Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Doamne, ce mari au crescut bucuriile si cate stiu sa faca!
Acum am mai recuperat si eu din ce ati scris! Stau foarte prost cu timpul acum de cand am ramas singuri! Tare greu e fara tati! Basca, ca am captat si un virus de la crsea lui fi-miu si sunt racita cobza! Traiasaca paracetamolul ca asa reusesc sa stau si eu pe picioare!

(off topic: azi, la 17.30, postul Acasa la emisunea Povestiri adevarate va fi prezentat un reportaj despre CRISA ! pe scurt: o fetitza de 3 ani si 8 luni,care a luptat cu viazta inca de la 7 luni, care a invins cancerul, dar care mai are inca un obstacol de trecut ca sa se poata bucura din plin de copilarie, de viazta! Pt asta va trebui sa suporte o operatie in Belgia la Bruxelles care costa 20.000 euro! Deja s-au strans un pic mai mult de jumatate dar mai trebuie restul! Detalii mai multe gasiti la subiectul Crisa de la umanitare, DC de la semnatura mea! Va multumesc!)

O zi minunata!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani Bucuriilor:

Alexia Nicole
Nicolas Mihai
Rares Nicolas

precum si tuturor celor ce poarta numele Sfantului Nicolae!

Felicitari Beatrix pentru implicarea ta in cauze umanitare!

Adriana, l-am vazut si eu pe Dudu cum descoperea cadourile! Ce frumusel e, asa o fetisoara asa de blanda!

Ne-a vizitat si pe noi azi-noapte Mosu', pesemne c-am fost cuminti. Maty s-a ales cu hainute, fructe, jucarii si multe altele.

Ramo, mi-o imaginez pe Patri sprijinindu-si batranetile in nuielusha!

Multumesc celor ce mi-au trimis pe mail felicitari de Mos Nicolae!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la multi ani sarbatoritilor de astazi....bucurii sau mamici
sa aveti parte numai bucurii, impliniri si multa sanatate

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ce haios e Dudu mic cand descopera cadourile de la Mos
si noi am pus cateva cadouri in ghetute si vlad le-a luat pe toate si alerga cu ele prin casa

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Alexia Nicole
Nicolas Mihai
Rares Nicolas

celor care isi serbeaza ziua de Sf. Nicolae

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Buna mamici de bucurii!!!

Ce repede au crescut bucuriile noastre...parca ieri eram cu ei in burtica si acum alearga prin casa si fac numai prostii. Tare repede trece timpul...si cand ma uit la Luca cat de mare s-a facut parca nu-mi vine a crede.

Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine cu totii. eu nu am mai intrat de o gramada de vreme ca Luca imi ocupa tot timpul, si plus de asta acum am cateva zile de cand nici macar nu mai pot sa stau cu el...mai mult sunt la spital...

Sper ca nu ne-ati uitat
Vad ca la voi a venti Mos Nicolae si cu jucarii...la mine nu a venit, doar la Luca si i-a adus doar fructe si hainute, ca jucarii o sa primeasca de la Mos Craciun.

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Adriana vazut si eu Dudu cel frumos si foarte fericit de cadourile de la mos

scumpik_lui cum sa te uitam! Eu chiar te-am chemat intr-o zi la apel si nimic.
Imi pare tare rau ca esti in spital. Sper ca nu e nimic grav si multa sanatate iti doresc.

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramomar si scuze ca nu am raspuns la apel, dar nu am citit nimic din urma. am facut o gafa...nu m-am exprimat corect, eu nu am nimic sunt sanatoasa, in spital stau cu bunicul sotului (e operat de cancer) ca facem cu schimbul la stat cu el, care si cum poate...oricum mersi pt urare

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!

Mergi la inceput

Vine Mos Nicolae

Mihai si Radu zburda prin camera lor.

"Astazi vine Mos Nicolae!", striga ei, pentru ca tata le-a spus dimineata ca Mos Nicolae va veni la ei. Dintr-o data auzira pasi grei pe scara.

"Mos Nicolae!", sopteste Mihai agitat si se ascunse dupa canapea. Radu se piteste sub masa. Acum cineva deschide usa.

"Ei, dar unde sunt eroii mei?"

"Pai, asta-i bunicul!".

Cei doi rasufla usurati si ies din ascunzatorile lor.

"Mai stiti poezioara pentru Mos Nicolae?", intreaba bunicul.

"Bineinteles", spune Mihai, "e foarte usoara".

Deodata, "Bum-bum!", cineva bate la usa. Aceasta se deschide si in mijlocul camerei sta acum... Mos Nicolae! Mihai si Radu il apuca de mana pe bunic.

"Buna seara, dragi copii", spuse mosul, "ati fost cuminti?"

Cei doi se privesc incurcati si incep sa se balbaie: "Da, da... am fost..."

Din fericire, isi aduc aminte de poezioara: "Te rugam, draga mosule, desarta-ti sacul!".

"Ehei, daca ati fost cuminti, hai sa vedem ce a impachetat ingerasul pentru voi", spuse prietenos Mos Nicolae si din sac scoate mere si nuci, turta dulce, jucarii si mosi de ciocolata.

Mihai si Radu aduna emotionati bunatatile. Ce bucurie! Pe cand vor sa multumeasca, Mos Nicolae disparuse deja din camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI BUCURIILOR SI MAMICILOR DE BUCURII CARE-SI SERBEAZA ONOMASTICA ASTAZI!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput