Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, draga, ma rog ca acest drum sa fie ultimul cu nesigurantza si teama in suflet! Ma rog in fiecare seara pentru voi, pentru sanatatea puilui vostru si pentru linisttea parintzilor lui.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Drum bun spre casa, Nana, cu Andrei si tati de Andrei! Sper ca mergeti acasa cu un diagnostic si un tratament care o sa invinga spasmele!
Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga mea, drum bun spre casa!
va imbratisez pe toti trei, toata familia mea e alaturi de voi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nanita ma gandesc mereu la voi si sper sa rasuflati fericiti cat mai repede, in clipa asta daca s-ar putea. Stii cum te simti cand se intampla ceva rau si te rogi, speri atat de tare ca parca doare pana in maduva, sa fie doar un vis, sa te trezesti si sa fie totul EXACT ASA CUM TREBUIE? Asa sper si pentru voi. Tot astept sa zici ca e bine si sa vad o familie fericita si fara griji (poate doar grija ca s-au terminat pampersii ) Va fi bine, ESTE bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va imbratisez strans, strans, strans

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nanita, drum bun spre casa . Sa dea Domnul ca de acum incolo totul sa fie asa cum trebuie, asa cum viseaza orice parinte. Suntem alaturi de voi! Astept mesajul in care vei scrie ca e totul OK, ca Andrei e sanatos tun.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

NANA drum bun spre casa .Sanatate multa lui Andrei .Te asteptam cu vesti bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nana, sanatate multa Andreiutului.

Cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru copilul tau, acum, draga mea Nana, este sa nu te indoiesti nicio clipa de faptul ca totul va fi bine .

Gabi, mami de Davidush
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_

Whether you think you can or you can’t,
either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, sa ajungeti cu bine acasa ! Si fiecare zi sa-i aduca lui Andrei un strop in plus de sanatate, astfel ca in curand sa puteti spune fericiti ca e un bebelus ca toti ceilalti de varsta lui ! Va asteptam cu drag cu vesti bune !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Drum bun Nana! Ne rugam in continuare pt Andreiutzu!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana, Andreiutz si tati drum bun spre casa. Mami si tati sa fiti puternici si sa nu descurajati aveti o mare responsabilitate: sa iubiti si sa dragaliti cea mai nepretuita comoara. Stiu o sa zici ca sunt o idealista, dar dragostea vindeca mai multe boli decat o mie de tratamente. Si orice medic de suflet v-ar spune sa va inconjurati de iubire. Noi suntem alaturi de voi!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput