Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Poftiti la
Narcisa avea chef de joaca pe la ora 23, iar eu ma faceam ca ploua, in cele din urma m-a lasat sa merg la nani.
Sunt fericita, mi-a venit comanda de la Quelle, acel puzzle cu voci de animale, merg mai dupa-amiaza sa ridic coletul; a ajuns in timp util.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

'Neata, mamici!

Eloise, eu i-am luat borcanul ala, nu telefonul. Da, din Selgros, a costat 600.000 si un pic, Scumpik_lui.

Eloise, va tinem pumnii si sa stii ca iti inteleg perfect emotiile.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

neatza!

xandrutza, merci de cafea!
Eloise, succes azi si va tinem pumnii s aveniti cu vesti bune! Trebuie sa fie bine!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, a fost prima iesire dupa ce ai scapat de varicela?
Cat e perioada de stat in casa, ca la noi a fost 7 zile.

Ati vazut ce frumos ninge prin alte parti? Numai la noi a plouat 2 zile la rand si se incapataneaza sa ninga.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Spre rusinea mea, am absentat enorm in ultimul timp. Sper ca nu va suparati, dar veti intelege cand va voi spune ca deja am inceput cu greturile. Dar cel mai tare ma termina o oboseala incredibila. As dormi tot timpul. La daria avea greturi de vomam si de 10 ori pe zi. acum nu e chiar asa, am greturi, dar fara voma prea mare. |In schimb pune-ma in pat o zi intreaga si o dorm. Din pacate am serviciul, iar cand ajung acasa daria ma ia de noua. In plus, chiar nu pot sa nu ma joc cu ea. In fiecare zi face lucruri noi si ma uimeste cu ceva. Stiti si voi asta ca experimenmtati fiecare pe pielea voastra.

Acum cu noul bb avem o dilema. Cum vom putea sa-l iubim la fel de mult ca pe daria? Stiu ca e o prostie, dar chiar mi-e teama de chestia asta. LA daria nu era zi in care sa nu vorbesc cu ea in burtica. acum numai constiinta ma indeamna sa imi indrept atentia catre bb din burtica, altfel m-as focusa numai pe daria. In plus incerc sa ma joc cant mai mult acum cu ea, ca stiu ca in curand va trebui sa ma impart. Fetelor care aveti doi copii, si voi ati avut aceleasi indoieli?

oh, ma iau cu ale mele si uit sa va felicit pe toate Nicoletele si toti Nicolaii!!! La multi ani cu intarziere.

am si o veste mai putin buna. la analize mi-a iesit ca am o infectie foarte puternica urinara. asa incat a trebuit urgent sa incep tratamentul cu antibiotice (augmentin). a mai facut vreuna tratament in primul semestru de sarcina cu antibiotice? sunt ingrozita de fiecare data cand bag blestemata aia de pastila in gura, dar n-am ce face. medicul a zis ca intre 2 rele o luam pe aia care e mai putin daunatoare.

va pup si sper ca nu mai absentez asa mult.

Roxana, +10 sapt, si Daria Elena

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!

Roxana, felicitari pentru sarcina si sa va ajute Dumnezeu s-o scoateti cu bine la capat!
Fii linistita, dragostea se inmulteste si vei sti sa-ti iubesti la fel de mult si al doilea copil.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata!

scumpik bine ai revenit la noi, l-ai intarcat pe Luca?

Andra bafta la control, sigur va fi bine! Si al meu pitic prefera cartile, le rasfoieste toata ziua si vorbeste cu personajele, intr-o zi citeam fiecare cate ceva si David se tot chinuia sa ne fure cartile, apoi s-a enervat s-a dus in camera si si-a adus cartea lui, s-a asezat jos si a inceput si el sa citeasca, a fost faza zilei, ne-am amuzat teribil.

mephala mi-a placut, am votat!

Roxana sanatate multa si sarcina usoara, eu am luat antibiotic pe la 3 luni de sarcina si a fost ok, asa stiu si eu ca e mai periculoasa infectia decat antibioticul. N-ar fi rau sa repeti si analiza.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata

Voi vorbiti de zapada si la noi e asa groaznica vremea, nici gand de vreo zapada prea curand...

Andra - tinem si noi pumnii sa iasa totul in regula la controlul de azi...si Fii barbata Zoe!

Roxana - nasol cu greturile, infectia urinara va trece si ea, si cu siguranta temerile tale privind dragostea pt al doilea bebe sunt nefondate, imediat cum vei simti mogaldeata mica in brate - ii vei oferi cel putin atata dragoste cat i-ai oferit Dariei!!!

Scumpik
- bine ai revenit! Ceva poze cu Luca vedem si noi, presupun ca e deja un adevarat barbat!!!

Fetelor - grasanu meu nu este interesat de carti, reviste , pliante si alte minuni din astea - cand ii deschid vreo carticica si rasfoiesc paginile, vine si o inchide ostentativ! El mestereste mereu la masini, la roti, baterii chestii din astea, mai nou daca prinde surubelnita, sau vreun pix intoarce masinile si face exact ca tati cand desurubeaza!!! Daca nu se va face el mecanic autoooo

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

sarumana.de.cafea.xandrutza
eloise.bafta.maine
fetili.va.pupez.s.va.doresc.o.zi.minunata
eu.sunt.zombilici.ca.dudumiciul.din.dotare.iar.nu.a.dormit.asnoapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirabela, multumesc.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput