Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 11
MissJJ spune:
Ramy multumim.
Eu dupa ideea luata de altundeva i-am zis floarea soarelui, ca e blondutza si mie imi place tare mult floarea soarelui, de ex ca tot ne-am mutat la casa si vrem la un moment dat si casa noastra mi-ar place tare mult o bucatarie vesela pe galben cu floarea soarelui.
Si imi plac si zanisoarele si de aia la fata i-am luat cate o zanisoara pt fiecare luna pana la 12 luni.
Vrem acuma sa facem niste rafturi sau sa le luam de undeva sa punem zanisoarele.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Mada am eu o idee pai muti tot adica va puneti voi in camera fetei cu pat etajat si copii in camera voastra(hihi)
Si zici noaptea ca mai urci pana la vecinul sau cobori depinde ce va intelegeti...
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Mada am eu o idee pai muti tot adica va puneti voi in camera fetei cu pat etajat si copii in camera voastra(hihi)
Si zici noaptea ca mai urci pana la vecinul sau cobori depinde ce va intelegeti...
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Daca fac asa ceva ma muta barbatamiu cu pestii in gradina. Nu renunta el la pat king size pt nimic in lume.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
rhoneea spune:
Ce blondina superba
Mada stii ce cred eu despre mutatul copiilor?Deocamdata pe cel mic il ve-ti tinet in camera voastra pana va face un an,Arianna in camera ei,iar pana va creste bebe 2 poate reusiti sa va mutati,in caz ca nu,cumparati mobilier si amenajati camera in culori neutre,renuntati la culori specifice genului(fetita-roz,baietel-bleu).Dar daca bebe 2 va fi tot fetita atunci totul va fi floare la ureche.Va fi minunat sa stea amandoua,in aceasi camera,vor fi dependente una de alta ceea e superb ptr doua surori.
Cand ai urmatorul eco?I-a uite incet,incet se apropie si mai acum![]()
Mersic fetele de sfaturi,sper sa nu ajung la impachetari cu apa si otet.Inca nu e atat de grav,doar cu tylenol ii trece.In schimb ziua e cuminte,se joaca e un nazdravan dar seara e jale,plange cu orele.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
ramyteo spune:
Pai da seara era si la noi mai aiurea.
He he Mada o sa se obisnuiasca
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
MissJJ spune:
Irina multumim.
Mai daca is fete ar fi super simplu iti dai seama acuma ma gandecs si daca e baiat ca tati ar vrea baiat, da na om vedea ce va fi in final. Faza dura e ca la ei in familie mama lor a vrut f mult fata si a avut 4 baieti care la randul lor au numai fete acuma noi suntem primii cu al doilea om vedea ce sex este.
Ramy as vrea sa o vad eu si pe asta dar no way.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
MAda sti ce? Daca sarcina seamana cu prima atunci e identic adica fata . Ce inseamna sa semene :daca vomi ,daca forma e la fel...
Ei zimi si mie asa este? Si daca da tot fata faci garantat daca nu baiat. Ei cam de regula la baieti ai burta ascutita si nu te latesti dar cu fetele...oho
VA pupam si pe floricica ta blondina
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
MissJJ spune:
Ramy dupa forma burtii si etc e la fel vomatul si greturile si mirosurile cam la fel numai ca acuma au inceput putin mai devreme de latit deja ma latesc ca si cu fata iar ajung sa ma rostogolesc la 80 si ceva de kile creca.
Sincer eu cred ca tot fetita va fi nu stiu de ce.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
rhoneea spune:
Ramo eu am avut o burta de ziceai ca am gemeni.Inspre final devenise ca o minge.Nu cred ca e regula ca-i fata ai burta asa sau baiat invers.
Mada cred ca instinctul isi spune cuvantul daca zici tu ca presupui ca-i fata.Eu am simtit din primele momente cand am aflat ca sunt
ca-i baiet,si baiet a fost![]()
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
ramyteo spune:
A nu ,nu cred ca m-am exprimat gresit cu fete te latesti in lateral si cu baieti nu prea .
Oricum nu ii regula in asta hai ca va pup si ce o fi o fi sanatos sa fie
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI