La France (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

AB , multam de mesaj. Dar chiar ne-am certat recent pe tema asta. El imi spune ca spera ca IRM-ul sa arate ca problemele sunt doar in capul meu. Pai daca IRM-ul e ok e f bine, inseamna ca nu e nicio leziune cerebrala etc, insa retardul e acolo si e destul de vizibil ca ceva nu pusca. oricum el repeta ca un papagal ce ii spune soacra-mea, o imbecila .

Rory, mie nu imi pare prea realist planul vostru. Vreti sa va mutati intr-o tara, dar nu v-ati interesat de absolut nimic. Mie nu imi suna deloc bine si, mai degraba, mi se pare ca intrebi si tu asa ... de plictiseala. Deci eu in primul rand daca as avea planuri de mutat in alta tara m-as pune cat de cat pe invatat limba. Si as face la fel si cu copiii mei. Apoi trebuie un plan serios pt fiecare miscare, altfel risti sa fii f dezamagit.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput