Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nana, draga mea am plins in hohote, chiar ma intrebam zilele astea ce mai faceti voi, cum te descurci, nici nu stiam ca aveti asa probleme mari, mirela ne-a anuntat. am sa ma rog ptr puiul tau, sanatatea e cea mai importanta, ma rog ptr el sa fie sanatos intr=o zi, sa aibe o viata normala si fara spasme.mult curaj, e tare greu sa ai copilasul bolnav, si sa nu poti face nimic, am trecut si eu prin asta.multa forta ai sa rezisti ptr el, ptr voi, si multa sanatate si voua! te pup si te string tare in brate!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, gandul meu este la voi si azi. Nu se poate ca Doamne Doamne sa nu auda rugile tuturor si sa aiba grija de Andreiutz.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multa sanatate dragului de Andreiutz si pentru mami multa putere, nimc nu e mai dureos ptr.mami decat sa-si vada puiu' bolnavior!!!Ne rugam ca ,cat mai curand bb Andrei sa fie sanatos !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, ne gandim la voi si sunteti in toate rugaciunile noastre. Dumnezeu o sa le asculte si o sa-l faca pe Andrei bine. Simt asta. Stiu asta!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nana eu sunt sigura ca CINEVA ACOLO SUS va vegheza mereu si sa aveti incredere!
Va doresc tot ce este mai bine pentru micutul vostru!

Mariana 18+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Nana - suntem alaturi de voi ... cuvintele sunt de prisos ... traiesc cu speranta ca totul va fi bine si cosmarul va lua sfarsit.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Nana draga, la grele incercari te mai supune viata asta.... Sunt si eu alaturi de tine si ma la DD ca Andreiut sa se faca bine, sa treceti toti cat mai repede de perioada asta grea, sa va linistiti si sa va bucurati pe deplin de el, sa creasca sanatos si sa va umple viata de bucurii si dragoste.Doamne Ajuta! sa fie bine, sa se faca puiul tau sanatos! Si sa-ti dea DD putere, ca sa-i dai si la micut, sa lupte si sa se faca bine!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Nanane gandim la voi, multa putere in continuare, iar pentru luptatorul Andreiuzu un sa-i mai aline suferinta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mereu mi se face inima mica atunci cand aud de un pui bolnavior! va tin pumnii si toate gandurile mele bune sunt spre insanatosirea puiului mic!!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Pentru Andrei mic si pentru parintii lui ma rog sa fie sanatosi si puternici. Doamne, da-le te rog liniste si putere si doctorilor lumineaza-le mintea sa faca tot ce e mai bine pentru Andrei.Ne gindim mereu la voi.

Mergi la inceput