Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, am vazut pozele cu Dudu. Mi s-a parut super incantat si multumit de ce a aprimit de la Mos Nicolae. Tie iti urez succes la examene!

Scumpik_lui, bine ai revenit! Te mai asteptam cu ve
sti!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multim pt aprecieri!

De fapt, Dudu era fericit la vederea aparatului de fotografiat, dar mai apoi cand am inceput sa scot cadourile din sacosa, a inceput sa strige "Tigli, tigli!"

Dudu are de uneori momente cand se joaca de unul singur, dar de cele mai multe ori da semne ca s-ar plictisi de jucarii. Singura exceptie o reprezinta... cartile! Seara, inainte de culcare, ne uitam impreuna pe cartea cu Winnie si Tigri, si este de-a dreptul fascinat. De regula, avem carticele cartonate, pe care sa nu le rupa. Mosul i-a adus si el vreo 3, asa incat avem activitate in perioada urmatoare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria a primit de la Mos Nicolae o jucarie care apare si in partea stanga "laugh and learn" de la Fisher Price. Deocamdata este foarte incantata de ea, speram sa nu se plictiseasca la fel de repede!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI micilor bucurii si parintilor care astazi si-au serbat ziua onomastica!

Adriana, Dudu e tare frumos, un baietel adorabil, si are niste ochisori inteligenti! Nici Vladut nu se da in vant dupa jucarii, dar cartile ii plac mult de tot, nu s-ar plictisi aproape niciodata de ele (cel putin de favoritele lui, din colectia "De-a v-ati ascunselea" -au multe animale si discuri rotative pe care sunt desenate diverse specii-) Cartile si Baby Einstein sunt pasiunile lui. Sa insemne oare ca deja avem niste mici intelectuali?

Gety, Vladut a abandonat total telefonul Laugh& Learn, n-a fost pe gustul lui. SUnt curioasa daca Mariei ii va placea.

Maine la ora 12 avem programare la cardiolog pentru ecocardiografie. Am niste emotii teribile. Parca ma vad lacrimand prin cabinet in timpul investigatiei...pur si simplu nu stiu cum o sa ma stapanesc. Sper sa revin maine cu vesti bune.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Andra, iti tin pumnii pe maine, sa vii cu vesti bune!
Scumpik, bine ai revenit! Pupici lui Luca.
Adriana, l-am vazut si eu pe Dudu, ce incantat era de cadouri.

Va pup pe toate de la A la Z, va doresc noapte buna!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by GETY

Maria a primit de la Mos Nicolae o jucarie care apare si in partea stanga "laugh and learn" de la Fisher Price. Deocamdata este foarte incantata de ea, speram sa nu se plictiseasca la fel de repede!

Asa creste Maria Diana

si eu vreau sa-i cumpar lui Luca de Mos Craciun una dintre cele 3 jucarii, dar nu stiu pe care s-o aleg. tu de unde ai luat-o, de pe net?

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Naseara!

Andra, va tin pumnii! Sunt sigura ca totul e ok dar iti inteleg emotiile de mama! Astept vesti!

Azi a trebuit musai sa ies din casa si l-am lasat pe M cu bunixu, s-a descurcat excelent. Eu am stat cam o ora pe-afara si m-am simtit ca un marinar ce dupa multe luni pe mare vede pamaaaaaaant . Abia astept sa se faca Maty bine si sa iesim din nou.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, va tinem pumnii stransi. Va fi bine!

Scumpik, jucarii F.P. am vazut in Selgros, probabil de acolo a cumparat Gety.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

gety, xandrutza

mephala am vazut si eu in Selgros si de aia imtrebam, ca sunt chiar mai ieftine decat pe net

eloise bafta maine!

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Off, Luca a dormita pana la ora 23 si acum are chef de joaca
ma duc poate reusesc sa-l adorm din nou...

va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput