Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 25
bikmaria spune:
NANA ne rugam si noi ,alaturi de voi ,sper din tot sufletul ca aceste doua injectii pe care le mai are de facut sa fie ultimele ,iar ANDREI sa se faca bine si spasmele sa ramana doar niste amintiri urate care vor fi sterse de zambetele acestui suflet curat care sigur va fi un copil normal ca oricare altul de varsta lui .pe ANDREIUTU curajos si parintii lui minunati .
Sabina spune:
Nana, ne rugam pentru Andrei in continuare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Incep ziua cu un gand bun catre voi si un buchet imens de ( fie si virtuale ) pentru tine ! Andreiutz frumos si mamica iubitoare
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
alehiam spune:
Nana te imbratisez cu drag si ma rog ca sufletelul vostru sa se faca bine
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Marunzika spune:
Ne rugam in continuare ca Andreiutzu sa se faca bine. Va imbratisam cu drag!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
teodoral spune:
Sunteti in gandurile noastre mereu.
O imbratisare si un pup dulce de la Ari pt Andreiutzu. pentru Andrei si pentru tine.Sa-ti dea DD putere sa treci cu bine de aceasta incercare.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
slippers76 spune:
Nana, ne rugam pentru voi, sa primiti raspunsurile pe care le asteptati, asa cum le asteptati, si totul sa fie bine. Va iubim.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
Nanita, stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar patania mea de azi mi-a adus aminte de ceea ce spunea un medic in spital. Bine, tot mie imi spunea, dar nu mai pun sare pe rana. Zicea nenea ala, itamai profesorul universitar, cum ca unele mame fac copii si nu sunt in stare sa aiba grija de ei. Mare dreptate a avut. Mai alesd ca scatoalca aia mi-a tras-o dupa ce am adus copilul din spital si ma tinem numai de petreceri, in loc sa hranesc bebeul corespunzator... In fine, azi am fost si mai tare. Am lasat la capul lui Y un servetel cu care il mai stergeam la gurita. Eu bananaiam pe net ca o mama responsabila ce sunt si cand ma intorc sa-i zambesc baiatului ca sa mai castig cinci minute de net, el era cu servetelul bagat pe gat... Am reusit sa recuperez sper tot somoiogul de hartie. Dar nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu ma uitam in secunda aia la el... Sau poate ar trebui sa ma gandesc, ca sa pot avea mai multa grija data aviatoare...
Avea dreptate si al meu cand imi spunea ca ii este frica sa-i fac copii ca eu ii uit baiatul in magazin la cat de zuza sunt...
Asa ca Nana, Andreiul tau trebuie sa se recupereze repede, repede si sa te faca fericita. Are de ce sa fie mandru cu o mamica asa buna si iubitoare ca tine. Ca sa nu mai spun de protectoare. Nu vrei sa ti-l trimit si pe Y pana o sa fie in stare sa manace singur, sa-si faca temele sau sa-si castige singur o paine??? Ca in baza mea....
Pupici la fetita!!! Si asteptam vesti despre reactii, cand termina Andrei injectiile!!!
Micul Yannis creste mare
myral spune:
Of mai are doar o injectie, trebuie sa fie bine, ne rugam in continuare si suntem alaturi de voi. Multi pupici Nana.Annisia ce intamplare, asa se intampla uneori nu ne dam seama de ce s-ar putea intampla intr-o clipa de neatentie.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Nana, ne rugam pentru voi. Ma bucur ca ne-ai dat vesti.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list