Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

sonia iti urez si eu LA MULTI ANI CU SANATATE!
oana,2008 sa ti aduca multa sanatate si multa putere sa treci peste greutatile vietii. tu esti o mamica extraordinara si o sa reusesti in tot ceea ce ti vei propune;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaharia.o spune:

buna ziua,
numele meu este zaharia octavian si am o fetita de 4 luni cu malformatii la inima.
doresc daca puteti sa-mi dati relatii despre clinica din munchen

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Domnule Zaharia,

Pana raspunde Kay (Oana, mamica Soniei), va dau eu detaliile pe care le cunosc despre spitalul in care s-a operat micuta. Se numeste Deutsches Herzzentrum Munchen, sau German Heart Centre Munich si puteti gasi informatii pe aces website www.dhm.mhn.de/ww/en/pub/dhm/das_herzzentrum.htm " target="_blank">http://www.dhm.mhn.de/ww/en/pub/dhm/das_herzzentrum.htm .

In general medicii pot fi contactati pe mail, in engleza, trimitandu-le o scurta descriere a problemei copilasului si actele medicale in engleza pe care le aveti (rapoarte medicale, rezultate de investigatii etc). Contactul initial pentru Sonia a fost cu Dr Eicken, la adresa de mail eicken@dhm.mhn.de.

Numai bine si multa sanatate fetitei!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

revin dupa o pauza luuunga !!!

1. Multumim pt urarile de ziua Soniei !

inca e plina de muci... a trecut bronsiolita, a venit rotavirusu si de bine ce-a reparat burtica s-a intors bronsiolita ! si am luat-o de la capat cu inhalatiile la 6 ore...si cum asta n-ar fi destul, s-a hotarat ca biberonul nu mai e bun, asa ca sa ma vedeti cum ii dau laptele cu lingurita, sau dupa caz, cu canita... si cum nu mananca a scazut in greutate, adica e la fel ca acum o luna... exact la fel... si o alta chestie nasoala e ca nu cred ca ii fac nemtii cateteism in halu in care e... trebuie sa-i sun luni sa vad ce zic.

in rest e ok, rade toata ziua, e ca mine, daca ii arat degetul rade de nu mai poate. si daca ii dau degetele se agata si se trage pana ajunge in fundulet !

incarc poze si filmulete si anunt !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Multa sanatate iar anul 2008 sa va aduca linistea de care aveti atata nevoie.Micutei Sonia,sa-i dea Dumnezeu,binebuvatarea lui,si sa-i usureze povara grea care apasa umerii ei mici si fragili.

Cu toate ca nu am aflat de la inceput de cazul vostru,s-au nu mi-a atras atentia atat de mult,vreau sa-ti spun ca de 3 zile numai despre voi citesc.Usor,usor am parcurs fiecare pagina din fiecare capitol,asa ca am ajuns sa o iubesc pe Sosonica ,la fel ca pe fetita mea.

Ma bucur ca aveti banii pentru operatia de luna asta,si am sa contribui si eu cat de curand pot ,pentru sa da si eu o mana de ajutor in tratamentul micutei tale.

Mult succes la operati ce urmeaza si asteptam sa primim numai vesti bune.

Va pupam si va uram tot binele din lume.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Sa vedem ce a iesit.........

Pupuci tzoncaniti pentru bebici

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Priscilla, iti multumim mult !

Sosonica mica,mica,dar... si-a revenit cu papa !!! dimineata s-a trezit razand la 7, a papat 130ml laptic si 100 ml cereale... ca nu stiam ce sa-i mai dau s-o satur si pana am spalat eu bibe si l-am pus in sterilizator, mandra a adormit !!! deci de pe la 9 fara un sfert doarme linistita ! si acum e 12 !!! incerc sa-i fac un program de masa, ca ma bat nemtii ca n-are fata orele fixe (sunt foarte stricti cand e vb de ore de masa, n-am idee de ce).

A reusit sa treaca de 5500 gr, are chiar 5560 , dar fara diuretice... ca la cum mananca ea, o zi primeste furosemid, o zi nu... a mai crescut un cm, are 66cm, dar pt ca are picioarele lungi, inca ii mai vin body-urile 62...

gata, ma duc s-o trezesc, ca devine suspect somnu asta !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

din motive de muci s-a mutat cateterismul pe 13 februarie. costul este de 3000 euro, o sa incerc sa atasez scrisoarea primita de la nemti. da e bine ca pana atunci o sa aiba 8 luni si o saptamana si asa pacalim operatia pana la 1 an !

am,

Oana si Sonia

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

pupam tare bufla,sa creasca mare ,sanatosa si frumoasa
pupam si mamica minunata
miine negresit sa vad filmuletele cu Soso,ca tare dor imi este de ea...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Am pus poze noi !!! ca am uitat sa va spun !

mult dandusica !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput