Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Mai fete multumim de urari.
noi suntem pe aci pe acasa nu ne-a mers netul asa ca ....
Pupici voua si la cei mici.
PS:Mada si la samburel.
Lore cum mai e bebe? Irina tu ce mai faci?
Va pup
Teo si mami

MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti?
Noi binisor pe acasa ca afara tot recisor e, asa ca stam la caldurica.
Daca vreti sa vedeti poze cu viitoarea finutza: http://www.flickr.com/gp/13659422@N05/46076t .
in rest nimic nou plictiseala si iar plictiseala, ne zbatem cu datoriile, asteptam si noi caldura primavara sa ne mai inveselim macar oleaca.
Pupici la toata trupa sper ca sunteti ok.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
redai spune:
Fetelor am fost la medic.
David nu are nici rosu in gat, la urechiuse nimik, la plamani nimik,scaun normal, mananca normal.dar febra persista. trebuie sa facem maine un examen de urina si sa vedem daca nu e cumva o infectie urinara.
A facut si azi de dimi 38 cu 5. Daca iese analiza de urina buna inseamna ca ne supara dintisorii.
Mada e bine sa botezi. O sa vezi e mplinire sufleteasca o sa ai dupa aceea.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
ramyteo spune:
Lore ,Doamne ajuta sa va iasa totul bine, ca eu sunt atat de milaoasa de copii....pfoai las ca o sa vezi ca totul e OK, noi ne rugam pentru bebe.
Mada vai ce dulcica e aia mica, scumpa foc.
Ma-m uitat la poze si m-a trecut un fior prin burta cand am vazut o tara om. Aio cred ca as mai vrea unul dar nu am curaj 
Irina ce mai faceti? Voi sunteti bine?
Mada la blonda i-a trecut?
VA pup pe toate. PUp si prichindeii si sanatat4e multa la toti.
Teo si mami

MissJJ spune:
Ramy ms
Da fata e mai bine mai curge putin nasucul dar nu in fiecare zi, e si vremea asta tare urata afara si e rece tare si seara si nu putem iesi la aer curat si tre sa stam in casa.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Va pup Mada si sa aveti grija de voi.
Si eu sper sa nu mi se raceasca Teolina ca asta imi mai trebuie. Pupici
Teo si mami

ramyteo spune:
mi s-a racit printesita....
VA pup pe toate si pe prichindeii mici si sanatate celor bolnaviori!
redai spune:
Ramo mi pare rau ca ti-a racit pitica.
Eu am reusit cu greu sa ii iau urina. Acum astept sa vad cand primesc rezultatele.Sper sa fie totul in regula.fetelor nu v-am citit pt ca sunt disperata. David e in a 4 zi cu febra si nu stim de unde. Ii dau din 4 in 4 ore medicamente si tot are febra.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
ramyteo spune:
Of mai Lore tu cu piciu tau ma necajesti, nu stiu orice numai un bebe sa nu fie bolnav. Eu sper sa nu imi faca febra dar sunt pregatita cu apa cu otet si spirt ca asta ii face bine.
Aveti grija de voi, va pup 
fetita lu cumnatamea ii mai mare ca si Teo cu 10 lunni dar cand a tinuto tot in febra si am luato la masat ca pe masa nu a lasato si din printesa nu am scoso si i-am zis ca-i luceste pielea si pfoiai ce super ne-am inteles si i-a si scazut febra. Da atat am cocolosito ca mi-e atat de mila de copii cand ii vad asa necajiti...
Va pupicesc pe toti
eu
MissJJ spune:
Uff mai multa sanatate la puiutii bolnaviori.
Lore ce sa zic se mai intampla sa aiba asa febra si o saptamana si apoi sa treaca aici ne zice ca se poate. Pune-i sosetele cu otet si bucatele de cartof crud in sosetele daca e mare febra tare poti sal bagi si in caditza si sa il tot clatesti cu apa caldutza si apoi mai recisoara. Lasa-l mai dezbracat putin mai lejer sa poata sa respire pielea chiar si numai in body si cu sosetele cu otet. Poti sa ii faci si cate o frectie cu putina apa calda si otet, asa peste tot mai apasat putin apoi ii pui pijamalutza si la nani.
Tinem pumnii sa treaca si sa va faceti bine repede.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2