Hipospadias (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Roxana din cate in cate zile ii face injectiile, am inteles ca sunt 3.nu stiu ce sa fac sa-l sun pe doctor si sa intreb daca trebuie sa i le fac si lui Alex. Am vazut ca v-ati programat pe 19.

Dana vreau sa te intreb cind a-ti dat banii inainte sau dupa op? sau la internare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Buni a vorbit cu dl profesor chiar inainte de internare. Ca ne-a insotit la Buc, apoi s-a intors acasa. Iar eu am vorbit cu anestezistul dimineata, chiar inainte de operatie. Ca vine in salon sa te intrebe daca a fost racit, de boli in neam etc. si sa-ti explice ce va face. Iar la mana a doua ramasesem cu restanta, este atat de amabil si saritor de m-a uluit. Am rezolvat cateva zile dupa operatie. Cred ca ne-am mutat ion casuta chiar miercuri.. Mai mult ca sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

fetelor, dati-mi un nr de contact al dr Pesamoasca si dr Basca, unde ii pot gasi (daca consulta si la o clinica ) si eventual un program.
de ce? dorim sa mergem ci baietelul nostru de 6 luni la un control amanuntit.

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Gogosel, ai pe prima pagina date de contact. Pe dr. Pesamosca nu-l gasesti decat la Marie Curie, telefonul, cred ca-l poti afla de la informatii. Cu copii asa mici la Marie Curie mai fac rezervari prin telefon pentru bon.

Yonacr, daca dr. nu ti-a dat injectii, nu-i trebuie. Noi nu am facut inainte de operatie si i-a prescris abia la un an dupa. Eu banii i-am dat in ziua operatiei, inainte cu o ora cam asa... Atunci le-am dat la toti. Dar am am spus-o...nu trateaza diferit pe cei care nu dau...toata lumea este tratat la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

multumesc mult, filofteia!

o sa mergem la diagnosis. e mai comod pentru toti, mai ales pentru bebe.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cristina, ne-a dat 3 fiole , una la 3 zile sa-i fac. Daca nu v-a dat, inseamna ca nu-i nevoie, asa ca stai linistita, in niciun caz nu-i face tu de capul tau. Ai mai vorbit cu Aliflo?

Nu gasesc Pregnilul, am luat 2 fiole si nu-i gasesc inca una. Trebuie sa incepem cu ele cam miercuri-joi. Ce sa fac daca tot nu-i gasesc, sa i le fac doar pe-astea 2 sau sa nu le fac deloc? Daca nu le fac, inseamna sa amanam iar si nu mai vreau, vreau sa terminam odata si sa trecem peste operatie.

De Corina mai stie cineva ceva?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam ce o fi cu ALina.. De ce nuj scrie Florin, sotul ei?
Cel mic facuse febra, oare n-au ajuns inca acasa?!?
Sa le dea Dumnezeu sanatate domnului Basca si echipei sale.. am vazut azi de 2 ori cum face pipi baietul meu. Cu jet gros, cum n-a facut niciodata. Prin gaurica noua, numai prin ea!
Mamici, voi cat timp i-ati dusuit dupa operatie? Am inteles ca nu am voie sa-l las la inmuiat, dar cat dureaza asta? o saptamana, mai mult?
Despre ate stiu ca l-am intrebat pe domnul profesor, dra nu mai tin minte ce mi-a zis. Ca vor cadea singure parca. Ii atarna una in varf si una undeva mai jos. Nu-l mananca oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dana, ma bucur ca sunteti bine, asta-mi da si mie curaj. Ma controlez- si vad ca deocamdata tine faza- sa nu mai ma panichez si sa fiu optimista, chiar daca de felul meu sunt pesimista la cel mai mare nivel

Din ce am vorbit cu mamicile cu copiii operati deja, firele cad singure, iar de mancarime stiu ca si eu am simtit-o cand incepe sa se vindece rana.

Am uitat sa te intreb, Dana: ai folosit metoda aia cu 2 perechi de pampersi si cu firul de la sonda lasat liber in pampersul nr 2?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Am vorbit azi cu Alina la telefon , inca este in spital cel mic a facut temperatura si diaree de vreo 3 zile. Am inteles ca a luat un microb, ar mai fi fost un baietel cu diaree.
A zis ca i-a scos sonda dar i-a pus una mai mica fiindca se murdarea din cauza diareei.

Mergi la inceput

Ah ah ah.. saracutul Catalin. Auzisem ceva despre rotavirus. Ma concentrez sa-mia duc aminte. Da dr. andriescu mi-a raspuns ca e bine sa pastreze branula ca poate se pricopseste cu rotavirus. Noua la a treilea antibiotic intravenos ne aluneca pe langa vena. Auzisem cum racnesc astia mici pana le nimeresc vena, am refuzat alta branula si am fost de acord sa-i injecteze doza intramuscular. L-a durut, a rfacnit insa 2 minute, nu 20! Eu eram destul de grijulie sa ii spal manujtele, sa nu-l las sa atinga prea multe.
Da, am aplicat schema 2 pampaersi. Ne-a aratat tot dr. Andreiscu. Ca vizualizam prost procedeul Faci cu foarfeca o gaurica mica, cat s atreaca degetul. Pe acolo scoti sonda.
Eu sunt optimista de fel. Ma napadeau tot soiul de ganduri sumbre evident Dar per ansamblu am fost increzatoare.

Mergi la inceput