Hipospadias (4)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana c. spune:
Ehehe....nu mai gasesti pe nimeni pe aici spui? S-o crezi tu! Si eu tot acum am timp de intrat, de fapt ma chinui sa pun niste poze si se incarca greu, cred ca mai stau , mai joc un solitare, un zuma....ceva, sa treaca timpul, sa n-o iau maine de la capat.
Spuneai de ploiestence....soacra-mea spunea ca muntencele-s cele mai rele, iar ploiestencele sunt in varful muntencelor, iar cand a aparut nora-sa a 2-a, moldoveanca de-a ei, si-a schimbat parerea brusc
Eu tot in cautari dupa Pregnyl sunt. In Ploiesti nu cred ca mai este, sper sa gasesc in Bucuresti. O farmacista mi-a spus de alt medicament, facut in Anglia- Ovitrelle, care are aceeasi compozitie cu Pregnilul, am incercat sa-l sun pe dr si nu pot da de el, mai incerc, dar problema este ca pe joi-vineri vroiam sa incep sa i le fac. Va spun ce fac in continuare.
Dana, v-a dat Pregnil? Dar Aqua E?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dana_martie spune:
Nu ne-a dat. Eu ma dusesem cu temele facute, l-am ibntrebat ca nu zicea nimic. Mi-a raspuns nu, nu este nevoie.
Dar nu cunostio nici o farmacista sa te ajute? La incveputurile alaptarii luam ?Galactogil. Mai mult efect Placebo Dar se linistea psihicul meu ca iau ceva.. Care nu se gaseste in farmacii, poti s acauti pana il intarci.. Am rugat-o pe una, habar n-am cum se descurca, suna la Buc sa-i trimita parfca, cert e ca aveam cutiile in 2-3 zile..
strumfi2004 spune:
Roxana, LA MULTI ANI PENTRU ANA MARIA! Sa creasca mare sanatoasa si norocoasa! Sa fiti sanatosi cu totii! Iar Calinut sa scape usor si cu bine de operatie! Gandul pozitiv si va fi bine! Poate scapi de stat in salon, Doamne ajuta! Ne mai auzim, si eu intru rar, deh, s-a dus timpul liber de acasa!
Salut toate mamicile si copilasii, numai bine tuturor!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
filofteia spune:
La multi ani Ana Maria, Roxana sa fiti sanatosi cu totii.
Chiar ai vorbit cu o farmacista? Imi aduc aminte ca si eu am cam umblat atunci dupa el.
sama spune:
LA MULTI ANI, ANA-MARIA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI...FRUMOASA!
Roxana, sa-ti traiasca toti iezii, sa va bucurati de ei,...bafta multa, rabdare de fier si cu gandul la Dumnezeu!
Sama si Iannis.
dana_martie spune:
Nici n-am bagat de seama ca e ziua capritei... LA MULTI ANI sanatosi, cu tot ce va doriti!
Emilia, Sama, voi cat timp ati dat antibiotic puilor? Dr. Andirescu ascris pe reteta 10 zile. La externare l-am intrebat si pe dl profesor, care a mormait aaaah o luna asa de intretinere! Eh iaca o luna nu ii dau antibiotic puiului. Chestia asta cu inretinerea n-am priceput-o.. Si dupa cat timp putem face baita in cada?
Emilia, am vorbit. e drept ca o cunosteam vag de ceva timp. Dar daca nu ar fi fost ea, as fi abordat vreuna complet necunoscuta.
Roxana, dar pe net nu poti comnada oare?
dana_martie spune:
Roxana, dar la vreun ginecolog nu gasesti oare? sau in spital, in sectie? ca ar trebui -teoretic- sa aiba pt gravide..
roxana c. spune:
Multumim ptr urari, ieri i-am serbat si ziua la Mac Donalds, uitati aici
Am intrebat si fara cunostinte si cu cunostinte, nicaieri nu are Pregnil, dl dr nu raspunde la telefon....mai nou, am inceput sa caut in Bucuresti- de fapt am rugat pe cineva sa caute, dar acelasi raspuns, ca nu e intrat in tara de ceva timp, si unde pana acum se mai gasea de 5000, acum nici ala nu prea se mai gaseste.
roxana c. spune:
Gata, am reusit sa vorbesc cu dr. Basca la telefon, cred ca nu m-a crezut cand i-am spus ca n-am gasit, cu toate ca i-am explicat ca tot caut din noiembrie. Mi-a spus ca daca nu gasesc, sa i le fac doar p-alea 2 care le am deja. Si mi-a spus ca are Pregnil la farmacia de vis-a-vis de spital. Maine se duce acolo un coleg de-al sotului, a vorbit deja cu el( e din Bucuresti) si daca gaseste, tot maine mi-l si aduce. Acum....astept sa vad pana maine.
Dana, ptr gravide cred ca se da Pregnilul de 5000, am inteles ca cel de 500 e ptr copii.
Va spun maine ce-am facut.
dana_martie spune:
Aha, habar n-aveam! Mi-am adus aminte ca, gravida fiind, mi-a prescris acel minunat si pregnyl. Pe care nu l-am facut, mi s-a parut prea mult pt niste sangerari, ca atare l-am daruit unei colege. Mai ales ca la ecografii copilul era vioi si sanatos, nu se vedeau dezlipiri. Daca as fi avut tot atata tupeu si legat de utrogestan.. in fine! am cumparat de la farmacia care este in medlife. Medlife de pe Calea Grivitii. Daca tot cauta careva pt voi maine, nu poate sa incerce si acolo?
Dar de celalalt produs, cu aceeasi sujbstanta activa nu a spus nimic?
Iti tinem pumnii.