La France (62)

La France (62) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Otilia, sper ca tatal tau se simte mai bine si ca o sa fiti curand impreuna. Pupam pe Adelita desteapta si vorbereata!

Am citit azi ca s-au decernat premiile Gerard 2007pentru televiziune (cele mai proaste emisiuni, prezentatori, seriale etc)
Mi-au placut astea :

Gérard de l’émission que tu regardes et à un moment vers la fin tu te dis « putain, ça fait combien de temps que je regarde cette daube ? » : T’empêches tout le monde de dormir, avec Marc-Olivier Fogiel (M6)

Gérard de l’animateur qu’on sait jamais comment il s’appelle, même si sa tête nous dit quelque chose : Le monsieur qui fait le journal de la nuit sur France 2 qui a les cheveux gris et qui a l’air tout gentil

Pire animateur ou chroniqueur aux capacités intellectuelles contrariées : Steevie Boulay dans On a tout essayé (FR2)

sau asta
Plus mauvaise émission poussant au suicide : Le tour de France (FR2)

Io zic ca mai trebuia si un premiu pentru fotografia verii

Pupici la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Oh la vache, fotografia e traznet!

Super premiile , merci doruletz, m-ai inveselit!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Aileene,eu am terminat scoala anul asta in februarie si in iunie mi-am luat diploma;am lucrat in vara pentru o asociatie care se numeste ASDAPA(cu sediul in Beauvais),apoi prin interim,iar acum aceeasi asociatie imi propune sa lucrez 3 saptamini,cit timp dureaza concediile de sarbatori.
Din pacate,eu locuiesc in nordul departamentului,iar ofertele sint in general pentru sud,de aceea nu reusesc sa lucrez inca cum as vrea.
Am facut stage professionnel la Admr,a fost ok,la tutrice a fost simpatica. Acum incerc sa intru la scoala de aide soignante,cu diploma care o am deja mai trebuie sa validez 4 module pt a avea diploma.
Mai spune-mi despre tine,ai diploma,cind ai obtinut-o,cum ai hotarit sa lucrezi in domeniu?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doruletz, super! Chiar mi-ai inveselit ziua! Si poza e super tare! Nu stiam ca Bush e asa inalt

Pupici la toate!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

De la mine pt voi, ca sa vedeti unde am fost aseara :

Dialoguri si fantezii in jazz

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Corina , imi pare rau ca esti plimbata , dar cand vei termina , vei vedea cat de bine-ti va fi ! Eu tin pumnii sa fie bine si sa ai parte de multa bafta , ptr ca-n meseria asta cam este nevoie ! Iar in ceea ce priveste sarbatorile , asa fac de obicei , in perioada asta sunt sanse mari de reusita , deci da-i inainte ! E pacat insa ca trebuie sa te sacrifici chiar acum pe perioada de safarsit de an , dar fii increzatoare , vei fi rasplatita pe deplin ! Tin pumnii stransi sa fie bine
Eu ce sa-ti spun despre mine ? Am trimis doar o simpla candidatura , dupa un timp am fost convocata , dupa care au tratat "examenul oral" si au examinat totul in amanuntime si am inceput cu "remplacante" timp de 3 luni , dar faceam totul , nici nu mai aveam viata familiala , noroc cu sotul ca m-a inteles f bine , iar fiul meu la fel ca altfel n-o scoteam la capat ! Acum pot spune ca mi-am schimbat si orarul (care-mi convine cel mai bine) , la 1200H manc cu fi'miu si cand merge din nou la scoala , eu iar ma intorc la munca (la alta persoana) ! Asta este ! Luam ce ne propune La France , ca daca incepem sa strambam din nas , n-ajungem niciunde !
Am facut 2 stages ca sa ma calific in meserie , unul de prim ajutor si altul igiena si postura (geriatrie) ! M-am oprit aici deocamdata ptr ca vad ca daca treaba merge prea repede , superiorii au tendinta sa-mi incarce si mai tare planingul si nu prea am chef deocamdata ! Om vedea mai tarziu
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Aileene ,sa inteleg ca nu ai DEAVS-ul? Stii ca ai putea sa iei diploma prin VAE?Diferenta se vede la salariu!!! Inainte sa am diploma eram platita cu 8.89 euro brut/ora,iar acum cu diploma sint la 10.11 euro brut/ora. Eu zic ca merita!!!Daca vrei sa vorbim intr-o zi,o putem face pe msg(asta daca ai timp binenteles). In ce regiune esti tu? Linga Paris?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Otilia, cum se simte tatal tau, a iesit din spital?

Doruletz, haioase premiile astea!

Alitzu, io una n-am dus educatoarei nici flori, nici bomboane, dar la o adica...de ce nu?! Mai ales ca acuma e sezonul, toata lumea ofera cutii de bomboane de ciocolata!

Sybille, mi-a placut filmuletul! Unde l-ai vazut pe Caramitru? L-am vazut si pe Vladimir la taiatul motzului, ce a ales de pe tava?

Luxe, Casa de Piatra!

Mihiasiro, merci de informatie; chiar mi-ar fi placut sa venim, insa sintem deja invitati in alta parte. Dar, pe linga faptul ca bradul de acolo e unul dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut (ma rog, ultima data am fost la biserica ortodoxa din Paris acu' vreo 7 ani, sper ca nu s-a schimbat intre timp), mi-ar fi placut sa mai auda si odraslele vorbindu-se româneste, ca numai pe mine ma aud.

Lorena, ce face bb2, ati gasit prenumele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bate vantul rau la Nantes, niciodata nu am auzit asa ceva in ferestre.

Marox, spectacolul a fost saptamana asta, marti, la Paris, la teatrul Molière. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa pun anuntul aici, asa o ocazie trebuia impartita cu toata lumea. A fost extraordinar! In sala era si Vladimir Cosma pe care lumea l-a aplaudat la sfarsit.

Vladimir a ales de pe tava un piaptan, o floare si o lingura de lemn. Degeaba s-a chinuit tata-su sa-i bage in fata o lanseta pt pescuit, cupilul a ales doar ce a vrut el. Vladimir are o mica intarziere cu folosirea manutelor, abea acum e la faza la care le descopera, insa mai are de muncit pana va putea tine ceva in mana si sa duca la gura. Ma bucur totusi ca se vede evolutia, altfel nu stiu ce as fi facut.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Va ziceam inainte de a ma marita, ca nu stiu ce sa fac cu numele...asa ca am lasat sa fie cum va fii !!!! Acum, dupa ce am facut pasul,habar n-am ce nume am....nu stiu ce sa zic...ei nu au pomenit nimic de asta...a decurs totul normal...! Asta inseamna ca am ramas cu numele meu??? Aveti vreo idee ??????

Mergi la inceput