Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Eu is prin zona numai ca ne-am tot vb azi si de aia nu am mai scris am vazut ca fetele nu au mai zis nik, nu am scris nici eu.
Eu acuma fac papa sa papam astept sa se termine cartofii prajiti sa putem papa ca fata e in pat isi bea lapticul.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Mei fete daca nu aveti timp sa ne mai scriem ca pfoai nu am mai vorbit de mult.....oare ce mai faceti? Bebeii ce va mai fac?
Eu am plecat acu si va pup
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nimeni prin zona?
Eu am avut ceva pb cu messenger-ul.
L-am reinstalat sper sa nu mai faca figuri acuma. Sper ca sunteti bine toate.
Eu ma agit cu inscrierea la gradi pt fata ca tre sa te pregatesti din timp si se pare ca sansele sa obtii un loc is putine si trebuie multa alergatura asa ca acuma tre sa vizitez trei gradinitze sa ma interesez ce si cum la fiecare si apoi sa pot sa le trec pe formularul de admitere in oridnea preferintei ca nu depun formularul direct la gradinitza unde vrem noi ci tre sa aplic prin sist national de inscrieri.
O intreaga nebuneala si trebuie cu un an inainte depuse hartiile este o perioada de inscrieri si apoi dupa anul ala iar tre sa depun pt anul urm ca aici copii de la 3 ani merg part time la gradi adik 2 ore pe zi si apoi de la 4 ani trebuie inscrisi in reception class asa se cheama grupa pregatitoare pt scoala cum ar veni ca de la 5 ani trece in clasa 1 cum ar fi in ro la 7. Complicat sistem, asa ca acuma fac sapaturi si ma documentez cat pot ca sa fiu sigura ca merge copilul la gradi cand trebuie si ca are un loc.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Pfoai Mada da ai ce alerga.
Succes si pupici
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
MissJJ spune:
Ramy ms deja sincer is stresata de chestia asta atata nebuneala si tevatura sa poata merge copilul 2 ore pe zi la gradi.
Restul de fete pe unde umblati?
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Da asai da atunci cum mai lucreaza mamicile? Ca nu cred ca este program de lucru la doua ore nu? Si cand ai sa-l nasti pe bebe(fetita) atunci cum va fi? Cum te vei descurca cu amandoi?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
redai spune:
mada chiar e aiurea ca trebuie umblat atat.
Eu abia am mai gasit subiectul
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
redai spune:
maine suntem 2 sarbatorite![]()
Nu am mai vb demult toate pe mess.eu am primit bani de la mama si am fost la cumparaturi.Mi-am luat niste toale.
David creste.imi cam refuza laptele.oare cat pot sa ii dau borcanele?cate mese pot inlocui?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
rhoneea spune:
Mada te inteleg perfect.Si noi avem de cautat,insa nu gradinite,alea sunt la tot pasul,ci scoli.In vara dupa ce implineste un an va trebui sa incepem demararile ptr gasirea unei scoli(sa-i facem rezervarea,ptr atunci cand il vom da la scoala).Noi am ales o scoala frantuzeasca ca cele americanesti is vreo 50.000$ pe an,si chiar nu merita banii astia.Am zis ca-l invat eu engleza asa ca nu-i bai'.
Lore ce mai face fratele tau?Presupun ca e bine.A fost la spital??
Nu e bine ca cel mic refuza laptele,inca laptele e baza.
Ramo ce mai faceti??
Nici pe mess nu ne-am mai conversat cine stie asa pe ici colo...
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
MissJJ spune:
Buna fetele!
Da nasol cu gradi mai mamele ori au un job bun si isi permit sa plateasca gradi full time privat ori au pe cineva sa stea cu copii, alta sansa nu ai. Si cum noi nu avem pe nimeni sa ne ajute nici nu imi permit sa platesc dadaca si nici job de manager nu am nu pot decat sa stau cu ei acasa. Fata va merge la gradi eu o duc eu o aduc si cum om puteam ne-om descurca poate am sa iau pe cineva sa ma ajute macar o data pe sapt la curatenie si etc, da mai vedem.
Sper ca sunteti ok, azi Flo a stat acasa asa ca avem un program mai relax.
Va urez weekend placut si multi pupici!
PS Irina pe unde umbli???
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2