Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
Hei fete am bagat un filmulet cu Teolina la un anisor. Atat am reusit .
VA pupam
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
redai spune:
Fetelor am modificat pe rprima pagina. Nu prea pot intra. E sotul acasa si e "stapan" pe calculator,dar de luni merge la serviciu. promit ca voi recupera.
Va pup pe toate.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ramyteo spune:
Si noi te pupam si asteptam sa ne scri mai des ca...ai cam tras chiulul si hmmm, nu-i frumos!
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Noapte buna copii!
Pupici multi!
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
redai spune:
Mona draga , dar ce cauti tu pe internet la ora asta?
nu ai somn? Sau acum ai ajuns si tu la calc ca si mine?
Poze David Vlad
ramyteo spune:
Noi ,adica eu si sotul ne-am uitat la un film si am vrut sa vad daca mai e cineva si hm, cine navigheaza noaptea , acum te inteleg de ce nu mai ai reusit sa intri pe la noi dar de acum adica de luni sa sti ca daca nu intri zilnic iti pun taxa 5lei intrarea
Ce mai face bebe?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
redai spune:
bebe e mai bine. Acum doarme dus. Sotul se uita la nu stiu ce film cu viata lui hagi si am prins eu tastatura. dar ar trebui sa fug la culcare. maine david nu stie ca eu am stat pe Dc. Maine iar nu cred ca voi intra. Mergem la masa la socrii. Miamia. Am o soacra de nota 100. gateste de te duci cu 5 kg in plus dupa o masa de a iei (iei si la pachet) si poimaine cred ca ,ergem pana la ai mei ca nu am fost de vreo 3 luni ooopssss
Poze David Vlad
redai spune:
La David am zis ca e mai bine in sensul ca nu a mai facut febra. Mai tuseste parca un pic, dar dr a zis sa nu ii dau nimik poate e si de la aerul din casa. Am fost deja in oras cu el la cumparaturi.
Eu nu ii mai pot face baita in caditza lui. Am mers cu ea in baie dar si asha face balta. Nu stiu ce sa ii cumpar. Ma gandeam sa ii cumpar suport pt vana , ca sa stea in fundulet, dar oare nu e cam devreme? Pe 18 face 6 luni, desi el sta aproape nesustinut in fundulet , rezemat de perne. Acum nu stiu ce voi face.....
Poze David Vlad
ramyteo spune:
OAu Lore cam rusinica sa-i lasi pe ai tai la o parte..
Si soacramea tot asa bine gateste dar noah a mea nu i chiar de nota 100 mai scazi cate-va procente ca eu nu prea o suport, sssst ca noah ma inerveaza cu ea nu poti vorbi mai nimic ca si daca ii zici ceva te contrazice si bleach nu-mi plac oamenii astia (ex. ii ziceam ca am simtito pe Teo mai repede de 4 luni si jumatate si nu ma- crezut nici in ruptul capului pana cand a sunat-o pe sorasa si a intrebato ca ea a lucrat o viata numa pe ambulanta ca asistenta si mi-a dat dreptat si nu a mai zis nimic soacramea si pfoai ce ma inerveaza oamenii care te fac pe fata mincinoasa) ei da in rest e ok.
Noapte buna si pupici multi ,multi
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Eu am vania mare si acum ii fac baita in ea.
pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI