Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Raspunsuri - Pagina 3
Simona_ spune:
Fetelor, credeti ca ar fi concludent sa fac un test de sarcina, la 3 zile intarziere si a 13-a zi(azi) cu temp. peste 36.7?
L-as face dar mi-e frica sa nu fie IAR negativ, mi-a frica de o noua dezamagire.
Am o senzatie de mancarime la nivelul sanilor si o usoara senzatie de durere, ieri in 1h si 1/2 am fost de 3 ori la baie. Sa fie semn ca vin rusii sau o fi cu ochisori?
Nu as vrea sa par paranoica sa credeti ca in tot ceea ce mi se intampla vad numai semne ce revestesc sarcina.
Va cer doar sfatul , sa fac sau nu testul?
Pupici Simona_
PS Ar fi culmea sa se fi intamplat minunea acum cand eram pe cale sa incep tratamentul de stimulare.
Simona_ spune:
Am uitat sa va spun, e a 10-a zi cand iau vitamina E forte. Sa fi ajutat la ceva?
Ca sa-i rasouns lui Jasmine, mi-a fost indirect recomandat de dr. L-am intrebat daca pot sa iau inainte de tratamentul de stimulare si mi-a spus ca nu ar fi rau .
Simona_
crinuta spune:
Eu nu l-as face daca as fi in locul tau. As mai astepta putin si as incerca sa ma gandesc la altceva. Mai bine sa fi surprinsa decat dezamagita. Stiu cum este si stiu ce reactie am avut cand testul a iesit negativ. Imi tot bagasem in cap ca sunt, aveam toate simtpomele, toata lumea spunea ca sunt..... si nu am fost, iar in ziua cand mi-a scazut temperatura si mi-am dat seama ca nu sunt insarcinata am facut o criza de plans de nu doresc nimanui asa ceva.
Parerea mea este sa mai astepti putin, si daca totusi nu vine menstruatia si temp este in continuare ridicata atunci poti face testul, mai ales ca sansele vor foi mult mai mari.
Crinuta
crinuta spune:
Simona, 13 zile de temp ridicata nu inseamna nimic. Eu asa am in fiecare luna, asa este normal. Unele fete au chiar 14,15 zile de temp ridicata. Mai asteapta 4,5 zile, si daca tot nimic atunci il faci.
Sper sa fie ce
pupici
Crinuta
Simona_ spune:
Crinuta, stiu ce inseamna un test negativ, am simtit-o pe pielea mea si de aceea v-am cerut si voua sfatul.
Culmea era ca in ziua cand faceam testul veneau si rusii. Imi venea sa-mi dau palme, crezand ca numai eu sunt de vina de venirea lor prin simplul fapt ca imi cumparam testul.
Am sa mai astept 3-4 zile si probabil vao cumpara unul pentru ca sunt sigura ca nu voi rezista mai mult.
Multumesc pentru sfat. Simona_
Tia spune:
Simona,
asteapta sa treaca macar 16 zile cu temperatura ridicata... apoi daca tot nu scade faci testul....
Iubitoiu,
ce vrei sa stii despre stimulare??? eu am facut stimulare, adica am luat cate 2 pastile de clostilbegyt pe zi din ziua 5 pana in ziua 9 ... in ziua 11 am facut prima ecografie si tot atunci dr. mi-a recomandat pregnyl 5000UI (pentru desprinderea foliculilor care erau cam mari). Apoi din ziua 16 pana in 25 am luat utrogestan, un progestativ care ajuta la fixarea sarcinii (daca e cazul, dar n-a fost). Tratamentul l-am tinut 2 luni, acum fac pauza.... Sper sa te fi lamurit, nu mai , te rog... o sa fie bine, o sa vezi!
pupici
iubitoiu spune:
multumesc Tia.. Ma nelinisteste faptul ca dupa stimulare apar chisturi (eu am deja unul pe ovar dr. de 23 cm si unul pe ov stg. de 38 cm..Dar dr. meu a spus ca este OK..cu toate ca ma dor de mor in timpul contactului..Tu ce crezi???
blondy spune:
Fetelor,
am primit rezultatele analizei hormonale din ziua 21.
Progesteron:42.3 uMOL/L
Asta este ok pt ciclu stimulat cu clostilbegyt?A avut cineva aceste unit de masura?eu gasesc tabele numai in g/l...
Tia spune:
Blondy,
clostilbegytul stimuleaza ovulatia, progesteronul este ajutat de alt medicament, cum ar fi utrogestanul. ai luat vreun progestativ? care sunt limitele normale pe rezultatele tale?
Monica-Elena spune:
Cornelia, capul sus ca se rezolva trompa obturata. Probabil o sa faci instilatii si nu uita ca ai una buna.
Iubitoiu ce vrei sa sti de stimulare eu am facut stimulare cu puregon si pregnyl.
Monica