Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by carpatina
Ca acu-mi fac lista cu vizite in Romania
Pozitia 3 in lista " la Sim pe scara - carnati"
de Ioana (27.09.2007)
Carpatina, sa te puna pacatul sa nu vii...ca am dat comanda la tara de mai multi carnati.
Si cine e pe primele 2 locuri, ma rog?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danielle02 spune:
asa mai carpatina creveti,multumesc de ajutor
da` eu nu ii fac ca nu stiu cum,ii iau gata gatitzi.
sabina si zici ca ala era lapte ce curgea asa din sani?numa cateva picaturi?nu trebuia sa fie colostru prima data,ala galben asa la culoare?daca nu stiu nimica nu dau san la fata ca nu am
sim doar aici ma mai racoresc si eu.
e greu de stat in casa,iti vine sa te dai cu capul de pereti,intr-un timp ii ziceam lui ben ca nici peretii nu mai vor sa vb cu mine,s-au saturat de gura mea saracii
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Sabina spune:
eu pe-ale mele nu mi le-am cumparat, nu auzisi ca stau in casa si ai mei duc la shopping? acuma au plecat tustrei sa-si ia toale de munte, si precis mie nu-mi cumpara nimica, pe principiul" tu si-asa stai in casa si alaptezi"
Andries, io fac muzica de la 5 ani si 9 luni, dupa aproape 23 de ani mai greu te reorientezi....ar insemna sa renunt la compozitie pt un alt soi de job.Si nu ma pricep la absolut nimica.
am incercat acu un an jumate sa dau interviuri macar pt un post de ziarist, redactare , orice, si nu mi s-a rasuns la niciun cV inaintat
a, ba nu, mint, mi s-a raspuns la unu, va povestesc imediat
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Andries spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Oare cine-si angajase bucatareasaaa???? Pe o tanti de gatise la armata? Ca acu-mi fac lista cu vizite in Romania
de Ioana (27.09.2007)
eu! eu! pacatele mele... chiar ma bucuram ca husbandul manca ce gatea doamna, dar se pare ca a fost stoic doar cat am fost eu gravida si neajutorata, dupa aia...ca ma ajuta si el numai sa-i fac eu mancare...of of... mai mai si ce bine era cand venea doamna si confectiona ea mancarea, v-am spus ca saptamana trecuta am prestat iepure de camp impanat la cuptor in doua variante, jumate' de iepure l-am gatit cu ciuperci si jumate cu (,) cartofi? Cred ca am inebunit toti vecinii cu mirosul...
Andries
Sabina spune:
auzi andries, tanti asta statea pe la tin prin zona sau mai spre centru? ca daca zici ca gatea bine, poate ca as angaja-o sa=mi gateasca pt botez, ca noi nu facem la resto, ci chemam acasa rudele apropiate.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Va salut pana apare sotiorul, dar de plecat plecam mai incolo. Pana la urma o sa luam cina in camera ca restaurantul de la hotel e rezervat tot. Cam asta de la noi.
Eu am facut analize, m-am facut mumoasa si cam atat. BB e bine si vesel, astept acum si fata.
Va pup si va doresc weekend placut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
devylla spune:
quote:bre una sunt fructele de mare...alea sunt nelipsite din bucataria mea.
Originally posted by danielle02quote:
Originally posted by devylla
mey stai asa...ce viermi roz???
si yo care credeam ca mananc ciudatenii japoneze...
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
prawns sabina,imi sta pe limba cum sa zic in romaneste si nu pot pronunta,sunt deliciosi,eu una sunt inebunita dupa fructele de mare
pozici
La creveti te referi?
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de azi
Diwana, timp am avut de indicii, insa nu se mai putea ca nu aveam pe unde sa le plantez.
Mandarinutza, ma bucur ca totul e bine si subscriu la recomandarile medicului.
Revin dupa ce culc bebelusul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
auzi andries, tanti asta statea pe la tin prin zona sau mai spre centru? ca daca zici ca gatea bine, poate ca as angaja-o sa=mi gateasca pt botez, ca noi nu facem la resto, ci chemam acasa rudele apropiate.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sta mai la perifierie, la mine ajungea usor, dar pana pe iancului ma indoiesc ca se baga ca si zicea ca nu iese mai departe de razoare!!
Una peste alta eu n-as lua-o pentru botez, pt ca e o tanti care gateste mancare stil "cazan" sau "cantina" gustos dar fara mare aspect.
In plus, ce gatesti tu pentru botez? Ca trebuie sa ai mancare de post parca? Eu as comanda mancarea sau as pregati ceva usor...ia spune care e meniul?
Andries
danielle02 spune:
da devylla,la creveti ma refer,in sos cu orez.
da` crevetii nu fac parte din categoria fructelor de mare?am fost comandat o data o salata cu fructe de mare si avea de toate in ea,caracatita,scoici,creveti si alte misunatoare
pozici