Hipospadias (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliflo spune:

BUNA MAMICILOR!
SUNT SOTUL ALINEI SI MI-AM ZIS SA VA ZIC CAM CUM DECURG OSTILITATILE PE AICI.
CEL MIC ESTE BINE ,MAI ARE INCA SONDA AIA MICA DE VA ZICEA CRISTINA,MAI ARE UN PIC DIAREE,ACUM ESTE IN SECTIE PENTRU NISTE GLUCOZA CA S-A CAM DESHIDRATAT.FEBRA NU MAI ARE,DAR MAI PLANGE PUTIN,CRED CA IL DOARE BURTICA DA SPER SA FIE BINE.AZI AM VAZUT CUM FACE PIPILICA DAR PE SONDA AIA SI ESTE OK JETUL.IN REST NOUA NE ESTE BINE(DACASE POATE SPUNE ASA)AICI IN CASA MCDONALD'S,DAR SI MAI BINE NE-AR FI ACASA.DOMNUL PROFESOR A FOST FOARTE DE TREABA DAR ARE PREA MULTI PACIENTI(PAREREA MEA) SI UNEORI AI IMPRESIA CA NU-TI ACORDA ATENTIE.NU PREA PUTEM SA SCRIEM CA NU AVEM LOC DE COPII DE AICI DIN CASA LA CALCULATOARE(SUNT TREI SI UNEORI NU SUNT SUFICIENTE).O SA INCERCAM SA VA POVESTIM MAI MULTE CAND AJUNGEM ACASA, CRED CA MIERCURI SAU JOI.CRISTINA MULTUMESC PENTRU TELEFOANE SI INCURAJARI.DANA MA BUCUR CA COPILUL TAU ESTE BINE.SPER CA ASA VA FI SI CU CEI CE VOR VENI LA OPERATIE,SA O FACA CU INCREDERE, CEI DE AICI MI SE PAR PROFESIONISTI.AM PUS CATEVA POZE PE WEBSHOTS,DAR NU PREA STIU CUM SA VA DIRECTIONEZ.
SA AUZIM DE BINE. DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ii dorim multa sanatate lui Catalin ca saracul a trecut prin atatea si de asemenea iti multumim ca ne-ai dat vesti.Si o pupam pe Alina.

Dana ma bucur pentru puiul tau.

Imi pare bine sa aud ca totusi lucrurile s-au mai schimbat de cand ne-am operat noi. Pare interesanta si comoda casa McDonald's.

Roxana aduna tot optimismul si pleaca cu gandul pozitiv la operatie. Poate pare o nebunie, dar si eu cand ne-am dus la operatie nici nu concepeam sa nu iasa bine. Eram atat de optimista incat nici nu parea prea sanatoasa pe langa celelalte mamici. Si iata ca a fost foarte bine...de multe ori mi-am spus ca am atras "binele" asa...deci mobilizeaza-te.
Este cam greu cu pregnylul! Poate ar trebui sa vorbesti cu Basca si sa-i spui ca nu gasesti una, poate merge si asa...Vezi ca pe celelalte trebuie sa le tii in frigider. Am vazut si eu la catva luni dupa ce le-am luat. Cum v-am povestit lui Adi ii daduse la un an de la operatie, le-am cumparat si am tot taraganat, iar cand am vrut sa le facem am constatat ca trebuiau puse in frigider, asa ca nu i-am mai facut deloc.
Poate primavara asta mai mergem si noi la un control.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

PAi si eu am dat cu tifla gandurilor sumbre Mi-am zis ca in cel mai rau caz ramane cu 2 gauri, nu? Mie mi-era frica de anestezie mai rau, dar mi-am zis ca nu o fi al meu tocmai exceptia..
Multumesc lui Dumnezeu ca ai nostri au "defect", nu imi vine sa o numesc malformatie. Odata cu noi, in aceeasi zi, domnul profesor a operat un bebelus de 5 luni. Care avea tumora la rinichi. I-a scos si rinichiul ca nu se mai putea distinge de celule canceroase, era inconjurat.. Eu ma starneam la discutii cu doctorul, e adevarat ca pare de cele mai multe olri absent, cred ac e felul lui, te expediaza mai rapid. Dar eu sedeam pana rostogoleam intrebarea care ma ardea Intr-una din dati, pana sa-mi raspunda, cum ii este felul deviaza, a pomenit de copilasul acesta. Si a zis multumit " stii ca are sanse". Mi-a inghetat sira spinarii.. nu pot sa ma gandesc ce as fi simtit daca eram in locul acelei mame.
Curaj, Roxana! Inainte de internare, ne-au trimis la ecografie. spunea si doctorita aceea (si eu cred asta), ca pare sa functioneze chestia de "cobe" Daca ai stare increzatoare, daca gandesti p;ozitiv, pare sa fie mai usor. Adica sa decurga mai usor toate, operatie, refacere etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna fetelor!Am revenit si eu dupa o lunga absenta.Baietelul meu de 4 luni.a facut varicela,a luat de la surioara lui,dar ea fiind vacccinata,a scapat f.usor.in schimb,Alex s-a umplut de bubite din cap pana-n picioare.
Am reusit sa citesc mesajele din urma.M-am incarcat de emotie,citind relatarile mamicilor care au trecut de curand prin operatie cu copilasii lor.Ma bucur nespus de mult ptr.voi fetelor(SAMA,ALINA,DANA)ca ati trecut cu bine de operatie,doamne ajuta sa fie bine si de acum incolo si va doresc multa,multa sanatate voua si copilasilor vostrii.
O idee minunata cu acea casa McDonalds.
Roxana,sa inteleg ca tu urmezi acum?Multa,multa bafta.Voi fii alaturi de tine.
Si noi asteptam ca Alex sa implineasca 6 luni si sa ne ducem la un control la Diagnosis.

Pupici ptr.toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Chiar vroiam sa intreb daca stie cineva de tine, Nawel.

Dana, lamureste-ma cu casa aia: te-a intrebat cineva daca vrei sa te duci acolo, sau asa e regula: 1-2 zile dupa operatie sa stai pe sectie iar dupa aceea sa te mute acolo, sau ai cerut tu? Si cand e vorba de injectie sau schimbat pansamentul.....te duci tu in sectie sau ....cum? De ex am inteles ca dimineata e ora de vizita, ca in orice spital- cum se procedeaza? Si daca locuiesc la mai putin de 100 km....ce face, ma tine pe sectie sau ma lasa acasa?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Eu l-am intrebat pe domnul profesor de la prima intalnire daca exista rfezerve. Nema putirinta ca e in renovare.. In chiar dimineata operatiei am avut un soi de incident. A venit o asistenta tanara si probabil bine spaguita de o mamica, m-a anuntat ca fiul meu va sta cu alt copil in pat. Ca nu sunt locuri in sectie. Si care e problema mea? ca doar nu am vrut eu sa-l operez fix in 22, nuj aveti locurti nu mai internati.. Inati i-am zis calma ca puiul meu va intra in operatie, ete na ca nu intra imediat. Ba da, intra primul. Nu am cum sa pazesc un copil de 10 luni, cu perfuzie, sa nu cada etc. Asta, fasneata, l-a prins de maneca pe dr. andriescu care trecea ca un meteorit in sectie.. daca are acordul lui. Moment in care am simtit ca-mi plesneste vena in cap. Ca nu ma bagau in seama, parca eram inexistenta. Bardon, dar EU nu pot fi de acord. Daca nu intelegeti, il sun pe dl Basca. Abia atunci m-a intrebat Andirescu cum ne numim si a mormait "mda, lasa".
Iar a doua zi domnul profesor si-a amintit ca exista varianta asta si mi-au propus transferul.
Dar poti rezolva cu asistenta sefa. Alina a abordat-o si a rezolvat problemul. Noi mergeam dimineata la vizita. Altfel te duci in sectie doar daca sunt probleme. Cu sonda sau s afaca pipi pe langa sonda si se uda pansamentul.
Ma duc sa culc p[uiul si ma intorc. Ca nu mai tin minte daca m-ai intrebat si altceva. sunt si eu in convalescenta.. cu psihicul!

Mergi la inceput

Am revenit. Aaah da si mergeam seara la tratament, ca 3 zile am avut antibiotic intravenos. Procedam simplu, intram, zambeam celei de la "receptie", dezbracam copilul, lasam hainuta si urcam la etaj. Unde ma postam la usa, stateam pe scaun eventual daca aveam de asteptat. Alina intra in salonul unde a stat. Eu preferam holul.. Si al meu era incantat sa vada copii, dar asa a fost mai ferit ca ii vedea de la distanta. De noi nu s-a lipit rotavirusul!

Mergi la inceput

Nawel, ma bucur ca nu m-am codit cu operatia. Ai s avezi, cu cat sunt mai mici, cu atat s erefac mai usor, dar si suporta mai usor totul.
Va pupam si noi, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dana constanteanca de-a mea (ca-s nascuta si crescuta in Constanta)..fetelor bagati bine la cap ce spune. Si eu eram tot la fel, cu antenele intinse la maxim si cu gura pe ei, ca altfel te calca in picioare... no problem, nu sunt organizati ( ca asta este clar o lipsa) m-am organizat eu... bravo dana...

Nawel, sper ca este mai bine puiul mic.

Roxana cu Dumnezeu inainte... iti spui mereu in gand.. va fi bine, pana incepi sa fi convinsa de asta.

Mergi la inceput

Multumesc, Emilia. Iete ca nu numai ploiestencele fac rivolutie..
Mai era o mamica in salon, cu un baiet asa scump, iute si vesel. O anestezie sa-i faca cerclaj ca a avut diagnostic de prolaps rectal. Dupa interventie, mamica semnalea\za ca vede acelasi lucru revarsandu-se in afara. cred ca un medic rezident i-a spus ca e hemoroid. Diagnosticul cu care plecase duin orasul de bastina. Urmeaza a doua anestezie sa ii scoata firul inutil!! Dupa car e alta operatie, o noua anestezie pt hemoroid. I-am spus ca in locul ei ii bateam pe doctor. A crezut ca e o figura de stil.. Dar nu era. Pt puiul meu as fi in stare.
Ca sa inchei povestirea de salon, nimerise -vorba vine! ca venise la el la recomandarea altora- saracuta la cel mai prost medic din sectie. a aflat dupa operatie ca radeau asistentele de el..
Amdreiul meu manifesta anxietate de separare. Pt prima oara.. E drept ca al Buc l-am tinut mai tot timpul in brate. Acum, daca plec doua minute din camera, il gasesc langa usa, plangand disperat si suspinand "maaam, maaa-maaa". Pana acum nu ma striga smecherul Cu mujcii intinsi pe barbie, cu fata brazdata de lacrimi.. ma speculeaza sentimental. Prin urmare nu ma mai despart de el o clipa ca deh e traumatizat postoperator Din cauza asta intru asa tarziu in forum, nu mai gasesc pe nimeni din pacate...
Va pupam somn usor

Mergi la inceput