Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet ca existati si va ganditi la noi!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
devylla spune:
Nana primete aceasta floare de la mine.Esti incredibil de puternica.
Tu aici n-ai scris nici macar un sfert din durere si greutatea prin care treci.
De multe ori am citit printre randuri...si mi-am dat seama ca este mult mai dificila situatia decat pare.
Noi iti suntem alaturi cu totul.Iti daruim umarul nostru sa plangi si sa capeti puteri noi.Suntem langa tine sa luptam impreuna pentru micutul Andrei.
Andrei merita tot.Chiar si sacrificul nostru.Este un pui nevinovat,care nu merita sa treaca prin asemenea chinuri.Insa el lupta alaturi de tine,de voi,de parinti.Iar noi ne vom gandi la tine,la voi.Ne vom ruga pentru voi.Dumnezeu trebuie sa ne auda rugile.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
ada29 spune:
Nana,Dumnezeu sa va dea putere,o sa fie bine-ai incredere.
Andrei-multa sanatate,ne rugam pentru tine.
Ada
ancadragoman spune:
Nana tu stii ca poti oricand sa contezi pe noi ,va iubim si va imbratisam cu drag.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
cecilia L spune:
Nana, eu nu pot sa-ti spun ca stiu prin ce treci, imi inchipui doar, insa pot sa ma rod la DD sa-ti de-a putere sa poti trece prin aceasta incercare, ma rog la DD sa se faca Andreiutu bine si asa cum am zis mereu sa va intoarceti zambind acasa, da , cred ca asata imi doresc cel mai mult sa va vad zambind.
Daca vreodata vei avea nevoie de ceva, fie doar un umar pe care sa poti plange, suntem aici, suntem langa tine.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
MADYN spune:
Draga mea, ma gindesc ca iti e foarte greu dar, zic eu, Dumnezeu v-a aratat calea cea buna si v-a indrumat spre locul potrivit. Sint convinsa ca acolo veti gasi leacul, veti incepe o noua viata si puiul va fi ... de la excelent in sus! Multa sanatate, multa putere si fie ca zilele astea sa treaca repede si sa ramina doar o amintire!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
afibebe spune:
of draga mea prin ce clipe groaznice ati trecut.Nana esti o luptatoare si trebuie sa ramai asa.Andreiut are nevoie de tine puternica si increzatoare.
Bunului Dumnezeu sa va dea putere voua, parintilor sa puteti duce aceasta lupta pana la capat.
intotdeauana am mers pe ideea ca Dumnezeu nu ramane dator rugilor noastre.
orice ruga este trecuta acolo in carticica si la unii mai devreme, la altii mai tarziu, ea se va indeplini.
sunt incercari grele pe care odata in viata trebuie sa le trecem, cum?
nu stim.Insa trebuie sa avem credinta si cu siguranta Dumnezeu va fi alaturi.
Nana o sa vezi ca Dumnezeu o sa iti dea putere.
O sa vezi ca in scurt timp Andreiut o sa fie bine si aceste clipe dureroase prin care treceti acum vor fi uitate.
Sa va dea Bunul Dumnezeu putere si curaj sa puteti sa va vedeti ingerasul sanatos.
Ne rugam pentru voi si va suntem alaturi cu toata dragostea.
si o imbratisara de la noi pentru voi si in mod deosebit pentru scumpul de Andreiut.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
mandarinutza spune:
Nana, suntem alaturi de voi! As vrea atat de mult sa pot sa va alin suferinta cumva. Ma rog pentru voi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Nana, ma tot gandesc la voi si ma intreb cum am putea sa va ajutam. As vrea sa putem face mai mult, nu doar sa ne rugam si sa-ti trimitem cuvinte de incurajare. De fapt... as vrea sa nu fie nevoie de nimic din toate astea si Andrei sa fie sanatos. Dar daca totusi mai este nevoie de ceva si crezi ca noi am putea ajuta, te rog nu ezita si spune-ne. Chiar daca fizic suntem la mii de km, inimile noastre sunt ALATURI DE VOI.
Va imbratisam cu mult, mult drag !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
Nana.. un gand insorit si plin de dragoste.. pentru tine, Andrei si Mihai!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)