Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea, mai mult decat sa ma rog nu pot face acum pentru voi, dar sunt convinsa ca vor reusi sa ii largeasca suntul. Si ca vor reusi si reconstruirea inimioarei. Nu gandi ca au acceptat-o doar ca cercetare si ca nu are sanse, daca nu avea, nu incercau nimic. Eu o stiu din proprie experienta. Si uite cat de bine ii merge Sosonicai dragi. Dumnezeu e cu voi si o va ajuta in continuare, ai incredere in El si roaga-te. Si daca ea e asa de zambitoare si mananca bine si se joaca, e si datorita tie, datorita faptului ca se stie iubita mult, si ca tu ai crezut in ea. Momente de cumpana ea a avut multe pana acum dar uite cat de bine le-a depasit. Dumnezeu a facut deja minuni pentru ea si o sa mai faca, sunt convinsa de asta. Tu fii tare si ai grija si de tine, e foarte importanta. Te imbratisez cu mult drag.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Pup fetele si ma rog la Dumnezeu sa iasa totul bine! Va astept sanatoase acasa pe amandoua! David o pupa pe Sonia luptatoarea si eu pe mamica curajoasa! Va iubim!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Oana draga,de cand am descoperit acest topic,citesc,ma tin la curent,dar nu sunt in stare sa intervin.Si noi suntem operati pe cord,si desi nu am necesitat paleatie am trecut prin clipe grele si foarte grele.S-a dorit o corectie totala la o tetrada Fallot.Se intampla in TG.Mures,in urma cu 7 ani.Si desi aveam incredere maxima in prof.Deac,altcum nu i-as fi incredintat viata fiului meu,s-a intamplat sa se complice postoperator si,dupa operatia de corectie de 9 ore,a doua zi au intrat din nou cu el in sala.Decizia s-a luat cu mine de fata,in terapie unde ma aflam alaturi de copil.Alte 5 ore.Cand au revenit cu el din sala era cu sternul desfacut,asta in cazul in care ar fi trebuit sa se reintervina si pt ca pur si simplu nu puteau sa-l inchida.Am incercat sa aflu daca au mai existat cazuri,dar n-am avut atunci puterea sa aflu care a fost evolutia.Si ma bucur acum ca n-am facut-o decat "dupa".Am stat o luna in terapie si,fiindca a stat o saptamana cu sternul deschis,a fost sedat in tot acest timp si n-a mai putut fi detubat atat de usor .Si iata-ne" pentru a 4-a oara in sala ,a3-a fiind cand i-au inchis sternul,practicandu-i-se traheostomie.Ma opresc aici si nu vreau sa-ti transmit decat increderea.Tu nu ai voie sa te indoiesti .Cred ca pe noi ne-a ajutat foarte tare faptul ca nu am vrut sa concep altceva decat ca va fi bine.O sa-mi spui ca noi am fost Fallot si-nca unul care n-a necesitat nici macar banding,iar eu o sa-ti spun ca ne aflam in Romania in urma cu 7 ani.Si singurul lucru pe care ma puteam baza era ca stiam ca vor face tot ce e omeneste posibil.Cunosc cazuri de transpozitie de mari vase+dextrocardie care s-a operat in Ungaria si e bine.Se afla inaintea ultimei operatii-a4-a.Noi acum ne dam cu rolele,alergam cu bicicleta,jucam fotbal pe terenul din spatele blocului.Si mai presus de orice avem 10 ani si suntem"normali".Asta in masura in care traumele mele personale ne permit asta .Fiindca el nu-si mai aminteste nimic si daca n-ar exista cicatricea si controalele la 2ani,ar fi ca si cum am visat,iar traumele mele niste mofturide care as face bine sa uit ca sa ne putem bucura de viata.Dumnezeu sa ne ajute pe toti si pe voi in mod special,pentru ca nu exista decat un sens:inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

flower_power

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kay, nu am mai intrat de ceva vreme la subiect. nici nu stiam ca sunteti plecate, acum am citit.

doamne-ajuta sa reuseasca maine

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Oana, mai scrie-ne ce ati facut azi... Au mai trecut mucisorii?

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

azi m-am enervat tare rau.

1. are bronsiolita, eu le-am zis de ieri ca sa ii dea ceva, da ei nu si nu si azi a enit dr la mine ca am avt dreptate, ca are bronsiolita si ca ii dau cortizon... pai daca ii dadea ceva de ieri nu mai ajungea sa se desatureze la 65 si sa haraie ca un motor vechi.

2. 434 euro se duc pe... nimic ! si nu mai zic ca am gasit cutia ei de lapte, pe care scrie mare de tot Sonia, goala. si ea manaca doar lapte Nan, si era sg cutie de Nan, deschisa duminica dimi. si azi era goala... m-au apucat toti nervii, va dati seama. dupa ce ca am venit cu laptele de acasa, mi l-au mai si mancat... o mai tin la monitor, ca sa nu zic ca dau banii degeaba. ca asistentele sunt destul de ok, da mai freaca menta si astea. de ex. nu a primit aerosolii la 8, a tb sa ma duc eu dupa sister sa ii cer... ca uitase. si tot asa.

3. am venit la pranz sa dorm putin ca am adormit pe scaun langa Sonia, si aici se pregatea o petrecere... si spareau baloane si tipau de parca le taia... si n-am putut sa dorm. si cand le-am zis au zis ca e o zi speciala... ca parca noua, parinti cu copii bolnavi rau, ne arde de petrecerile lor.

nici nu mia stiu ce ma mai enerveaza, da ma enerveaza. ah, da, mama aia de la noi din camera care behaie tot timpul si nu poarta masca. acum s-a imbolnavit si copilul ei. da e problema ei, pe mine ma scoate din minti ca mi-a imbolnavit-o p Sonia. si ca in continuare nu poarta masca.

Irinel, . eu inteleg ce spui tu, dar in cazul Soniei exista sanse considerabile in urma corectiei, dar e atat de fascinant cazul pt ei, incat ar risca orice ca sa faca op. pai asta e caz de prezentat la congrese si sa se laude cu reusita in ziare si la ei acolo in medicina lor... pe banii si sanatatea copilului meu.

Marineasco, bine-ai venit pe la noi ! pupam si noi iepurasu` si mamica frumoasa !

Flower-power, primul meu gand a fost " pai Fallot, merci, cred si eu" dar pe urma am vazut ca a fost facut in Ro, acu 7 ani !!!!! oaaaau !!! ai avut ceva curaj ! si la o varsta super mare-3 ani e enorm ! eu zic ca ati avut mare noroc, nu e neaparat meritul mediciolor. parerea mea. toti copii sunt lasati 3 zile cu sternul deschis, ca sa se vada daca tb intervenit sau nu. la op mari, ma refer. ca la alea mai mici se lasa sternul deschis doar 24 h, alea critice.
va doaresc multa, multa sanatate, sa fiti fericiti si sa nu mia aveti niciodata probleme !
p.s. ce fallot a avut? adica ce defecte? ca vad ca aterzie de pulmonara n-a avut. ca exista si grade de fallot... ce tip a avut el?

dianarus,

AlexAlice, saru`mana de grija !

concluzie : nu o opereaza maine, cae mucioasa. eu am zis ca luni cel mai devreme, dar ei nu si nu, ca sapt asta. tot la vortbea mea or sa ajunga, parca vad. respira ca trenul, ca un magarus, mananca prostut, dar mananca, greutatea e cand sus cand jos... in schimb e toata un zambet, rade, chiuie, ii face e toti sa rada. mananca firele, daca ii dai o jucarie si cablul de la monitor, ea prefera cablul ! seringi, fire, plasturi etc.

va anunt ce am facut maine, ca e vizita profesorului. sper sa un ma mai enerez, ca sigur o sa rabufnesc odata si nu e bine, ca astia sunt sensibilosi, acu ii apuca..

mult si noapte buna !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vedeti ziarul "evenimentul zilei" de azi (miercuri)

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

kay, pupam fete dragi.
asta e link-ul: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/792649/35-de-ecografii-niciun-diagnostic/

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Am citit articolul cu sufletul la gura, Oana esti o mare doamna. Si cand vei ajunge pe scena, vei fi o mare, mare actrita. Iti admir din tot sufletul puterea de control, ca-mi imaginez ca iti vine sa-i omori pe toti medicii la care face referire articolul.
Si nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca e Mana Domnului, care ti-a dat tie puterea de a naste un pui de Sosonica si prucului tau norocul de a avea asa o mama.
Pentru tine si pentru puiul mic cu putere mare, pupici, rugaciuni si pumni stransi.
Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput