Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

priscilla, te am mult !

RAMONELLA, stai sa mai creasca, sa vezi atunci ce trage de ele ! azi mi-am amintit de playgym si i l-am asamblat si mama-mama ce fericita a fost ! daca n-a tipat si a tras de alea... nu mia zic cu oglinda, ca se admira toata ziua !

am uitat sa va anunt ca a trecut de 6 kg !!! azi dimineata avea 6.160 !!! si azi la baita am decis ca e fata mare si poate sa stea in fundulet in cadita, si a stat ! singurica, tinandu-se de margini ! a fost cam speriata la inceput, da i-a placut tarem mult pana la urma ! si de veselie a bagat si mana cu sampon in gura... evident ca am sunat pediatra sa o intreb daca e ceva, si evident ca a ras de mine... cam asa se desfasoara disuctiile noastre : eu panicata, cu drobul de sare, si ea rade de mine...

plecam la Munchen pe 12, pe 13 o interneaza si pe 14 ii face cateterismul.

va tinem la curent, ca iar ma car cu laptop-ul dupa mine... ar trebui sa am o camera de filmat dupa mine, sa vedeti voi cum ma car cu copil in scaunul de masina atasat la carut, cu rucsacul meu, cu geanta ei si laptop si gentuta termoizolanta cu biberoanele cu apa calda... si asta n-ar fi asa de rau, da la cursa de M imbarcarea e cu masinuta d`aia de merge pe pista si trebuie sa car carurul intr-o mana, strans (si nu e usor) , copilul in scaun in cealata si rucsacu in spate, genata ei de gat, gentuta tot de gat si laptop-ul agata de umar... si nimeni, da nimeni nu da o mana de ajutor. nici aici , nici la nemti... da ma descurc, nu-i problema !

va pup ca S doarme si mai fac si eu cate ceva pana nu cad lata de oboseala !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ce mare a crescut Sosooooo!!! E foarte frumoasa si arata super! Sper sa decurga bine si urmatoarea interventie si sa se dezvolte la fel de frumos in continuare. Ha ha ha, acum am vazut si filmuletele, nu-mi vine sa cred cand o vad asa mare si aratand asa de bine, tinand cont prin cate a trecut mititica! Oana, felicitari, ai luptat mult si acum se vad rezultatele! Va pup duuulce!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

maya ! la M, dr au zis ca e extraordinart de ine dezvoltata, psihic, motor, etc. cica nici nu se vad resuscitarile si hipoxia ! nu poate decat sa ma bucure, iti dai seama ! si azi m-am prins ce ace ea cand vede telefonul mobil. nu tipa aiurea, e acelasi sunte si e un fel de aaooo... adica vrea sa zica alo, probabil, ca asa ne jucam cu tel, eu cu al meu, ea cu jucaria ei : alo, alo, Sonia? alo??? si tot asa pana il duce si ea la ureche... a mea, da ce mai conteaza? a nimerit locul ! si zice aaaoooo aaaaooo...

si azi a stat mai mult decat de obicei in fundulet ! adica am lasat-o singura si a stat ! fascinata de ce vedea, a uitat ca e in fund si s-a tinut bine de tot, dreapta si mandra

ca e tarziu rau de tot !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Daaa, sigur zice "alo"...asa facea si Ana "aiooo, aiooo" si punea telefonul la urechea mea sa vorbesc. Cu statul in fundulet, Ana a stat tarziu, nu am fortat-o in niciun fel, cand a simtit ca e pregatita, a stat singura super bine. Asa ca Soniuta, felicitari!!! Si, daca mai zici ca fata e cianozata, nu te cred:)). Va pup si fug la cafea! A doua pe ziua de azi ca prima am baut-o in reprize, tipa Ana ca nu o bag in seama.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

la 8 lunisoare raportam :

6080gr-super manechin ! da nu pare deloc slaba. e chiar indesata !
69,5 cm ! eh, e chiar foarte lunga ! in mai putin de 2 luni a crescut 7 cm !

si face numai prostii ! se rostogoleste ca nici nu imi dau seama cand ajunge dintr-o parte in alta ! si "rrrr"ieste continuu... cred ca vrea sa spuna poezia despre rrratza !!!

eh si timpul meu a expirat, ca ma striga din patut de la ea. i s-a facut foame si eu nu sunt gata !

va

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Soso este minunata...,superba
ochisorii ei,pana corbului...,m-am reindragostit

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sosonica

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Mai Onuta, m-am luat cu ale mele si cu povestile tale frumoase despre Soso si era cat pe ce sa ratez faptul ca MAINE veniti incoace! De ce nu ai dat nici un semn sa vina "taxi-ul" dupa voi? Zi ceva, cand ajungeti aici? Cu ce zbor?

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Sonia, tinem pumnii sa iasa totul bine.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

sonia inca nu a iesit de la cateterism... u nu mai am stare, nu stiu unde sa ma duc... acum plec spre spital, astept sa o aduca in sectie. interventia dureaza 3 ore... si au luat-o la 9... deci ar trebui sa se fi terminat. va anunt cand ajung inapoi la McDonald Haus. sper sa vina cu vesti bune...

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput