Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Madaaaaaaaaaaaa ce faci Madaaaaaaaa?
Te-am vazut....hi hi. HAi ca eu plec va pup pa pa

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vazut filmuletz. Si a mea musca cat poate cateodata se repede al tine sa te ia in brate si se lasa cu muscatura. Da ce frumos vb fetita ta. A mea nu vb atata. Speram sa inceapa si ea sa vb cum trebuie.
Unde m-ai vazut ca si eu te-am vazut ca dezertezi.
Uff e weekend si avem treaba adik eu nu fac eu is cu indicatiile ca nu am voie sa stau in miros de vopsele si etc dar face Flo mai avem de terminat in baie niste maruntisuri si ramane numai podeaua sa o schimbam. Uff sper sa terminam curatenia pana vine bebe 2, ca astai planul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Apai no acuma ce sa fi facut ca a trebuit sa dezertez .
Ei te distrezi de minune hai?
Pupici

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Da distracie la maxim mai ales ca din iulie de cand ne-am mutat aici ne tot distram numai contul din banca plange.
Si nici macar nu e casa noastra ca stam cu chirie dar trebuie sa facem si vrem sa stam cat mai bine ca ne-am saturat de case unde nu ai voie nici un bec sa schimbi ca tre sa dai socoteala. Am gasit casa perfecta din maj pct de vedere in afara de design interior care il reparam noi acuma. Ce sa ii faci nu le poti avea pe toate. Speram in vreo 5 ani maxim sa reusim sa strangem bani de o ipoteca sa ne luam si noi casa noastra sa nu mai platim chirie nimanui. Bine asta e planul vedem noi ce iese.
Anul asta oricum e pierdut tre sa achitam niste datorii apoi sa reusim sa ne luam masina ca e vitala aici unde ne-am mutat si sa ne pregatim de nunta pt 2009 si daca reusim sa mai punem si ceva deoparte pt mai incolo sau pt zile negre.
Deci avem multe de realizat speram cu putin noroc sa isi gaseasca toate locul, e anul sobolanului si cica e un an f bun pt bani si tot felul de realizari speram asa sa fie si sa reusim tot ce ne-am propus, ca noi inca suntem la inceput suntem impreuna de abia 3 ani in feb deci we have a long way to go.

Bebe 2

Mergi la inceput

Pupici Cred ca va este tare greu ooai de mine da oare cine nu are datorii? Si noi ne-am scapat de banci si cec dar mai avem o datorie destul de maricica dar pe un salar greu te urnesti sa mai si platesti una alta dar asta e. Si noi speram ca anul acesta sa ne mearga mai bine desii .... Vrem si noi sa ne punem o centrala ca deh aici unde stam nu avem apa calda si e tareee greu sa tot incalzesti cred ca intelegi. Ei hai sa terminam cu prostiile...ca eu sunt satula de toate si asa sunt cam suparata si daca mai continuu cred ca

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Ramy sorry nu am vrut sa te intristez. Pupici sa treaca si niste floricele virtuale!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ramo nu mai fii suparata,o sa iasa si soarele pe strada
Vad ca aveti activitate aici nu gluma.Noi azi am fost la dr ca Sebi a luat raceala de la noi,i-a dr siropel,e bine,avem 2 dinti acum nu unusi ave aproape 9 kg.Vai mama ce ma fac eu pan la un an?
Lore Sebi numai face baitza in caditza de cand avea 5 luni.Eu am pus in cada un suport ca sa nu alunece cand il ridic in picioare,iar daca sta intins imi pun mana sub spatele lui.Am vrut sa cumparam scaunul,dar este superincomod,e captiv in scaun nu poate face nik,as' ca am renuntat.
Sebi a dormit bine azi noapte....fetelor dati-mi ideii,orice poate papa uun bebe de 7 luni.sunt in lipsa de inspiratie,chiar daca dr azi mi-a zis ca poate papa aproape orice.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Daca sunt niste trandafiri rosii ma mai imbucuri. PS: nu tu m-ai intristat ca sunt eu trista ca asa sunt acum intr-o stare mai delicata si...of
Si noi va pupam si va las ca sa-mi termin treaba.
Pupici si la celelalte fete.

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

irina sa nu ma iei in nume de rau da amea chiar a mancat orice bine in afara de maioneze si mancare fara rantas ca asa am facut sa manance si ea faceam doar ingrosala si apropo ce ii placeau cel mai mult si acum ii place Sarmalele si mananca...de uoau ca se mirau de ea.
Ei soare nu stiu cand o sa mai si iasa si pe la mine ca de o vreme adica cam ani tot naspa imi merge dar las ca vad eu cum fac. Noroc ca am fata ca de nu la Zam ajungeam sau intr-o cusca

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Irina de ex a mea cu toate ca nu a fost si nici acuma nu este tare mancacioasa la varsta asta papa de ex o reteta f buna care o puteam face cu diverse legume, ca sincr la 7 luni nu credca poate papa chiar orice, abia pe la 1 an sa zici ca poate papa orice din ce papam si noi.
Asa reteta in putin unt calesti niste praz dupa ce s-a inmuiat adaugi niste morcov mazare si niste cartofi si calesti vreo 5 min pana se inmoaie putin apoi acoperi cu apa fierbinte pui delicat si ceva ierburi de gust noi avem aici ceva mixt herbs cu mai multe ierburi din astea aromate si lasi la foc mic sa fiarba cand e gata pasezi la consitenta dorita si gata papa. Sa stii ca iese tare bun la gust si poti pune diverse legume ce vrei tu brocoli dovlecel radacinoase. Poti pune si niste carnitza de pui fiarta separat si pasata bine si amestecata cu piureul asta. Fata mea mai adora pastele cu sos astea sunt preferatele ei sunt paste speciale mici mici pt bebeii si ii fac din astea si sos calesc niste ceapa sau praz niste legume din alea amestecate pus sos de rosii las sa fiarba adaug condimente si amestec cu pastele. Cirobitza de orice fel ii mai dadeam zeama cu ceva morcov, cartof, mazare niste smantana. Piure de fructe la desert, diverse combiantii. Cam asta ii dadeam la 7 luni mai mult piureuri sau cirobitza pastele sunt de la 7 luni in sus acuma depinde daca ii plac lui si depinde ce i-ai dat pana acuma a mea a fost mai inceata la diversificare deci i-am dat mai tarziu putin paste cu sos. Supa nu i-a placut niciodata numai ciorba acrita cu bors magic.
Am si o carte de retete pe undeva prin vreo cutie daca vrei mai caut si iti dau un mail cu retetele ca asa nu prea imi aduc aminte ca a mea e mai mofturoasa si a papat cam putine lucruri abia acuma la 1 an si gusta orice si alege ce ii place sa pape. Ce nu i-a placut si nu ii place nici acuma ii orezul sub nici o forma nu ii place l-am facut si pilaf si cu legume si in diverse combiantii nici nu vrea sa auda de el. Seamana cu tati...
Eu nu m-am luat neaparat dupa scheme sau carti cu diversificarea ci m-am lasat ghidata mai mult de fata ca era mai mofturici ce a vrut a vrut ce nu nu am fortat-o.
Zi ce papa el in general cam ce ii dai ce meniu are si poate asa imi mai vin idei sa te mai inspir cat pot.
La kg e ca a mea vad si a mea la 6 luni avea 9 kg acuma la 1 an si 4 luni are 13. Si te rupe daca tre sa o iei in brate.
Ramy rosii daca iti plac tie eu is cu aia albi. Speram sa fie bine si pt voi. Eu incerc sa fiu optimista si poate o sa reusim daca ma deprim si ma gandesc numai la ce merge rau mai rau imi fac asa ca incerc sa gasesc ceva bun in fiecare lucru si sa ma incurajez sg.
Nici noi nu am folosit scaunel pt baie ci numai presuletz din www.mothercare.com/gp/product/B000IVQQFY/sr=1-58/qid=1200138704/ref=sr_1_58?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">asta sa nu alunece in cada si sustinuta de noi pana a reusit sg sa stea cum trebuie fara sa cada sau sa alunece. Am incercat sa o obisnuim cat mai devreme dar nu eram sg in casa unde am stat inainte si era mai greu dar de cand ne-am mutat numai in cada mare facem baie are jucarii si am invatat-o si cu dusul ca sa nu ii fie firca.

Bebe 2

Mergi la inceput