Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Fetele,
Am deschis alt subiect..ca celalat iar s-a aglomerat.
Deci ..dca cineva nu intelege....pe scurt e vorba de tratamente...in vederea unei sarcini....fie ele hormonale..fie inseminari..fie orice....
Eu intrebam , daca stie cineva un dr bun pentru o SPERMOGRAMA...care sa dea si tratament in cazul in care e necesar!Sotul trebuie sa-si refaca spermograma zilele astea...si as vrea un dr bun....Sunt tare curioasa cum v-a iesi acum...ultima spermograma arata astenospermie... Stie cineva un dr?
AniS
Raspunsuri
Victoria spune:
Ai dreptate, la grozovici.
Jasmine puiule, oferta mea cu sfaturi si/sau rochie de nunta ramane valabila. Felicitari!!!!!!!!
V.
blondy spune:
Eu scriu dincolo, la "3" si voi deja sunteti aici.Frumos!
O sa va rog respectuos sa mai treceti dincolo sa cititi raspunsul meu.Puteti raspunde aici!
Jasmine! Felicitari! Si eu am avut nunta anul trecut si a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, nu stiu altii de ce zic ca abia asteptau sa treaca si ca a fost obositor!
anis spune:
Tia....iti tin pumnii..si sa ne spui mai repede rezultatul testului de sarcina.Ce frumos ar fi sa fie....e exact cat nu te astepti.Bafta!![]()
Jasmine....casa de piatra si poate ne inviti si pe noi la nunta!

Cat priveste dr, cu spermograma..habar n-am....ma gandesc...la Filantropia ...sau la Medsana...daca iti iese prost , spermograma,iti da cineva tratament?
AniS
anis spune:
Crinule....iar esti in acelasi timp online cu mine..si na ma vezi :-( !..
Nu stiu ce sa mai zic...e la fel cum mi s-a intamplat si mie cu ciclul ala..la mine ala a ramas in ceata....
Blondy....e bine asa cum ti-a zis sa faci monitorizarea....dar mai putin partea cu zilele in care sa iei pastilele de Clostybegyt...eu stiu 5-10 ca zile..dar in fine..am mai auzit si altfel..depinde de dr pana la urma.
AniS
blondy spune:
Anis, in legatura cu luarea temp ce ma sfatuiesti? Si cu concediul ce sa fac?Sa merg din ziua 18?Daca pana atunci e monitorizat, pot sa plec linistita oare?
anis spune:
Blondy.....eu imi i-au temperatura..in fiecare zi la acceasi ora....maxim 1 ora diferenta e permisa....se ia temperatura pana in ora 8 dimineata..nu mai tarziu.Cel mai bine e sa o iei vaginal.
Altceva ce vrei sa mai stii in legatura cu temperatura?
Daca pana in ziua 18 a ciclului, faci monitorizare..eu zic ca e ok....eu una fac la fel..si eu plec in vacanta.....si prind acasa pana in ziua a 19-a....pana atunci e destul timp sa vezi cum stai.cu foliculii formati de la stimulare...si chiar daca pana cand pleci nu s-a produs ovulatia....oricum ti se va zice daca vreun folicul e pe cale sa se sparga sau nu.....
AniS
doly spune:
Chestia cu temperatura e relativa. Eu de regula mi-o iau la 6 si 45 min. dimineata.Daca o iau dupa 45 min. din nou(pe neridicate)adica pe la 7.30, deja imi este cu 2 liniutze mai ridicata(incercat, vazut, testat).Deci mare atentie.Eu va recomand sa o luati exact la aceeasi ora, pe neridicate, si daca se poate chiar sa atipiti un pik.
Altfel, nu cred ca e suficient de relevanta....
Si apropo de temperatura...dupa ce o buna bucata de vreme am avut 36-36,2 am urcat apoi la 36,4 ; 36,6; 36,4 si acum astept sa vad ce se mai intampla.Cred ce e vorba de o ovulatie mai tarzie....si deja sunt in ziua 34
Sa vedem ce se va mai intampla...