Un ajutor pentru Sonia (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamari spune:
Am intrat sa urez un An Nou Fericit cu multa sanatate pentru Sonia, cu dintisori noi, cu kilograme in plus si cu operatia reusita!
Oana, bine ca v-ati intors acasa si sper ca in cateva zile Sonia sa fie muuuult mai bine.
Va pup pe amandoua si te asteptam cu vesti si la capsunele, desi noi citim si aici, dar acolo poti sa ne povestesti orice, asa cum numai tu stii s-o faci.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Pepsi spune:
felicitari ptr cei 4 dintisori!si ptr rimuitul milimetric, cind sint bolnaviori ei mai refuza mincarea, bine ca ai gasit cum sa-i dai sa pape.felicitari si ptr scaunul de masa, sa pape bine si sa creasca mare.va doresc la amindoua sa aveti parte de UN An Nou mai bun, cu multa sanatate, sa iasa bine toate operatiile si sa nu mai fie bolnavioara!iar ptr tine sa ai putere in continuare sa ai grija de ea si sa fii sanatoasa!va pup tare pe amindoua
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
florina spune:
La Multi Ani! Va doresc un An Nou fericit care sa va aduca multa sanatate, in primul rand. Fie ca toate operatiile ce vor urma sa ii insanatoseasca inimioara Soniei si sa va bucurati de ea ani multi si fericiti!
Felicitari pentru dintisori! :)
Cu mult drag,
Florina
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
saryta spune:
Sosonico draga - noul an sa vina cu multa sanatate si cu multe vesti bune. multi.
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
kitty_nic spune:
La multi ani!
Soniuta draga, sa-ti dea DD multa multa multa sanatate si ani cat mai frumosi! Multa sanatate si parintilor tai si felicitari din tot sufletul mamei tale care este o leoaica razbatatoare! Urmaresc povestea voastra de la inceput si in mica masura in care am putut (financiar vorbind) am contribuit si eu, iar mama mea in fiecare rugaciune pe care o spune, si credeti-ma ca nu sunt putine te aminteste cu mult drag.
Veti fi in rugaciunile noastre in continuare si sa dea DD sa mearga totul super si de acum inainte.
Multi pupici pentru Soniuta draga si mamica ei si !
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
Pepsi spune:
La multe lunisoare scumpa mica luptatoare!sanatate multa iti doresc din suflet! pup inimioara
cum mai sinteti oana, a trecut diareea, tu cum esti?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
BarOana spune:
Multa sanatate ,muuuuulte lunisoare sanatoase si voioase!!!Sa traiesti Sonia draga,sa-ti bucuri parintii si sa cresti mare si frumoasa!!!Sa-ti traiasca printesa ,Oana ,sa te bucuri multi ani alaturi de ea!
Dodo-pui spune:
La multi ani!sa cresti mare si sa te faci mare.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
stuart spune:
LA MULTE LUNISOARE SI MULTI ANI SOSONICA! MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!
inimioara si cei 4 dintisori!
Ajutati-o pe Sonia
LA MULTI ANI 2008!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)