Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Fetelor,

Doly are dreptate, temperatura trebuie luata fix la aceeasi ora. Si eu m-am abatut cu o ora de cateva ori (vezi in week end ca vroiam sa dorm mai mult ) si dr. mi-a aruncat graficele, a zis ca mai rau o incurca!

Am facut testul de sarcina: NEGATIV! Atunci trebuie sa inteleg ca menstruatia scurta se datoreaza stimularii... in fine! Saptamana viitoare merg la ecografie sa monitorizez "productia" cea noua...

O zi buna la toate si sa auzim numai de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Fetele, intru si eu in vorba ca vad ca vorbiti de temperatura.
Luna asta mi-a crescut de la 36.6 cat am avut-o vreo 5-6 zile la 37 fix. Ce ziceti s-o fi produs ovulatia?
A crescut la 37 in ziua 16
alinuche

Mergi la inceput

Se pare ca da . Acum trebuie sa se mentina... Ati inceput "exercitiile" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

da, se mentine asa de 4 zile. Am prestat la greu saptamana trecuta :). Saptamana asta pauza, ca mi-a plecat sotul
va alinuche

Mergi la inceput

daca depasesti 16 zile de temperatura ridicata.... poti sa te gandesti la ... vezi ca testele de sarcina sunt sensibile incepand cu ziua 7 - 10 de la conceptie...

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Tia, am postat la subiectul 'chisturi dupa stimulare' temp. mele din aceasta luna. Azi a fost de 36.8, se pare ca nici azi nu vin rusii, nenorocitii, mi-au cam dat programul peste cap.
Macar de n-ar mai veni vreo 9 luni, daca tot se lasa asteptati.
Crezi ca o crestere a temp. de la 36.2 la 36.7 poate insemna producerea tarzie a ovulatiei? A coincis cu prezenta albusului.

Multumesc Simona_

Mergi la inceput

Simona, eu zic ca da...

m-am uitat ...
01-Jul 36.4
02-Jul 36.2
03-Jul 37.7
04-Jul 37.7
05-Jul 37.7
06-Jul 37.7
07-Jul 36.8
si azi tot 36.8 - 15-Jul.

dar toata saptamana trecuta cum a fost? tot asa 36.8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Nimeni nu-mi spune si mie ce-i cu stimularea asta??
Am venit de la spital azi..si am inceput sa ..Nu inteleg nimic....si dr. m-a lasat asa inca 2 saptamani..cica pana la urmatoarea menstra...cand incepe STIMULAREA...cum si ce inseamna asta?????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

DA Tia , in saptamana 07.07 - 15.07 a fost tot 36.8, chiar si 36.9 dar nu a coborat sub 36.8.
Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

ma scuzati ca intru la subiectul acesta dar nu am vrut sa mai creez unul.Sunt foarte deprimata, ieri am facut HSG desi mai facusem 2 acum 3 ani si au fost bune iar acum a iesit ca am trompa dreapta opturata
Deja nu stiu ce sa mai fac .Ma simnt mai bine cand vin la serviciu si intru pe site dar in acelasi timp ma si deprima,am impresia ca nu o sa mai rezolv niciodata problemele astea !!!!!!

Mergi la inceput