Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Na ca pana am scris eu mesajul ai aparut si tu.
Mai scrieti fetelor si aici ca pe mess nu apucam sa ne convorbim tot timpul cand e una libera e cealalta ocupata si tot asa.
Asa ca nu lasati sub sa ajunga pe ultima pagina.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
redai spune:
Irina mersi de intrabare.fratele meu a fost la un neurolog, se zice ca e cel mai bun de aici. Acum sa vedem cum raspunde la tratament. Acum e in vacanta si nu mai face asha mult efort. numai cand merge la opera.2-3 ore pe zi. O sa faca tratament 10 zile si daca nu trece e mai grav. Nu a zis mai multe dr. Dar el nu se simte chioar bine nici acum.
Mada si eu sunt deacord sa m ai scriem si aici. Irina de cate ori a vrit sa vb cu mine tot pe sotul l-a prin la calc. In toamna vrem si noi sa mergem sa facem rezervare la gradi. Am ales una germana. mi se pare mai ok.Am gasit insfarsit o femeie in care pot sa am incredere care imi face curatenie o data pe saptamana. SUnt parca mai relaxata asha.
ramo tu pe unde umbli?
oare nu mai intra si alte fete pe aici?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
ramyteo spune:
LA multi ani Lore!
Dumnezeu sa te ocoleasca de toate relele de pe acest pamant! Sa aveti multa sanatate si fericire toata viata!
VA pupam si sa dam de baut!

Teo si mami

redai spune:
La Multi Ani si tie Ramo.sanatate, bucurie, impliniri ca sa poti fi mandra de tot ce faci.
Ne imbatam virtual.![]()

Poze David Vlad
ramyteo spune:
Asa e Lore virtual ne imbatam ca daca vreu sa ma i8imbat ma duc si-mi iau o boaba de strugure si sunt gata!
Mersi Lore la fel!
Va pup si sanatate multa la bebe.
Teo si mami

redai spune:
fetelor tare amarata mai sutn.david a facut iar febra. in dimineata asta a facut 39,2, din care se scade 5.Nu pot sa imi dau seama daca e raceala sau a facut de la dinti.inca nu se simte nimik la gingie.
Asta da cadou.Am inceput sa ii dau eferalgan si nurofen, alternativ.Sa vedem cum se simte maine , daca e tot asha merg la medic.saptamana asta trebuia sa facem si vaccinul. oare dupa cat timp dupa ce nu mai face febra si nu mai ia tratament se poate face?
Dar aprimit aseara si un cadou frumos de la el.Ma instrambam la el si el facea dupa mine.E prima data cand fac ceva si el ma imita.E asha de scumpa
Poze David Vlad
ramyteo spune:
Of Lore sunt asa de dulci cand ii vezi cand incep sa faca tot felul de lucruri, incerc sa mi-l imaginez cum se stramba dar ar fi bine sa ne trimiti o pozica cu el cum se stramba poi nu?
Va pup
Teo si mami

rhoneea spune:
Buna fetelor!
Aseara am fost in mall,ca a fost febra reducerilor,si din tot mall-ul ala nu i-am luat lu Sebi decat doua bluzite si o pereche de ciupici.Restu' ba aveau culori oribile,ba nu erau ptr marimea lui,s.a.m.d.Nici nu-mi vine sa cred ca am stat 5 ore.Sotul era lesinat de picioare![]()
Lore,ptr ca lui Sebi deja i-au iesit doi dinti,sa stii ca nu se simte nimic la gingie.Cel putin la noi asa a fost.Dintii se vad cand ies,cand se ridica la suprafata gingiei,abia atunci cand sunt cat de cat vizibili,se simt si la atingere,insa daca nu se vad nici la atingere nu se simt.Deci repet asa a fost la noi.Ce tratament ii dai acuma?David si-a schimbat comportamentul?Mananca bine?Se joaca?E activ?E totusi ceva diferit in comportamentul lui ce iti atrage atentia?Daca febra e de la dinti in 2-3 zile maximum vei vedea si dintii cum se ridica,si va incepe sa puna in gura orice cu foarte multa forta,adik trage de lucrul respectiv cu gingiile cat de tare poate.Ma rog acuma sunt copii si copii.
Ai grija
Mada cred ca noi am scris mesajul in acelasi timp![]()
ce face blondina
Ramo voi ce faceti?
Nu ultimul rand vreau sa urez celor doua
Lore si Ramona un Calduros La Multi Ani!!Sa va dea Dumnezeu sanatate(ca-i mai buna decat toate),si sa aveti parte de tot ce va doriti

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
redai spune:
irina mersi mult de urare.
david nu este suparat, mananca normal.Sper sa treaca repede.
Poze David Vlad
MissJJ spune:
Lore, Ramona
La Multi Ani
multa fericire si sanatate.
[pup
Noi aseara am aflat ca o sa fim nasi in martie in Irlanda la fetita unor prieteni.
E nasol ca suntem cam in groapa cu banii, dar ce sa facem, ne bucuram ca o sa fim si noi nasi la o scumpete de fetita, Sarah Alexia.
Le-am zis si la ai mei de bebe 2 aseara si normal nu au fost prea incantati. Na o sa le treaca asta este. Si miercuri fac 20 de sapt si ajung la jumate.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2