Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ma ajuns acasa !!! de primit cadou de la mos IOMC si un ROTAVIRUS... asa ca ne luptam nu dor cu inhalatii la 6 ore, ci si cu rehidratari... are scaune dese si o doare burtica... dar macar mananca bine si bea sarurile de rehidratare cu mare sete ! cu bronsiolita e mai bine, adica nu mai fluiera, ci doar haraie, ca are multi mucisori. asta se rezolva in maz 3 zile (dupa statistici) si cu burtica ar mai trebui sa dureze intre 1 si 7 zile, tot dupa statistici... asa ca avem perioada de tratare si recuperare, dar macar suntem acasa unde nu exista pericolul sa mai agate ceva virusi...

va pup si sper sa revin cu vesti din ce in ce mai bune !

ah, si pe langa virusul digestiv, a mai deprins si adormitul in brate, leganat si musai in picioare... sper sa-i treaca dupa ce se face bine !

mult si va multumim pt urari si ganduri bune !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Oana, imi pare rau ca a trebuit sa petreceti primul Craciun la spital... Sper ca e mai bine Soniuta!Va tinem pumnii sa va refaceti repede!
De fapt, intrasem sa va urez un An Nou mai bun, cu multa sanatate, cu o inimioara sanatoasa si puternica!
Va pupam,
Sofia si Florina

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Oana,bine ati venit acasa,asa cum spui si tu,Sonia este mai in siguranta asa
Sper din suflet sa scapati repede de virusi,sa se faca burtica bine,Soso sa se reobisnuiasca cu tabieturile de dinainte...,daca nu facem galerie mamici minunate, sa fie puternica sa poata sa adoarma bubulina mica in brate
Pupam apasat bucutze de Sosonel grasunel cu rochite si fundite

ps:este atitttttttt de frumoasaaaaaaaa,incit imi vine sa musca din ea

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Bine ati venit acasa Oana!Aici e mai bine si mai sigur pt voi.Ne rugam sa treaca repede problemele.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bravo, ma bucur ca v-ati intors acasa chiar si asa cu virusi cu tot.stiu ca nu e aceeasi situatie, dar si eu am tras=o cu bronsiolita si gastro la dominic de nu mai ajungeau papersii.....lasa ca se face ea bine, ai tu grija, o si vad pe rasfatata mica cum adoarme ea leganata scumpa de ea, multa sanatate sa fie, cu carul, si An Nou sanatos si sa iasa operatiile ce urmeaza!
pup inimioara mica!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Sonia si Kay si bine ati revenit acasa!

Pt Noul An va urez si eu multa, multa sanatate. Sa dea DD ca la anu' pe vremea asta Sonia sa fie operata, sanatoasa, sa se bucure de viata ca orice copil de varsta ei, sa alerge prin parc si sa aiba parte de un Craciun de vis acasa: cu brad, cu globuri, colinde si cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Si eu am "tras-o"cu Andrei ,exact anul trecut de sarbatori,tot cu bronsiolita,si am facut tratament pina prin martie,pt ca ii reapareau suieraturile...dar a trecut,insa am ramas cu o frica de nu-mi mai intra nimeni in casa toata iarna...ma refer la musafiri,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nici noi nu am mai plecat in vizite.Ne-am izolat rau de tot...nu stiu cit este de bine dar pt.moment este.La greu vit C si VI-SOL.,ca fructe nu servim...am facut si noi inhalatii cu ventolin si becotide,pufuri care l-au ajutat sa respire mai usor...bleh,nu mai vreau sa-mi amintesc...Vreau sa va urez,MULTA SANATATE,PUTERE SI MULTA INCREDERE IN DUMNEZEU,(care are grija de toata lumea),iar ANUL NOU SA VA ADUCA O INIMIOARA SANATOASA SI PUTERNICA ,INTELEGERE,ARMONIE SI MUUUUULTA DRAGOSTE!!!!!LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Oana, Sonia, bine ati revenit acasa! Sa aveti un An nou cu sanatate!La multi ani!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va multumes din suflet pt toate gandurile bune !

Sonia mai are o "buba", ca daca tot vin, sa vina toate ! ieri a refuzat categoric sa manance... ea urla, eu plangeam... asta dupa ce am incercat toate modalitatile posibile sa o fac sa manance... si a ramas nemancata... asta nu e rau, dar exista posibilitatea sa se deshidrateze si ajungem iar la spital pt perfuzii... asa ca mi-am amintit ca mi-a zis cineva ca bebeii mananca in somn... si am culcat-o flamanda si i-am dat lapticul... in 3 minute disparuse tot ! deci pana la urma a mancat ! dar de ce nu manaca : ii ies 4 dinti ! aia de sus si premolarii de jos... de-odata... si e saraca toata ziua cu ce prinde in gura, s-a muscat de deget pana i-a dat sangele... or sa iasa ei pana la urma.

ce e rau,e ca inca mai are scaune moi... dar nu catastrofale.
ce e bine eca nu mai suiera, mai are putini mucisori, dar e ok. respira si ea mai normal.

am pus-o pe burtica si isi trage picioarele sub ea si se impinge, adica e un inceput de ra-mu---iala pe burta !!! se ridica sus in munute si daca nu se intoarce pe spate se deplaseala, milimetric, ce-i drept, spre inainte !!! si a primit de la Mos Craciun un scaun de masa , dar nu se arata prea incantata de el... plus ca e prea mica si ii ajunge pana la barbie masuta aia... daaaar, a crescut de nu-i mai vin costumasele 62... la o masuratoare nu foarte exacta am aproximat eu cam 65 cm... si cu greutatea rezista foarte bine, are tot 5.460, cu tot cu diaree si raceala si refuz de mancare...

cam atat despre noi. incerc sa stau si eu 5 minute pana se trezeste, ca de la 3 jumate ne-am jucat, a ras dupa 1 saptamana de fetisoare triste si serioase, ne-am iubit, a mancat si acum a cazut rapusa de oboseala.

va uram si noi UN AN NOU FERICIT, CU MULTA SANATATE (e cel mai important, am aflat eu anul asta) SI SA VA DAM DOAR VESTI BUNE !

am,

OANA si SOSONICA-grasunica !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani la toata lumea, Oana si Sonia sa aveti parte de un an nou plin de bucurii, si sanatate muuuuuulta Soniutei!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput