Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, abia astept sa citesc ca Andrei e bine si totul s-a rezolvat! pentru micutul Andrei!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, eu sunt neschimbata... Pe exterior... La modul ca o tin langa din petrecere in peterecere, din shopping in shopping... Dar pe interior s-a schimbt ceva in mine de cand stiu de suferinta ta. Nu sunt genul care sa trec insensibila pe langa un om aflat in suferinta. Si nu pentru ca imi starneste mila, ci pentru ca ma pun in locul celui nevoias si contientizez cat ii e de greu...
Pana si B e altfel... In fiecare seara ma intreaba daca mai am vesti de la tine. Si, asta chiar nu o credeam, ii da el sa pape lui Yannis, ca sa pot intra sa vorbesc cu tine!
Se pare ca nimeni nu a ramas de piatra la durerea ta. Fetele s-au tinut de cuvant si intra in fiecare zi sa iti trimita un strop de incredere, de putere si credinta. Le multumesc din suflet. Si in numele tau, pentru ca stiu cat de mult inseamna asta si cat de recunoscatoare le esti.
Te pup iubita! Si retine ca nu te las! Nu te-am lasat la bine, nu te voi lasa la greu, nu te voi lasa nicicand sa treci singura prin toate astea. Uite cum facem: eu am umerii goi acum - da la fata din durerea aia a ta mare, ca pot sa o duc. Mai elibereaza-te de povara, ca eu am putere mare de incasare. Hai sa impartim si clipele astea, asa cum am impartit cu succes atatea altele!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va multumesc din suflet. Sunteti niste oameni minunati iar noi suntem atat de norocosi ca va avem.
Plang la fiecare mesaj pe care il citesc iar cuvintele voastra imi dau putere sa sper ca intr-o zi totul va fi bine! Trebuie! Dumnezeu are grija de ingerasii mici si nevinovati! Daca as putea sa iau eu tot din ce are Andrei si sa nu mai sufere el as fi cea mai fericita mamica din lume. L-am rugat pe Dumnezeu sa faca asta insa se pare ca are alte planuri cu noi. Poate ca se gandeste ca e mai bine sa il insanatoseasca pe buburelul mic pentru ca el are atat de multa nevoie de noi, iar noi trebuie sa fim sanatosi ca sa il crestem.
Teo, am plans in hohote cand am citit ce a spus mamica ta. MAre adevar in niste lucruri atat de simple si de logice pe langa care trecem de cele mai multe ori fara sa le constientizam.
Va multumim din suflet pentru tot!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Nana va pupam si ne rugam sa fie bine.

un dulce lui Andrei si voua, parintii lui.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, sunteti in permanenta in gandul meu. Trebuie sa credeti ca va veni si ziua in care Andrei va fi bine si va va umple inimile de fericire cu zambetul lui. Noi continuam sa ne rugam pentru asta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

da NANA ,asa este Dumnezeu are grija de ingerasi mici si nevinovati ,iar ANDREI,sufletul vostru curat,sigur se va insanatosi ,pentru ca el este mic si nevinovat si trebuie sa aiba o viata frumoasa ,fara griji ,fara durere ,iar voi parintii lui care-l iubiti atat de mult trebuie sa va bucurati ca noi ,ceilalti parinti ,de fiecare zambet ,de fiecare gangurit ,de primul MAMA ,de primul dinte ,de primii pasi.Asteptam vesti de la voi ,si nu uitati ca suntem alaturi de voi ,cu gandul ,cu o rugaciune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Draga Nana, sunteti mereu in gandul meu si am mobilizat toti apropiatii sa se roage pentru minunea voastra, Andrei. Parca am o piatra pe suflet, asta simt cand ma gadesc prin ce trebuie sa treaca puiul vostru mic si voi, doi parinti atat de minunati, dar atat de greu incercati...
Stii... intru mereu cu sufletul la gura pe acest topic, poate citesc o veste buna de la tine... sper ca ziua aceea sa vina in curand! Doamne ajuta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Nana, nu am stiut ca treceti prin asa ceva. Am aflat de la Mirela, care ne-a anuntat si pe noi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul vostru, cu toata inima sunt alaturi de voi. Ma rog la Dumnezeu ca micutul Andrei sa se faca bine si sa se rezolve toate problemele. Multa putere va doresc si sa nu incetati sa sperati ca totul va fi bine! Te imbratisez cu drag!

Andreea 31+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana banana, iti spun conform obiceiului (meu), buna dimineata la amiaza!!!! Acum am facut ochi si, asa cum zicea si Si_bv, am intrat urgentisimo sa vad daca am ceva vesti de la voi.
Ma bucur ca Andrei e stabilizat si va intoarceti acasa. Va doresc un drum linistit si sper ca bebe nu va mai avea niciodata nevoie de spital. Bine, cu exceptia zilei cand va naste nevasta-sa, ok!
Eu am sa fiu plecata toata saptamana viitoare, fara acces la net... Asta nu ma va impiedica sa ma gandesc la voi mereu, mereu. Ti-am spus ca sa stii si sa nu ma consideri dezertoare... Sunt si voi fi mereu alaturi de voi! Va imbratisez cu drag!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, iubita, drum bun spre casa. Sa ajungeti cu bine. Sunteti mereu in gandurile noastre. Sper ca in curand o sa auzim vesti bune de la voi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput