Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi suntem alaturi de voi cu toate gandurile bune si in toate rugaciunile. Si asteptam vesti bune. Muuulti pupici lui Andrei !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana cuvintele sunt uneori de prisos si orice as spune si oricum as face-o durerea care-ti macina sufletul nu o pot lua. As vrea insa sa o o indulcesc si as vrea de asemenea sa spun ca inima mea pulseaza pentru puiul mic bolnavior de cand am aflat. Nu e durere mai mare decat durerea unei mame pentru puiul ei bolnav. Iar eu sunt un nimic in incercarea mea de a indeparta durerea asta. Sunt alaturi de tine cu gandul, sufletul si inima si vreau sa te simti alaturi de prieteni atunci cand citesti aceste randuri.
Andreiut o sa fie bine ai sa vezi, in primul rand pentru ca are o mamica atat de iubitoare.
Daca exista ceva care sa-ti lumineze ochi pentru o clipa si acel ceva ti-l pot darui eu, spune, nu pregeta. Eu ti-l daruiesc cu toata inima!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, Nanita, te-am pierdut pe ziua de azi... Banuiesc ca acusica te odihnesti si tu. Daca as fi putut ti-as fi dat tie parlitele mele de ore de somn, ca tu ai mult mai multa nevoie de ele...
Ma bucur enorm ca fetele s-au mobilizat si uite cu cate prietene de suflet te-ai ales!!!!!
Eu am niscaiva cumparaturi de facut astazi asa c nu o sa mai intru cateva ore. Vorbim mai pe seara si sper sa iti tin de urat la noapte. Pupicei peste pupicei... Drum bun acasa Nanita! Si vesti bune sa ai din Georgia gagici!!!! Cat mai bune, cat se poate de bune. Cele mai bune...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ma rog si eu in fiecare seara pt Andreiutzu sa se faca bine. Imi doresc din inima pt voi sa va vedeti sufletelul sanatos si sa veniti sa ne dati cat mai curand aceasta veste. Multa forta si putere Nana; esti mai puternica decat ai crede si Andreiutzu o sa se faca bine! Va imbratisam cu mare drag!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Nana, vei vedea ca Dumnezeu va auzi toate rugile noastre si Andrei va fi bine curand.

Curaj mamico!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana sunt alaturi de tine cu tot sufletul! Ma rog la Bunul Dumnezeu pentru baietelul tau sa se faca bine si tu sa fii puternica sa treci peste aceasta incercare!
Sunt sigura ca totul va fi bine!Dumnezeu e mare!
Te imbratisez cu drag!

Mirela 13w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nana, m-a impresionat mult povestea ta. Intr-adevar, sanatatea este cel mai important lucru. Sper din tot sufletul ca Andrei sa capete toata atentia necesara si sa fie ajutat sa fie un copil ca oricare altul sa iti vina si tie inima la loc si sa va bucurati impreuna. Doamne ajuta! Sa nu incetezi sa te rogi

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ma alatur si eu celorlalte mamici pentr a te incuraja, draga Nana.
Dumnezeu va face ca micutul tau sa se insanatosesca.
Am o prietena careia baietelul i-a facut asa ceva vreo 2 luni, apoi si-a revenit.Adica nu stiu exact daca e la fel, insa ii tremurau manutele si barbia, mai ales dupa somn.
Curaj si ai incredere ca va fi bine!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Nana eu acum am aflat!!!doamneee nu'mi vine sa cred..mi'ai sps ceva,,ceva dar foarte putin..am crezut ca au trecut toate...ca sunteti bine..
te pup iubita si ma rog pentru Andrei sa fie bine..si va fiii!!!stii tu ca ce zice olteanca asa e!!!
io te'am cunoscut luptatoareeee si asa te vreau !!!!
orice ai nevoie sa ne spui..
te imbratisez cu drag..

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Nana, nu am stiut prin ce necaz treceti!
Sa va dea Dumnezeu tarie, sa nu va lasati descurajati nicio clipa si bebe Andrei va fi bine! Trebuie sa fie!
Ma rog la Dumnezeu pentru Andrei si pentru voi, sa gaseasca cei din Boston tratamentul cel mai bun pentru bebe si sa-l faca perfect sanstos

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput