Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Am pus si eu cinci poze de la cununie chiar ultimele sunt .
Ei da TEo a mea ii cobza de racita dar las ca ii trece dar pana sa plecam de acolo am crezut ca fac cuie ca am tinuto aproape tot timpul langa mine dar dupa ce am venit acasa au venit surorile mele cu prieteni si cu un nepotel care are 15 ani si au dat drumul la muzica si dai pi joc maiiiiii....si sa vezi ca am ras de ei de numa strigau "mainamaina" si mai faceau si cate o moaca ca radeai numai de moaca lor asa ca dupa ce au plecat s-a facut o liniste de nici nu stiu cum am adormit.
Hai ca va pupicesc si cred ca strangem si noi sirul ca mamicile astea tinere cred ca au ramas cuplate pe distractie de asta nu prea intra si Mada ne mai scrie si ea din cand in cand dar na hai ca le iertam nu?
Pupici! Sa vedeti ce urechiat a fost mirele de Teo a mea au ras toti de ea.

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Irina ce sa zic fata s-a comportat f bine pe drumul extern nu am avut pb nu mi-a fost f rau ci normal mai greu zborul intern ca au fost pb ca nu aveau avion si ei au dat vina pe vreme cu toate ca i-am auzit vb si ziceau ca nu au avion fata adormise abia pe la 11 fara ceva am decolat din bucuresti am trezit fata sa ne suim in avion ea s-a pus pe plans isteric ramanea fara aer aproape si asa a tinut-o pana cu chiu cu vai a adormit printre suspine la tati in brate si atunci au zis astia ca urmeaza sa aterizam dar a durat vreo jumate de ora si fata a tot bocit cand am aterizat in final la iasi m-am pus si eu pe bocit de nervi si oboseala.
Acuma iar is nameti in bucuresti zboara avioanele numai cele externe dar cu mari intarzieri speram sa se amelioreze pana plecam noi uff fingers crossed. Ca noi ne descurcam da cu fata sa stai prin aeroport ore intregi si exact cand ea adoarme noi tre sa plecam ca asa e de obicei asa ca na speram sa fie bine.
In rest nu prea apuc sa scriu ca sta vulturul pe capul meu, adik mama, ca nu stiu inca de bebe 2 nu au zis nimic si ne-am facut si noi ca ploua ca am vrut sarbatori linistite ei nu au fost de acord nici cu fata dapai cu bebe 2 am batut noi un apropo si a iesit scandal asa ca am ales sa nu le zicem. Am avut noroc ca mi-a fost greata dar nu asa rau ca sa ma dau de gol.
Asa ca pe net intru cand apuc si nu e ea prin zona si cand ajungem in uk tre sa repar laptopul ca tre sal trimit la sony deci o sa dureze putin pana revin online dupa data de 8 ian.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Mada -e tare greu asa te compatimesc sincer , imi pare rau si de aia mica si mai bine stati voi linistiti la voi acasa ca sa nu va mai deranjeze nimeni. Pai sa iti spun ceva eu cand am conceputo pe Teo nu eram casatorita ci doar stateam impreuna si am sunato pe soacramea sa ii spunem ca a iesit testul cu doua linii si m-a sunat intruna sa ma tot intrebe daca nu mi-e rau sau ma suna si era fericita si in continuu vroia sa vorbeasca cu noi .
Sincer imi pare rau pentru tine.
Aveti grija de voi si de fetita ca e cea mai importanta.
Va pup

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Fetelor cand implinesc 26 de ani va parasesc asa ca mai aveti mai putin de o luna si va spun Adunareaaaa!
VA pup

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Auzi Ramo?poate te bat ,cum sa pleci?ce vrei sa ne suparam?.Sa ai mama si 40 de ani da tu stai aici cu noi

Mada imi pare atat de rau...ce e mai frumos pe lumea asta decat sa fii parinte,bunic..?
E f greu cu cea mica...imi dau seama,in aprilie zburam si noi catre Romania si tot avion de noapte avem,cum mi-o fi nu stiu...
Lasa ca acum ajungeti acasa la cuibusor si reintrati in normal.Vad ca incet,incet greturile te las sau ma insel?

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

nu mai da nu stiam de ce ma doare asa rau spatele
ma gandeam ca daca trec de 25 de ani nu mai intru in clanul vostru de asta ziceam asa chiar daca am nascuto pe Teo la 23 de ani. Bine ,bine atunci o sa va stresez in continuare
Saraca Mada de abia astept sa ajunga acasa sa putem vorbi chiar singer imi pare rau de ea. Ce oameni, ce caractere ,sa nu iubeasca un suflet care practic fac parte sange din sangele lor.
Mai nu stiu cum sunt altii dar eu sincer daca mi-ar da cineva un copil abandonat as avea grija de el ca si de al meu si atunci cum sa refuz un suflet?
Voi nu sunteti la fel? Of mi se rupe sufletul si sincer daca ma-ti vedea cum suspin cand ma gandesc la Mada.
Apropo inca un apel fac la voi Desteptarea! mai cu viata fetelor!
PS: mersi Irina

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Sunt de acord cu tine Ramo....as avea grija daca as putea de orice sufletel de pe lumea asta.
Nasol sa ai parinti asa...Mada te pupam si sa ajungeti cu bine acasa!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Irina ,am vazut ca te-ai logat asa ca asteptam sa scri ca de nu hihi.
Pupici

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ce faci acum mi-o intorci tu pe cocoasa?

Apropo ti-am vazut pozele de la cununie,moama ce par lung ai..

paginuta colorata
pozici sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput