Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Oana, ce face Sonia? Sper sa ai vesti bune!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Nu stie nimeni nimic de Sonia? Sunt ok?

Oana, va tinem pumnii si sa asteptam cu vesti!

Sanatate multa!

Va pup cu drag,
Florina

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

imi permit eu sa va dau vesti despre sonia de la oana

citez
"luni o opereaza, paleativ iar. au descoperit la cateterism ca malf ei e mult mai complexa si au cautat si e si unica in lume. nu a mai existat asa ceva. doar 3 clinici in lume pot opera, doar 5 chirurgi in lume pot opera. pe langa malf de cord are si malf de vena cava inferioara si ... ma rog, are si malf complexa de vene. deci nu e bine deloc. face paleatie luni, mai stam 3-6 luni si pe urma, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa supravietuiasca operatiei de 1 zi in care i se reconstruieste inima. dupa op d eluni trebuie sa o intep zilnic, sa ii masor timpul de coagulare al sangelui si sa ii dau mediucatie ca sa ramana deschis suntul... deja se cicatrizase 1 mm din 3mm la un capat, deci nu e bine. ce e bine e ca se face corectie, dar din simplul motiv ca nu exista alta solutie. e aproape inoperabila... daca astia nu vroiau sa o opereze, nu mai avea nici o sansa. acum parca toti se uita cu mila la noi... da ea n-are nici cea mai mica treaba. rade toata ziua, cu oricine, nu plange nici la injectia de care va ziceam, mananca la fel de bine, are 6.500 gr... saturatii 85 cand am plecat eu in seara asta... toata ziua ne plimbam si ne jucam. deci e bine !!! si riscul per total creste doar cu 10 %, ceea ce e infim, pt ca deja era incurcata situatia. inima ei nici macar nu aduce cu o inima normala, e ca un cub d`ala in care trebuie sa faci o fata de o culoare, amestecat totul... dr e super surprins de evolutia ventriculilor ei, de evolutia ei generala si de faptul ca nu plange niciodata. de fapt toata lumea se mira ca nu plange. ea se trezeste razand si adoarme jucandu-se, n-are preferinte cui zambeste, cu cine se joaca. doar sa fie cineva acolo !

ce mai, e cel mai nasol caz pe care il pot opera, si daca zice chirurgul ca e nesigur, aduc si chirurg de la Boston si se opereaza la 4 maini, 2 creiere !"

pup inimioara mica si scumpa

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Oana, draga mea, va pup pe amandoua si ma rog in continuare pentru voi. Eu sunt convinsa ca Sonia se va face bine si va minuna multa lume in viata ei. Faptul ca se simte atat de bine si evolueaza asa de bine e cea mai buna dovada. Am vazut si pozitele cu ea si filmuletele. E o scumpa. LE-am vazut cu Danut si a doua zi imi cerea sa ii mai pun o data pozele cu ea. Va imbratisez strans.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

maine e prima zi din sirul de "zile cumpana". daca nu reusesc introducerea stant-ului, daca lezeaza shunt-ul, daca sparg reo vena, daca stant-ul lezeaza shunt-ul, moare intr-o secunda. daca nu reusesc stant-ul, ne rugam sa reziste inca 3 luni asa. dar nu cred. tot ce putem face e sa ne rugam sa reuseasca sa puna stant-ul.

multumesc Pepsica pt info ! malf ei e ffffff grava, depinde de starea chirurgului din ziua aia.... sa fie el intr-o zi buna, si abia atunci o sa faca op reusita... eu sunt f constienta ca au acceptat-o doar pt ca fac cercetare pe ea, ca e un first in medicina, ca nu-mi pot garanta nimic... dar e sansa ei. singura. o sa insist pt cat mai multi chirurgi. cu cat mai multi, cu atat mai multe pareri, cu atat mai multa experienta, cu atat mai multe sanse. pana la urma o scot ei la capat, nu e chiar asa de complicat ce au de facut. 2 tunele prin inima, artera completa si valva si parca ami era ceva, dar nu mai stiu exact. va anunt cand aflu ce o sa ii faca exact la corectie.

maine ii face op [rin cateterism, o ia la 8 si probabil ca la 13-14 e inapoi.

pana acum costurile deplasarii se ridica la :

3000 spitalul,
200 conrolul meu, ca am avut o criza cardiaca atunci cand mi-au adus-o de la cateter si nu mia respira si se desatura puternic.
cam 200 cazare + mancare

si mai urmeaza :

7000-10.000 op de maine
1000 aparatul de masurat INR
200-300 consumabile
400-500 medicamente
500 stetoscop, tensiometru, consumabile pt pulsoximetru.

deci un total inexact, 16.000 euro si inca nu e facuta op mare. nasol, ce sa zic...

va pup mult si mi-e doar de voi !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Ma voi ruga maine dimineata pentru Sonia iubita!
Fii tare, Oana! Cat mi-as dori sa fiu acolo sa te strang in brate...

Va iubim!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Alex, esti departe rau... ca asa luai printesa la purtator si veneati la vizita ! si asa ii faceai si un control gratis lui Alice, ca la nemti nu au voie copii sub 14 ani in spital decat dupa ca ii vede dr !

mie mi se inchid ochii, iar dimi la 6 e trezirea, ca sa fiu la 6 juma acolo.

si noapte buna !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Kay iubita, gandeste-te ca Soso a fost de multe ori in situatii critice si a invins! Este un copil puternic si Ingerii ei pazitori o vor ajuta sa invinga si de data aceasta!

Va si va cu drag! Ma pt. voi, Doamne Ajuta!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

of ce=o fi in sufletul tau fata draga! rezista ptr sonia, are nevoie de tine, ma rog ptr ea, ma gindesc la ea, toate gindurile mele si rugaciunile mele ptr ea sint ptr ziua de miine. mica mea luptatoare, ti-am zis eu ca cineva acolo sus o iubeste? atitea imi vin sa scriu si nu-mi gasesc cuvintele, adica nu am cuvinte ptr situatia asta critica, da daca as fi acolo as stringe=o tare in brate si as pupa inimioara!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

se pare ca Soniei nu i-a placut ziua de 18... a tusit dimineata de ia speriat pe toti, ca nu o pot intuba daca tuseste. asa ca au amanat pt miercuri. da eu nu cred ca o sa fie mai bine, ca imi cunosc copilul.

am uitat sa va zic ca am primit si eu niste pastile pt inima ca am pulsul prea mare... uneori e mai mare decat al Soniei... in rest manaca bine, doarme bine, se joaca, rade cu oricine.. n-are ea treaba ! toata ziua in carucior si la plimbare. dimineata o gasesc cu sisterele dupa ele, in carucior, si cand adoarme o mai pun la monitor, ca m-am gandit ca dau degeaba 434 euro pe zi. mancarea e a noastra, bibe ale noastre, hainele ale noastre, medicamente nu, caruciorul al nostru... si mi se parea ca dau banii degeaba, asa ca am decis cand doarme sa fie la monitor, sa se justifice cumva sutele de euro...

va pup mult si revin cu vesti despre Sonia care tot vrea sa scape de op... gaseste ea si miercuri ceva, probabil !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput