Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxana, eu nu am inca doi copii dar am auzit de la alte mamici ca odata cu aparitia unui nou membru dragostea nu se imparte ci se inmulteste. Despre infectia urinara sunt de aceeasi parere cu dr tau, din doua rele o alegeti pe cea mai putin rea. Oricum, sunt antibiotice "safe" in sarcina iar Augmentinul (amoxicilina + acid clavulanic) e unul dintre ele. V-ati luat masina?

Xandrutza, sa ne pui poze cu Narcisa jucandu-se cu acel puzzle.

Gety, intre repriza mea de varicela si cea a lui Mathias am scos nasul din casa cateva zile. Dar de cand e el bolnav si consemnat la domiciliu a trebuit sa stau si eu, ca n-am cu cine sa-l las.

Si Maty e mare amator de carti...sa le roada. Eu tot incerc sa ascund din calea lui pixuri si alte obiecte cat de cat ascutite, ma tem tare cand il vad ca merge cu ele in mana si ma gandesc ca daca se impiedica pot sa-i intre in ochi.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Andra tinem pumnii sa fie totul bine azi. E normal sa ai emotii pt puiul mic , dar speram sa te ajute sa treci mai usor peste si cate un gand bun de la noi.
Si mogaldeata mea e foarte incantata de carti, cunoaste toate animalele, stie cum face porcul, vaca, calul, pisica, broscuta, zice "pui" inca de la 9 luni (care a ramas si preferatul ei, chiar si seara adoarme cu un puisor in brate). Mai nou cand ne jucam "de-a va-ti ascunselea" cand apare zice: "uite-o" cu gurita pana la urechi.

Mephala, vazut, placut, votat.

xandrutza multumim de cafea. Uite un de la mine.

alexutza stai linistita, tu ai in dotare un adevarat inginer

itzy, ma simt obligata sa te trag de maneca si sa te indemn sa ne mai scrii cate ceva

Sandra sunt alaturi de tine si de grgarita ta! Cand ai timp si chef da-ne vesti.

Roxana stai linistita, sigur o sa il iubiti pe cel mic sau cea mica la fel de mult ca si pe Daria. Sper sa scapi repede de greturi si sa te simti excelent.

scumpik_lui, urata boala(din pacate si bunicii mei din partea mamei sunt diagnosticati cu aceasta boala) si imi pare rau pt bunicul. Bine ca tu esti ok

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Si eu la cafea, dar la o ora mai tarzie, ca m-o lasat Vladut sa dorm azi pana la 9!!! De fapt eu m-am trezit la 9 ca nu mai puteam sa dorm, iar Vladic s-a trezit peste vreo 15 minute. Cred ca e prima data cand ma trezesc inaintea lui. Asa ca sunt fresh, plina de elan si am adunat repede de prin casa, iar acum stau si ma plictisesc.

Adriana - e tare simpatic Dudu! Are o fatzuca tare dragalasa!

Eloise - tin pumnii sa aveti rezultat bun la cardiograma!

Roxana - nu cred ca trebui sa-ti faci proces d constiinta ca nu povestesti cu bb din burtica! Eu, pana nu a incput sa miste, chiar uitam ca sunt insarcinata si normal, avand un bbe mic acasa, la care-i trebuie, deocamdata, mai multa atentie decat la cl din burtica, pentru ca ste mai mare si constient. Cu dragostea pntru bb2, crd ca va vni de la sine, asa cum a venit si la bb1!

Alexutza - ne putem lua de mana cu mecanicii auto din dotare! Nici Vladut nu este deloc, deloc interesat de carti si alte minuni de genul asta, nici de jucarii edicative, in schimb ii place mult sa dessurubeze, sa invarta rotile de la masini, cand suntem afara, mereu ii cu mainile pe rotile la masinile parcate, in masina, numai la volan ar sta, si tot invarte la el de numa! Iar in casa, sta mai mult pe sub masa sau langa calorifer, unde SCOATE SURUBURI!!!

Xandrutza - uitai! Saru'mana de !

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am venit si noi de la Kaufland, Maria a adormit pe drum in carut si acum unde credeti ca doarme? In carut, pe hol

Roxana01, si sora-mea a facut infectii urinare in ambele sarcini si a trecut cu bine, fetele sunt sanatoase amandoua.

Xandrutza, i-a placut puzzle-ul cu voci Narcisucai? Eu in Selgros am gasit unul simplu, as fi vrut cu voci.

In schimb i-a placut mult borcanul cu forme si biscuiti, mai ales cand ii apasa pe nas. I-arat unde sa puna formele, dar deocamdata le pune pe deasupra. Mai avem de invatat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am fost la eco de cord, exista o gaurica acolo, normala in viata intrauterina, dar care trebuia sa se fi inchis pana la varsta lui. Sunt putine sanse sa ridice insa probleme. Trebuie sa fim atenti, sa vedem daca oboseste cand alearga sau cand face efort (deocamdata nimic de genul asta). Probleme ipotetice ar putea aparea la perioade de crestere intensa. Trebuie de asemeni ferit de gripe serioase si pneumonii, dar, daca pana la varsta asta nu a avut nici una, deja e un semn foarte bun. Si control din nou peste 6-8 luni.

Ce sa va mai spun, am asteptat 2 ore pana la consultatie, cred ca stiti si voi ce greu e cu copil de un an in anticamera. Mai ciudat a fost ca efectiv nu imi inchipuiam cum va decurge investigatia, cum o sa-l fac sa stea linistit in timpul ecocardiografiei, si acolo ni s-a dat o sticluta cu un lichid pe care trebuia sa-l bea, ca sa adoarma. Initial jumatate din sticluta, dar doza pt greutatea lui era sticluta intreaga. I-am dat jumate, i-am dat toata sticluta, i-am dat horse dose (glumesc), Vladut era vioi ca de obicei. Nici pomeneala de adormit. Au intrat toti copiii veniti dupa noi (eram programati primii si am intrat ultimii) de-acum disperam de-a dreptul in timp ce el tragea de toate scaunele si se trantea pe jos de plictiseala, si scancea... pana cand a iesit si ultimul copil si pe Vladut l-a luat asa treaz ("ca doar n-o fi el mai tare decat noi", a zis dr). Surprinzator, a stat nemiscat la ecografie, cuminte ca un ingeras. Apoi am ajuns acasa, s-a mai jucat putin, a mancat si abia dupa asta a adormit

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise imi pare rau de aceea gaurica, dar atata timp cat e inofensiva e bine. Multi pupici lui Vladut cel nazdravan, care nu se lasa adormit cu una cu doua

va pupic fetele si un weekend minunat va doresc. S-ar putea sa nu mai apuc sa intru in weekend.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Andra - bine ca acea gaurica nu va creeaza probleme, si e normal sa nu adoarma, pai ce -el sa nu stie ce-i fac dr aia acolo???? Vladut energy man!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, sunt sigura ca acea gaurica nu-i va face probleme lui Vladut. Se vede ca-i un baiat nazdravan si foarte sanatos. Sper ca n-o sa te superi daca iti spun ca m-am amuzat citind cum Vladut nu vroia sa adoarma, in ciuda horse dose. Va tin pumnii si pentru viitoarele controale!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Andra, ma bucur ca nu aveti probleme mari si va tin pumnii ca totul sa fie in regula pe viitor. Foarte dragut Vladut ca nu vroia el sa adoarma :))

Intrebare: Roxana s-a intepat in forfecuta mea de manichiura; nu era pe jos forfecuta, era pe masa in bucatarie dar taticul ei a pus-o pe masa, desculta, ca doar printesa lui vroia pe masa si ce nu face tasu pt ea.... Ideea este ca s-a intepat destul de tare in calcai, i-a curs sange vreo 5 minute, am dat-o cu Rivanol, am pus plasture pe care dupa 10 minute l-a dat jos ca nu l-a suportat si cand il vdea plangea, si intrebarea era daca ar trebui sa-i fac antitetanos sau nu? Au trecut cateva zile de atunci si nu i-am facut injectie, forfectuta este folosita doar de catre mine, nu stiu daca e cazul sa fiu paranoica sau...

Mamilili, cum se mai simte Mathias? Sotul meu m-a anuntat ca o colega de-a lui de serviciu este suspecta de varicela. Imi vine sa mor de ciuda ca nu i-am facut inca vaccinul antivaricela lui Roxi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, ce baiat nazdravan ai!
Ma bucur ca sunteti bine.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput