Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana draga,te admir foarte mult.Imi place foarte mult de tine,te-am urmarit de fiecare data la televizor,te descurci foarte bine,n-ai pic de emotii,sau cel putin asa pare,ca numai tu sti ce e in sufletul tau.Ai fost la Colegiul medicilor???

Felicitari de progresele lui Sosonica!!!Cred ca esti foarte mandra de ea si ti se umple inima de bucurie cand o vezi!!!E o frumusete de fetita!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna !!!

kitty_nic, mult !

RAMONELLA, ! sunt 2 ani de facultate de teatru la mijloc, de invatat sa-ti stapanesti emotiile + obisnuinta de a fi in fata camerelor. si cel mai motivant este ca lupt pt Sonia, ca nu se poate sa fie atata nedreptate pe lumea asta...

... si totusi... am fost la Colegiu ieri si... tanti aia o dadea la intors ce n-am mai vazut ! a tot incercat sa ma pacaleasca cu termeni medicali, ca nu se poate vedea, ca sta fatul nu -stiu-cum... prima chestie pe care mi-a zis-o a fost ca imaginea de la filmuletul de morfo e proasta ! ca aia nu e eco de 20 sapt... si ea cu experienta ei de 16 ani de eco imi zice clar ca nu e fat de 20 sapt... si experienta ei de 16 ani a fost facuta de ras, pt ca pe imagine (voi mamicile stiti) scria W20.... e cam penibil ce se intampla, mie mi-e rusine ca traiesc in tara asta... am filmat cu cei de la Euforia, nu stiu cand intra materialul. da macar m-am distrat ca m-am mai jucat si eu putin, cu cadre si intrari/iesiri... d`ale mele...

va tin la curent !

Am iesit putin cu Sonia azi, si acum doarme dusa ! nu mai merge in landou, ca vrea in fund... asa daca o pun in fundulet on carucior, se tine cu manutele de margini si sta !!! si ce-i mia place... va ca acu se trezeste si iar ii e foame !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Dragele noastre, ce progrese minunate faceti!

Nici nu imi dadusem seama ca a trecut atata timp... Eu parca o vedeam pe Soso tot bebelusa de 1-2 luni Mai are putin si e domnisoara deja! Vezi sa nu se invete "cu fitze", asa frumoasa cum e

Sa o tineti tot asa!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mai Oana mai, copila asta a ta e din zi in zi mai frumoasa. Io zic sa ai mare grija cu ea si sa te apuci de pus ban pe ban ca pe la 15 ani o sa ai mare nevoie de pusca sa fugaresti admiratorii.
Nu mi-a venit sa cred cat de repede trece timpul, cand ma gandesc la Sosonica, numai bebe o vad cu ochisorii cat toata fata si cand colo ... iaca minunea ce se tine de biberon sa nu cada.
Mi se umple mie inima de bucurie cand o vad, d-apai tie, bravo mami.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

eeee DOINA !!! ce bine ca ai trecut pe la noi ! mult de tot !

ralcat, te am si pe tine !

eeeh, azi m-am jucat cu Sonia si am facut sedinta foto si video ! si n-am surprins cum se rostogoleste... ca ma uitam la filmuletele proaspat facute si m-am trezit cu ea langa mine, curioasa sa vada si ea la ce rade mama cu atat pofta... si nu mai zic ca din pozitia culcat pe spate, in propriul patut ajunsese pe burta, pe latimea patului incercand sa se ridice tragndu-se de margine ca sa ajunga la Pooh de pe perete... asa ca se impune coborarea patului de urgenta, ca daca era pe partea cealalta... nici nu vreau sa ma gandesc cat de repede ajungea jos...

acum incarc pozele si filmuletele si pana maine cred ca gasiti poze noi in albumul "de la 7 la 8pt"...

-am mult !

si acum treburi administrative... trebuie sa transfer la nemti 3000 euro (cateterism-1700, 3 nopti de spitalizate 1300) si anunt daca am ramas cu gaura... cu toate ca sunt sigura ca o sa fie gaura de 3000 euro, in cazul in care nu s-au mai strans de cand am anuntat ca avem toti banutii pt operatie, ceea ce nu cred... of, ca o luam de la capat cu lipsurile astea... eh, ea sa fie sanatoasa, restul se rezolva !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

abia astept pozele
mi-e un doooor de voi

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

am pus filmulete noi !!!

ia uitati-va cum tine singurica biberonul si papa !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.2006 spune:

Draga Oana! Nu am mai intrat pe acest topic, insa il urmaresc de mult. Am si eu o fetita de 1 an si 3 luni care, momentan, e ffff bolnavioara. Are o viroza urata foc, complicata digestiv... Ieri noapte mi-a facut febra 39,8 de am crezut ca mor acolo... Ma rugam de termometru sa se opreasca... De aia m-am si hotarat sa intru sa iti las cateva ganduri: te admir enorm, iti admir tenacitatea si puterea dusa la extrem, nu stiu cum as fi rectionat in situatia de a trebui sa iti resuscitezi copilul nou-nascut... Eu am inlemnit langa un termometru care arata 39,8 dupa care, din cauza incordarii, mi-a dat sangele pe nas... Dar sa treci prin asa ceva... Eu va tin pumnii in continuare si si sper sa se indrepte tot raul care v-a fost facut de niste... oare sa ii numim "oameni"??? ca sigur "medici" nu le putem spune... Primeste, asadar, o parte din inima mea si pentru Sonia un zambet larg, cat tot Universul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

E o dulcica Sosonica,imi venea sa o mananc ,cum se juca ea cu ananasul si cu ochisorii ei cei mariiiiiiiiiii.M-a dat pe spate!

Multa sanatate si numai bine doresc!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce scumpa e Sosonica cum tine sticluta!!!Are mama fata mare de acuma!!
Si Bea mea are centru de joaca ca al Sosonicai,dar inca noi nu tragem asa de ananas.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput