Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, ma rog pentru Andrei, sa fie bine si sa ne vedem cand veniti in tara - sanatosi si fericiti. Suntem alaturi de voi, sa nu uiti asta nici o clipa.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am primit in seara asta pe email un slideshow in Powerpoint si mi-au placut din el cateva cuvinte care m-au facut imediat sa ma gandesc la voi : " Prietenii buni sunt asemeni stelelor - nu-i vezi intotdeauna, dar stii ca sunt mereu acolo "
Suntem aici pentru voi, Nana !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita iubita mica si suparata, abia acum am ajuns acasa... Cateodata ma simt vinovata ca eu am parte de atatea lucruri frumoase, de care tu esti privata.
Chiar ma gandeam cum ar fi sa iti iei sotul o jumatate de ora si sa va duceti la o plimbare. Aveti nevoie de o reincarcare a bateriilor. Ia-l de mana si plimbati-va ca doi indragostiti prin oras. Incearca sa uiti pentru cateva clipe ca ai atatea probleme. Purtati-va ca si cum viata voastra e absolut normala si nimic nu va poate tulbura. Fiti si voi pentru o clipa doua turturele indragostite. Sunteti amandoi epuizati si tristi, e nevoie de o inghetata buna si un zambet larg. Hai ca nu e dracul chiar atat de negru! Sau macar il putem sfida cu succes, nu? Pupici pentru fata tristuta!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Nana draga, ma doare mult sa citesc asemena vesti.
Dar am increderea ca nu degeaba atzi ajuns voi acolo! Voi suntetzi parintzi foarte puternici si iubirea voastra imensa si priceperea medicilor de acolo il vor vindeca pe puiul vostru atat de dulce.

Cand nu mai ai putere, uita-te la fiecare geana a lui, la nasucul lui fin, la unghiutzele desavarsite si o sa vezi ca o sa ai fortza sa treci peste aceste zile grele, pline de indoieli...
Copii au o putere de recuperare extraordinara. O SA FIE BINE! E ca o mantra pe care o repet si ma gandesc intens la voi.

Va imbratzisam strans!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sunteti dimineata si seara, noapte si zi in rugaciunile noastre, Nanita draga! Suntem cu gandul si sufletul alaturi de voi. Andreiut, sanatate multa puiule!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, draga mea draga, ma rog in continuare pentru voi! va iubesc mult mult de tot, nu uita ca oricand simti nevoia sunt aici sa iti versi tristetile.
Doamne ajuta-l pe Andrei!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Primul mesaj pe ziua de azi este pentru voi, Nana, asa cum a fost si primul gand de dimineata. Vrem sa va transmitem un strop de putere si credinta ca totul va fi bine ! Doamne ajuta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana nu stiu cum sa incep, imi simt cuvintele oprite in varful degetelor. As vrea in locul lor sa-ti trimit gandurile mele in forma lor pura, nerafinata. Ma rog pentru puiul mic si dulce si pentru voi ma rog sa fiti puternici in continuare, sa nu va lasati doborati de oboseala.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pupam mamica puternica Nana, salutam sot de Nana si pupacim pana-l tocim pe sufletelul Andreiutzu! Ne rugam din inima sa fie cat mai curand totul in ordine!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nana, eu nu ma pricep deloc la cuvinte, dar cred ca e de ajuns sa stii ca sunt alaturi de tine cu sufletul si ma rog pt voi si sper din toata inima sa fie bine, trebuie sa fie bine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput