Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danielle multumesc...
mai fetelor numai la mancare va ganditi...psi eu sant innebunita dupa fructe de mare, dar nu-mi cumpar momentan ca nu-mi maresc productia de lapte si mie imi plac cu multa lamaie si va schimba gustul laptelui...de sant cam fixata ca dupa ce mananca putin , daca ii schimb gustul

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

23 de ani de muzica ar fi pur si simplu pacat sa renunti la ei, dar poate niste compromisuri de compozitie mai spre zona comerciala te-ar ajuta la venituri, acum depinde de tine daca vrei sa faci asta sau nu. Uite mie de exemplu anumite piese ale lui Marius Moga chiar imi plac, recunosc insa ca sunt un profan intr-ale muzicii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

si special l-am dat exemplu pe Moga pentru ca din ceea ce stiu eu el nu are studii de specialitate ...are fler pentru ce prinde la public,ma gandesc ce-ar putea sa iasa din mana cuiva care chiar studiaza muzica adevarata.

Andries

edit: vorba unui prieten de-al meu, trei acorduri si-o octava si-ai umplut un stadion!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult de urarile pentru sot si pentru azi. Sper sa iasa frumos ca azi am avut mici neplaceri...nu cu sotul meu care e un dulce, dar mai sunt si alti binevoitori. Nu vreau sa povestesc sincer, imi pare rau ca m-am lasat tarata in disputa pentru ca urasc asta. Dar gata, sunt vesela si in forma pentru sot.

Pinacolada, astazi e surpriza.

Betty, deci se poate si la altii, insa nu e o consolare. Nu inteleg indolenta asta zau. Unde te muti? Succes la mutare.

Yaia, eu zic ca poti sa o reclami, insa nu stiu daca vei reusi ceva. Unde se face reclamatia?

Ancasilv, eu am fost la Fodor si initial mi-a placut, dar dupa ce l-a pus pe Andrei in gips pentru metatarsus varus nu am mai fost asa incantata, ulterior am mers la Jianu tot de la Alexandrescu si am rezolvat numai cu gimnastica si masaj.

Carpatina, vanzatoarea aia cred ca era robotel. Sa porti sanatoasa toalele si sa ni le pui acilea sa te admiram.

Legat de bani si independenta, eu sufar tare mult acasa, si de acum pe indemnizatia cic va fi si mai si. Urasc sa cer mereu bani, nu ca ar fi mare chestie, dar nu imi place sa depind de cineva oricine ar fi acel cineva. Dar asta este...daca gasesc bona, in aprilie sunt la serviciu.

Sabina, tie ce tot iti trece prin cap? Sa nu aud nici o vaicareala despre nimic. Ia ca acusa il sun pe sotul tau sa iti ia ceva frumos.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gataaa, ma duc sa iau fata, imi intinpin sotul, ma schimb la toale frumoase si iesim. Pupicei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox pai e mult mai intima in camera...mistoo

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yupiiiii, a venit centrul de activitati de la Tiny Love!!! Abia astept sa il aranjez.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana sa ai o seara faina

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, pe care din cele 3 centre de activitati l-ai comandat? Ca si mie mi-au placut cele de la Tiny Love. Eu cred ca o sa-l iau pe acesta: http://reclama/detalii.php?cod=TL11

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor multumim pt urari!
noi am avut vreo 2 zile tare agitate,nu stiu ce a avut miruna,cand am crezut ca incepem sa papam mai bine iar o luam de la inceput cu nemancatul.

Luna asta nu prea a crescut in greutate doar 630 grame.
am avut la nastere 3000gr si acum avem 5100gr.
mi se pare cam suspect pt ca la 2 luni i-am schimbat laptele de la NAN1HA la NAN1 normal,de atunci a pus foarte putin.
a trebuit sa-l schimb pt ca cel Hipoalergenic nu mai vroia sa-l manance...adevarul e ca nici eu nu l-as manca,are gust de soia parca.
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
sa schimb iarasi laptele ,nu cred ca e prea bine sa fac asta.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput