Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si eu intru de mai multe ori pe zi aici, sa vad daca mai gasesc vreo veste noua despre voi. Inteleg din cele postate de Annisia ca Andrei e mai bine si ca va intoarceti acasa. Imi doresc sa citesc cat mai curand un mesaj de la tine in care sa ne anunti vestea cea buna : "Andrei va fi bine, sanatos". Noi ne rugam pentru asta !
Un apasat pentru tine, mamica puternica !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sunt sigura ca Doamne Doamne are grija de Andreiutzu si curand o sa fie sanatos tun, iar tu ai sa ne dai fericita aceasta veste care o sa bucure o multime de prieten virtuale. Suntem alaturi de voi si ne rugam in continuu pt snatatea sufletelului vostru!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana, ma impresioneaza atat de mult mesajele tale mai ales ca in ele simt multa suferinta dar si incredere si putere de a merge mai departe si de a face totul pentru Andrei. Esti o mamica deosebita, Dumnezeu va avea grija de voi.Ma gandesc in fiecare zi la voi si ma rog sa se faca bine Andrei cat mai repede.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce treceti voi,parinti dragi si bebe iubit.Ne rugam pentru voi in fiecare zi si asteptam vesti bune.Va imbratisam cu drag.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, Andrei si Mihai.. drum bun spre casa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Nanita, drum bun spre casa! Imi doresc din tot sufletul sa ne dai vesti bune despre puiul tau de om cat mai repede, vreau sa fii cea mai fericita mamica dintre noi toate. cu multa dragoste si prietenie!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bravos andrruzza! Si eu imi doresc o Nanita atat de fericita incat sa dea pe dinafara.
Am intrat sa-mi iau ramas bun pana saptamana aviatoare... Fii convinsa ca primul lucru cand voi intra pe usa, va fi sa deschid laptopul si sa caut vesti de la voi. Le astept pe alea super bune, ok?! Vreau sa aud ca Andrei se rostogoleste, gangureste pana te oboseste, rade continuu, sta in poponeata, papa tot si creste cum ii sade bine unui gagiu mistoc. Hai, nu mai stati, ca aveti o gramada de treaba de facut! Pupici la mamici si bebici suparici!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aaaaa, am uitat sa-ti spun - te las pe maini bune Nanita draga! Fetele iti vor tine companie de suflet si iti vor transmite stropi mari de forta sa treci peste orice obstacol din calea ta si a fiului tau.
Fetelor, pe ele, fir-ar mama lor de boli si suparari, ca nu se mai satura sa se hraneasca cu fericirea noastra!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma bucur sa aud ca Andreiutu e mai bine si ca va intoarceti acasa, pana la urma o sa fie totul bine, trebuie
va doresc drum bun si odata ajunsi acasa se se rezolve toate probleme voaste

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana sunt si eu alaturi de voi cu un gand bun... Si eu imi doresc sa aud vesti bune despre Andrei.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert

Mergi la inceput