Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

ma refeream la Tiny Love "Loveste si canta"

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, am luat Gradina tropicala.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

LA MULTI ANI!sarbatoritilor de azi sa cresteti mari si sanatosi.

Mandarinutza si eu am avut problema cu asimetria pliurilor la fetita am fost la eco de sold si totul e ok..ortopedul totusi mia recomandat sa-i pun 2 pampersuri pana la varsta de 4 luni sa stea piciorusele cat mai cracanate si sa o mai port in marsupiu....asa ca sa nu-ti face probleme.

Pinacolada bineinteles ca o sa va dau reteta pt dermatita atopica,vine mama saptaman viitoare la bratislava si va trimit reteta scanata pe e-mailul comun.

Am trimis si eu un model de DIVERSIFICAREpe emailul comun de la o prietena ce a hranit copilul exclusiv cu formula....diversificarea o gasiti in inbox.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana LA MULTI ANI!sotiorului tau si sa va simtiti minunat in seara asta

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA -sa ai o seara perfecta ,totul sa iasa exact asa cum iti doresti.LA MULTI ANI! sotului tau !

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

LAVINIA N am vazut poze cu Miruna ,este foarte scumpa ,este nascuta in aceiasi zi cu Teodora .Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme cu greutatea ei ,fiecare copil are ritmul lui de crestere ,sa sti ca nici Teuta mea nu mananca foarte mult ,si eu i-am dat 2 cutii de nan1ha si tot asa il manca foarte greu ,acum cu nan 1 se impaca mai bine .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ia uitati ce am mesterit azi:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2093666524/

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,
tuturor sarbatoritilor de azi
Rox petrecere frumoasa
Sim super felicitarile

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

ce frumos,VREAU SI EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi am fost azi la dr. si am crescut doar 800 g luna asta, dar e bine , avem 6620g si 65 cm

Anca si eu am fost la dr. Fodor si mi sa parut ok , dar noi nu am avut nici o problema, am fost doar de control, mai mergem la 5 luni la un control sa vedem daca s-a dezvoltat ok

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput