Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Am fost si eu la cumparaturi... initial am zis ca Sabina.. ca-mi cumpar mai aproape de ziua Z, ca poate mai slabesc.. He he he....
Insa mi-a venit mintea la cap... si am fost la un boutique... cu o vanzatoare pe gustul meu... am probat un maldar de haine (ceea ce nu e stilul meu.. urasc sa probez haine in cabine stramte).. mi-am luat 3 costumatii de interior.. (Craciu, botez si Revelion..).Cand am plecat.. m-am mai uitat in vitrina.. si m-am intors.. pentru un sacou de zi... pe care cred ca l-am visat toata viata mea..
Cred ca am "dovedit-o" pe vanzatore.. cand m-am intors dupa sacou.. adica la nici 2 minute dupa ce iesiem din magazin - unde probasem haine pret de 45 minute - mi-a zis " Bine ati venit pe la noi"...

de Ioana (27.09.2007)

esti de coma

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

super tare carpatino !!

Pinacolada daca vrei sa se opreasca laptele complet si ireversibil, cumpara doua pastile de dostinex de 500mg (total 1g) si ia cate jumatate de pastila la 12 ore, in doua zile nu mai ai strop. Nu mulgi, nu storci, nu nimic. Cel mult, daca te doare pui o compresa cu apa rece (eventual cateva cuburi de gheata le pui intr-o pungutza de plastic, infasori pungutza intr-un prosopel si il tii pe sani). Vezi ca dostinexul stimuleaza ovulatia nu misti nimic fara prezervativ!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Danuta, cum scria si Anca, asimetria pliurilor e semn de displazie de sold, dar mi-a zis pediatra ca 90% din asimetrii nu au si displazie. Oricum in caz de asimetrie, se recomanda consult la ortoped si eco. Noua ne-a mai zis sa venim la 6-8 luni.

Carpatina, sa le porti sanatoasa.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu zic precum devylla.

carpatina, am cumparat hainutele, de fapt mama le-a cumparat. am ras de-am murit cu vanzatoarea ta!11

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dani draga tu sti cel mai bine.
Nu zic sa dai cu piciorul...ca nu te pui cu dragostea.
Insa ori sa il accepti asa cum este(daca poti)...ori cu mult tact si rabdare...sa incerci sa il schimbi.
De ex:problema asta a voastra cu banii...pare de-o vesnicie.Tu ai facut acum un pas intelept si banuiesc ca-ti vine tare greu s-o lasi pe Eboneea acasa(nush cu cine)...insa prin asta va primi o lectie importanta al tau(sper)
Si lasa-l sa-si asume mai multe responsabilitati...de ex:cand plange bebelina,nu sarii tu prima la ea...roaga-l frumos sa o i-a el in brate si chestii dastea care pe viitor te vor ajuta.
Ce pot sa-ti zic mai multe...?Si eu in primul an de casnicie imi venea sa-mi i-au campii...deh am vrut yo japonez...si probabil si el la fel...aveam conceptii total diferite.Insa cu tact si intelegere,rabdare,perseverenta si compromisuri(din partea amandoura) am reusit.
SI descarca-ti sufletul de cate ori simti nevoia...doar aici mai poti spune...ca familiei sunt sigura ca nu te incumeti...familia intotdeauna va avea o parere subiectiva

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

sabina fata inteleapta ca de obicei
devylla si tu la fel,de fapt,toate sunteti minunate
ai dreptate in toate privintele,da` sa vezi faza,fiindca nu e cu ea acasa si nu stie ce sa faca daca plange,l-am lasat o data asa cu ea cand incepea ea sa motaie de foame,am facut anumit ca sa vad de se descurca cu ea,si ce crezi??? cand a vazut ca urla a inceput si el sa urle nu stia cum sa o ia si sa o puna ca sa nu mai planga,ia curs si lui lacrimile ca i se rupea sufletul cand o auzea cum plangea,are sufletul bun (cand vrea ) si imi zice cu jumate de gura,Doamne,am crezut ca nu mai vii da` nu stia saracu` ca eu il pandeam de dupa usa
incet incet isi da si el drumul cu micutza
roxali am vazut poze cu Sonia,ce frumoasa e si ce fain doarme in patutzul de spital,zici ca e un ingeras
ce fete harnice suntem noi,incepem munca de curand

pozici

Mergi la inceput

cine zicea ca nu are chef de gateala?am eu o idee mancare chinezeasca,orez cu scoici in sos sau viermi de aia roz,prawns (sau cum sor chema) deja salivez,cred ca stiu ce o sa gatesc diseara ca B-ul meu oricum e mor dupa scoici si mancarea chinezeasca.
am fugit la trebalui prin casa,mai am de agatzat ornamente si beculetze numai ca nu le gasesc transformatorul ala de bagat in priza ca e detasabil.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

mey stai asa...ce viermi roz???
si yo care credeam ca mananc ciudatenii japoneze...

Poze

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danielle, cu Ebonee trebuie sa-l inveti s-o ingrijeasca, pentru ca e fata lui, da-i mai intai voie sa se joace cu ea cand e odihnita si vesela, si incet incet o sa se obisnuiasca.
Eu sincer am mai multe incredere in sotul meu decat in mine cand e vorba de lasat ambii copii cu cineva.

apropos de descarcat etc, si io sunt cam morocovita ca stau prea mult in casa.
Si imi dau seama ca n-am de ce sa ma plang, sotul meu are un program de-asa naturaca sta mult prin gospodarie....da eu n-am iesit de nustioucand....acuma imi dau seama ca opricat de infernal a fost programul de facultate cu bebe ,ic acum 5 ani, tot era bine ca ieseam din 4 pereti.
Cat despre independenta financiara...aici stau si eu f prost si e frustrant, insa efectiv acuma cat e Gheorghe sugacios dependent n-am ce face....am si-o meserie pacatoasa rau care nu va scoatre bani ever, si nu cred ca merita sa ma reorientez la 28 de ani.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, www.quicky.ro si ai acolo meniurile de la Thalia, La Mama si alte restaurante. Iti iau ei o taxa de transport, dar daca vrei ceva bun de papa... Sau o pizza de la Jerry's.
Carpatinooooo, esti de coma cu vanzatoarea ta . Hmmm, esti curioasa...i-am propus sa duc eu globuletele la scris la Curtea Sticlarilor .
Dani, tu stii mai bine cum stau lucrurile si ce e de facut. Oricum, aici poti oricand sa spui ce te supara. Daca nu aici, atunci unde?
Am fost la Cora dupa scutece, am trecut la cele maxi pt ca midi erau mici deja. Nasol este ca mai am o jumatate de bax de midi, sa vad cum o sa fac sa le termin. Probabil ca o sa i le dau ziua.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput