Un ajutor pentru Sonia (4)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanici spune:
Craciun Fericit Soniuta!!! sper ca Mosul ti-a adus un sac maaare si plin de sanatate. Sa te faci bine puiut mic si sa te bucuri de sarbatori alaturi de parintii tai.
Oana, multa putere in continuare si sarbatori pline de caldura in suflet
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
dandusa spune:
Sosonel,dragutel,din suflet,iti dorim muuuuuulta sanatateeee.Sper ca mosul sa fi fost darnic cu voi,aveti nevoie de multa putere sa treceti cu bine peste toate aceste incercari.Doamne ajuta sa fii bine .Pupam tare pe tine si pe mami tau,cea draguta si puternica
Sarbatori fericite!
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
Pepsi spune:
are cineva vesti? au iesit fetele din spital?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
cristiana58 spune:
Fetele sunt inca internate!
Sonia mai "suiera" inca si se mai cianozeaza nitel cand are nasucul plin, dar este mult mai bine ca la internare. Pentru eficientizare are la ea si "batista bebelusului" cu aspirator cu tot...
Spera sa nu prinda si Revelionul in spital, dar vor sta atat cat este necesar pentru a nu reveni de urgenta. Este bine ca nu are febra si ca totusi a inceput sa manance puiutul mic.
Sper sa isi revina cat mai repede si sa mearga acasa.
Cristiana
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Irinel spune:
Doamne ajuta!
Sonia, Oana, pupici multi!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Pepsi spune:
multumesc ptr noutati Dna Cristina, ce bine ca papa si ca e putin mai bine! sanatate multa, imi pare tare rau ca primul Craciun l-a petrecut in spital!pup inimioara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
lavini spune:
Ma bucur mult ca Soniuta e mai bine.Imi pare rau ca primul ei Craciun a fost petrecut in spital,dar important e ca ea sa se faca bine.Va asteptam cu drag acasa!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
carrie spune:
Oana suntem mereu alaturi de tine, o iubim tare pe Sonia si va asteptam acasa sanatoase.
eu nu am inteles pina la urma cand va fi urmatoarea operatie?
Va doresc un An Nou minunat si sa ne bucuram la aniversarile capsunelelor!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
lauradi spune:
Imi pare rau pentru Craciunul petrecut la spital,dar important e sa fie Soniuta sanatoasa!Ce mai fac fetele?Nu ne mai da nimeni nicio veste?
Oana,te asteptam sa mai scrii si la capsunici.
Pupam fetele!
Laura si DUCU (29.05.2007)