Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ma bucur ca puiutul meu nu na mai facut febra. de mine nu pot sa spun acelasi lucru. Nu am febra dar tot prost ma simt.

Despre vacanta nu va pot spune prea multe. A fost frumos cu schiatul ,dar mie nu mia prea placut mancarea.S-a dat multa carene de vaca si eu sunt alergica, asha ca am venit si cu nishte bubite. Am venit cu o zi mai repede. nu mai puteam de dorul copilului. Sotul a facut febra mare in noaptea inaintea plecarii.In Ungaria ne-am ratacit si am luat-o spre Ucraina. Nu aveam nici un forunt, nu aveam euro si motorina era pe zero, mai exact pt 30 km. Noroc ca am gasit o benzinarie unde am putut folosi cardul de Romania. nu a fost acceptat in toate.Am fost in innsbruk si am cumparat copilului niste jucarioare dintr-un magazin numai pt copii.i-am luat renumitii pampersi cu elastic de care nu sunt prea multumita, sunt multi mai buni Huggies.Ne-am schimbat schiurile si eu si sotul. Am gasit preturi foarte bune.Per total a fost destul de bine, dar tot mai bine este acasa, cu puiutul meu.

Cand am ajuns piticulk abia daca ne-a mai recunoscut.oricum am hotarat o chestie, in vacante nu mai plecam fara copil. eventual la anul la schi, dar sunt slabe sanse. Il luam cu noi .

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

He he Lore , eu nu pot sa plec nici unde fara fata si asa daca am patit ca a adormit la soacramea si am fugit cu sotul pana la fratele meu tot cu gandul la ea am stat nu stiu daca si tu esti asa dar eu sunt prea prea ...
Ma bucur ca e bine micutul cat despre voi sper sa va refaceti.
Ma bucur ca va-ti distrat si chestiile cu ramasul fra benzina sunt amintiri frumoase
Va pupam

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Buna fetelor!Am revenit!Am avut compu stricat

Lore mai scriu o data ca ai spus ca nu ai citit din urma trece si primul capitol pe prima pagina,urmand ca toate capitolele sa fie trecute acolo.
Pacat ca ati venit gripati din vacanta,doresc sa va faceti bine cat mai curand.baietelul

Mada cred ca ai ajuns acasa...asteptam vesti

Ramo voi ce mai faceti,Teo ce face?

Cris multumim de urari,si tie la fel

Cat despre noi...Sebi are un dintisor,a facut febra,a plans azi noapte o ora incontinuu.Cu febra stam bine deocamdata,am cumparat si gel ptr dintisori,speram sa trecem cu bine peste toi dintisorii.Eu ma inarmez cu tzigari si nes si ii dau bice

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Hmmm, Irina ce ii cu intrebarea asta? Ce fac ,nu ti-am raspuns ca sunt singura cuc pe aici? Asa batuta va dau...si acu bine ca ti-ai facut calc. Si sa faci ca Sebi sa nu mai faca febra si il si pupam da? Poate ma mai lasati singura pe aici! pe toate
Oare celelalte fete ce fac?
Irina mai lasa tig. ca nu-s bune si cafeaua ,pfoai fata da esti tanara ....
PS: si eu fum si sunt o droga droga de la cafea ca toata ziua beau nu conteaza ora

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

is back am ajuns cu bine si am avut si noroc ca dupa ce am decolat noi s-a inchis de tot aeroportul deci a fost cat pe aci sa nu mai ajungem la programul stabilit.
Va povestesc mai acusi ce si cum.
Sanatate multa la tot familionul Lore!
Si noua ne e greu cu fata dar nu putem pleca fara ea parca nu e la fel am fost cu ea si la schi bine ea s-a dat cu sania si i-a placut mult.
In rest multa munca acsaa tone de rufe vase si de traiat reviste si sticle pt reciclat plus ieri am facut si ceva curatenie generala ca dupa 3 sapt de lipsa era f mult praf si toate miroseau asa a statu asa ca am facut totul luna cel putin etajul jos mai avem de lucrat.
Tre sa fug revin mai pe seara ca acusi vine Flo si tre sa pregatesc sa bag papa la cuptor si sa prepar carnitza pt gratar.
Pupici revin mai pe seara.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Neata fetele'
Am avut o noapte de cosmar

Mada ati avut noroc chior,daca se inchidea aeroportu inainte de a pleca voi...nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi iesit.
Spor la treaba.Pozici nu ai cu voi sa va vedem si noi?

Ramo cu Sebi e rau,febra,plansete,agitatie,sper sa trecem si peste asta cat mai repede.
Apropo Mada cand i-au iesit dintisorii Ariannei cum a fost?Ce ai facut?Ce ai folosit(in plus de gel ptr dinti si tylenol?)

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Da chiar am vaut noroc chior. Nici nu vreau sa ma gandesc ce era daca ramaneam in aeroport. Mai ales ca Flo trebuia sa mearga la servici si trebuia platita si chiria. Bine ca am scapat.
Dintisorii fetei i-au dat fara febra sau ceva dar cu miorlaituri nervi rontait muscat cat incape in afara de gel de dinti si putin nurofen sau paracetamol nu am reusit sa ii fac nimci altceva, i-am mai luat juacrii din alea cu gel care le tinem in frigider si ii dadeam sa roada dar nu prea ii placeau sg lucru care a ajutat-o a fost o haltera asa are forma de rontait aia a fost sg care ii placea ca putea sa o bage in guritza si sa o tina usor. Caut acuma pe net sa vad daca gasesc sa iti arat.
Poze cu noi parca am mai pus pus acuma linkul, oricum is de asta vara/toamna nu sunt f recente o sa pun si din astea mai noi dar dupa ce rezolv cu laptopul ca acum nu mai am nici o poza pe el. http://www.flickr.com/gp/13659422@N05/yY4m40 Uite aici pozele maj is cu fata dar sunt si cateva cu noi.

Bebe 2

Mergi la inceput

Irina imi pare rau pentru piticotul mic.
Pot sa-ti spun ce am patit noi?
Cand i-au iesit dintisorii nu mi-a facut febra dar acuma la ultima maseluta ca in sfarsit o avem, mi-a facut febra urata si de durata... ca sa-i potolesc febra pe langa antibiotic si faceam asa :un supozitor de paracetamol dupa trei ore un supozitor de algocalmin dupa trei ore suspensie nurofen si tot asa dar sa nu fie acelasi unul dupa altul si noaptea cand nu prea puteam sa-i dau medicamente ca urla de ma stia tot blocul...impachetari cu: apa otet si spirt ,pe frunte masaj pe spate si pe pieptut ,sosete ude pe picioare si masaj pe manute din jumatate in jumatate de ora si asa am scapat foarte repede dupa chinuri seculare numai cu medicamente. Incearca sa vezi cum ii este dupa impachetari dar ai grija sa nu ii pui spirtul direct pe piele sau otetul sa le amesteci cu apa .
Mada ce bine ca ati ajuns acasa cu bine ma bucur.
HAi ca va pupam pe toate si asteptam sa mai scrieti.

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ramy ms mult.
La impachetari apa sa fie caldutza si frectionezi bine bine asa mai insistent si apoi il imbraci pe bebe. Eu am facut asa numai cand era fata f bolnava cu febra la dintisori am avut noroc ca nu a facut f urat. Pupici sa treaca repede.
Noi mai avem caninii si de aia m-e cam frica masele si astea au iesit destul de usor cu lacrimi si miorlaituri dar caninii inca nu dau semne si am auzit copiluti care la masele au fost ok dar la canini a fost jale.
Eu acuma am o dilema: poate ma puteti ajuta cu o parere ceva cum ii culc pe cei doi bebeii? Bine bebe 2 sta cu noi in camera cat e mic pana pe la 7-9 luni maxim dar apoi cum sa fac? Camera unde sta fata acuma e micutza sie loc doar de pat etajat pt doi copii daca ii mut in camera mai mare al doilea dormitor daca vin oaspetii nu prea am cum sa ii culc ca in camera fetei nu incape un pat dublu. Si daca is baiat si fata ce facem cu deocrul daca ii tin in aceeasi camera? Jumate camera cu pirati si jumate cu printese? Ca pana ne mutam noi sa avem spatiu mai mult dureaza.
Ms anticipat pt raspunsuri.

Bebe 2

Mergi la inceput