979
Ramona-DN:03.02.1982
Adriana(nastasie)DN:02.11.1981
Cynthia-DN:12.12.1983
Laura-DN:03.09.1987
Adriana(mami alexia)DN:06.08.1987
Ingerash_M DN: 13.11.1983

Lore, mamicutza de print David
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Lore condoleante. Nu te mai ingrijora cu greutate lui bebe copii sunt diferiti unii mai slabuti unii mai grasuti oricum recupereaza ei rapid. Atata timp cat papa si e energic si activ este ok. Distractie placuta de revelion!
Rhoneea pai avem 4 ore londra-bucuresti apoi 3 ore de stat in aeroport in buc si inca vreo ora, bine ei zic 45 de min pana in iasi. Si inapoi la fel. Faza e ca in bucuresti ajungem noaptea si tre sa stam 3 ore noaptea e si frig in aeroport cu bebe, sper din tot sufletul sa fie cumintzica ea in genere e linistita nu ne face pb acuma om vedea.
Ramy si la noi e aceeasi situatie eu cu ea non stop de dim pana seara cand sta si cu tati maxim o ora apoi ea la somn si stau cu ea pana la 3 ani cand merge part time la gradi si abia la 5 ani merge full time de aia am si zis fac si bebe 2 acuma stau cu amandoi si scapam ca nu am nici eu nici un ajutor nu am cu cine sa ii las daca vrem sa mergem undeva no way jose decat daca platim. Asa ca stau acasa asta e situatia or creste si ei si va fi mai bine. pana atunci ne descurcam cum putem.
Eu ieri am fost la ginecolog si am mers cu busul ca la tren nu merge liftul si erau prea multe scari ca sa car 20 de kg up and down si toate bune si frumoase pana la intoarcere cand m-a luat o greata de numa de am vomat pe autobuz noroc ca aveam o punga la mine si o babutza dragutza a tinut carutul si a vb cu fata sa nu ma vada ca imi vars matele pe acolo si cu chiu cu vai am ajuns acasa dar pe drum am mai vomat de vreo doua ori si am reusit sa pap ieri numai niste boabe de strugure si cateva guri de apa. Si eu care ziceam zilele trecute ca ma mai lasat greata si mi-e mai bine.
Azi vad ca tot rau imi e nu asa ca ieri dar tot rau oricum ieri m-am pus la nani la 7 odata cu fata ca nu mai puteam.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Vai Mada imi aduci aminte de mine...Pentru mine primele 5 luni au fost cumplite.Prima luna am avuut greturi ingrozitoare.Ma ascundeam in dormitor sub patura sa nu vad si sa nu miros.Cand ma apuca vomitatu cateodata ma piscam de mana cat de tare puteam ca sa nu ma concentrez asupra greturilor.Aratam ca un zombi,nu mancam si nu beam cu toate ca luam supozitoare anti-greata...Pana la 5 luni am avut greata de dimineata.Onest...as face si 10 cezariene decat sa trec prin ce-am trecut in primele 5 luni de sarcina.De la 7 luni am simtit si eu ca sunt gravida...si abia atunci a inceput sa-mi creasca burta,nu stiu da parca m-am trezit cu ea peste noapte,pe bune....Lasa ca or sa treaca...

Vai da pierdeti enorm de mult timp...Da cum aveti avion national bucuresti-iasi?
Stii cat facem noi cu zbor direct tarom de aici pana la bucuresti 2 ore jumatate,apoi de la aeroport fara transport aviatic.Te duci acasa cu ce ai .Cu escala facem mai mult de jumatate de zi,face ocol la marea mediterana.Abia astept sa plecam si noi...sa-l vada buni pe baiet ce mare e

Apropo singurul fruct pe care il papam era kiwi da pot sa spun ca aveam limba ferfelita de la el...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Deci noi cand am luat biletele era cica oferta speciala iei o cursa internationala si e gratis aia nationala bine daca este legatura cu orasul respectiv. Faza e ca din buc in iasi cu avionul facem putin decat 5 ore cu masina asta vara pe vreme buna iarna cam 7 ore sau cu autocar sau mai stiu eu ce si cu copil mic mofturos si plangacios de la oboseala. Si am ales asa plus ca noi am dat 556 de lire pe biletele astea dus intors toti trei si ce am mai gasit in rest erau numai pana in bucuresti si erau mai scumpe deci macar avem si cursa interna in pretul asta.
Eu sarcina trecuta si sarcina asta am avut pb cu mirosurile dar nu in halul in care am fost ieri eram ca o leguma si eu mi-am luat ieri kiwi zmeura si struguri ca astia stiu ca ii pot papa sa mai inerc sa mai tai din greata ca de portocale si lamaii mi s-a acrit.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, sa nu intelefeti gresit.nici mie nu mi-a fost si nici nu-mi este usor cu razvan.mi-a fost foarte greu.si este un argint viu si acum la 3 ani.dar ma gandesc si mai tarziu.ca e bine sa fie doi, dar daca va fi tot baiat si tot asa de argint viu o sa ma impusc.eee, om vedea.sanatosi sa fim.noi ne pregatim de serbare la cresa pe 20.sa stiti ca eu l-am dat pe razvan la cresa de la 1 an si 10 luni si nu-mi pare rau.am tras destul la inceput cu racelile dar anul asta e mult mai bine.eu l-am operat si de polipi si am mai scapat din probleme, ca multe le aveam din cauza mucilor.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Nastasie si eu as da-o la gradi dar e pres scump pt noi eu nu as castiga pe luna atata cat trebuie sa dau pt gradi a ei plus ca eu ca sa muncesc ar trebui sa fac naveta in londra si atunci ar trebui sa o dau de la 8 la 6 seara in fiecare zi si e mult prea scump asa ca stau cu ea acasa o duc la diverse activitati de bebeii sa vada si ea copii sa socializeze si cam asta e. DE la 3 ani merg part time la gradi adik 2 ore pe zi timp de 2 ani si la 5 ani ei incep aici scoala efectiv ca noi la 7 ani.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mada adevaru e ca e mult mai convenabil ce ati ales in legatura cu biletele,si mie mi-ar conveni asa dar din pacate nu avem aceasta optiune.

Fetelor vreau sa va intreb cum reusiti sa scoateti punctele negre de pe nas?Inafara de cosmeticale si baia cu aburi.De la baia cu aburi m-am umplut toata de cosuri.

Lore am o idee noua la listuta daca esti de acord spune-mi si-ti voi arata...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Rhoneea o trec si pe mami alexia. Spune cu listuta cum vrei sa o modific?

POZE

Mergi la inceput

eu in timpul sarcinii nu am avut asha d multe greturi.Singurele probleme ale mele au fost ca am facut iar o alergie urata, care nu am pututo trata si tratamentul pentru sustinerea sarcinii.

Azi am fost in oras. mi-am luat rochita care mi-a placut asha de mult , dar nu am mai gasit cizmulite.Las ca merg si in pantofi....doar e restaurant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Multumesc,Lore ca ma treci si pe mine pe lista.Eu am ceva probleme de sanatate, sper sa se rezolve odata ca m-am saturat...merg maine la o radiografie..va mai povestesc..Noapte buna!

MAMI & bebe ALEXIA
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=655&from=top

Mergi la inceput

mami alexia am citit la mamici de cj.Sper sa iti revii repede si sa gasesti cauza.

POZE

Mergi la inceput