Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
Si eu stau mult in casa cu bb si mai si vin dupa o sarcina in care am stat 7 luni in casa practic, nu aveam voie sa misc nimic daramite sa merg la job!!
Si-mi e greu si asa imi vine sa ma sui in masina si sa plec, dar pe moment nu se poate. Asta mic al meu e chiar prea mic sa-mi caut bona la el, chiar daca nu suge totusi e greu cu biberoane, cu rabdare, colicii astia nu ne dau pace, am zis eu ca daca pe bonele lui Vic le-am dat eu afara, alelui Mircea vor pleca singure
Si eu sunt si naravita la job pe bani ca lumea, mi-ar fi greu sa renunt la felul meu de-a fi, dar cine stie? Oricum, m-am decis sa nu ma mai gandesc la treaba asta pana la sarbatori, merit si eu o pauza de gandeala, ca vorba aia, anul asta a fost greu, greu si foarte greu.
La 28 nu se poate sa te reorientezi? Eu vreau asta acum la aproape 34
Andries
sim_stoian spune:
Luy, nu merge softul ala pe Win 2000 .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Andries spune:
Betty ar merge poate un WuXing? Vita pe plita incinsa e preferata mea...vezi ca au si site.
Eu azi am confectionat un bors (varianta moldoveneasca) si o mancare de mazare (stil oltenesc).
Andries
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
sau viermi de aia roz,prawns (sau cum sor chema)
Beiiii .. si mama crevetilor se rasuceste in mormant... auzi, sa-i faci tu viermi... of, of, of
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Sabinescu... iti cumpara mama haine? Ca eu de ale tale intrebam, nu ale lui bb...
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Oare cine-si angajase bucatareasaaa???? Pe o tanti de gatise la armata? Ca acu-mi fac lista cu vizite in Romania
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Ca acu-mi fac lista cu vizite in Romania
Pozitia 3 in lista " la Sim pe scara - carnati"
de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by devylla
mey stai asa...ce viermi roz???
si yo care credeam ca mananc ciudatenii japoneze...
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
prawns sabina,imi sta pe limba cum sa zic in romaneste si nu pot pronunta,sunt deliciosi,eu una sunt inebunita dupa fructele de mare
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
sim_stoian spune:
Sabina, te inteleg. Am stat in casa astea 2 zile cat a plouat si imi venea sa musc din pereti. Azi am sters-o rapid. Si se pare ca Stefan seamana cu ma-sa, a tras niste chiote pe afara de ma pufnea rasul
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
rnico spune:
ceau
danuta36- pliurile asimetrice in zona feselor la copii indica o posibila displazie de sold (luxatie a soldului) care se poate corecta usor si repede daca se observa la timp!
bombonica ...23oct2007