Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Raspunsuri - Pagina 4
Jasmine spune:
Iubitoiule,ce ai mama de esti asa suparata?
Intreaba-ne ce vrei sa stii despre stimulare.
Chisturile....nu e obligatoriu sa apara.La mine de exemplu n-au aparut si am facut tratament de stimulare 2 luni deja.
Hai ia-o mai usurel si spune-ne ce te doare.
iubitoiu spune:
orice informatie mi-e binevenita despre tratamentul de stimulare...Ce efecte negative poate avea ?? Cat timp ai luat vit E forte...?
Tia spune:
Iubitoiu,
reactiile adverse le gasesti pe prospectul clostilbegyt-ului.... dar nu e obligatoriu sa treci prin toate. eu n-am avut nimic, insa m-am trezit cu 2 formatiuni chistice despre care dr. spun ca sunt firesti... cel mai important lucru este sa nu tii tratamentul mai mult de 3 luni, cel putin asa scrie pe clostilbegyt. faci pauza si reiei daca iti spune dr. cam asta ar fi! de la pregnyl mai poti avea ceva reactii adverse, eu am avut ameteli... dar, m-am convins ca depinde mult de fiecare in parte, de organismul fiecareia...
pana una-alta nu te speria ... ia-o usor!
pupici
Jasmine spune:
Mai fetelor,vitamina E forte se ia incepand cu o anumita zi a ciclului sau nu conteaza?
Parca era buna pt barbati dar vad ca mai multe fete zic ca iau,asadar ar fi buna si pt noi.
Stie cineva pt ce e buna,mai exact?
Simona_ spune:
Jasmine, eu am luat vitamia E oarecum la intamplare. Dupa ce am fost la medic si mi-a spus ca ar fi bine sa o iau. Nu mi-a spus sa incep cu o zi anume.
Simona_
PS Ma gandesc ca fiind vorba de o vitamina, nu prea conteaza cand o iei, important e sa ajunga acolo unde trebuie si sa isi faca efectul.
Simona_ spune:
Pt. Iubitoiu, vezi ca am deschis un subiect despre CLOSTIBEGYT, asa se si numeste, il gasesti in pag.2 sau 3.
Este acolo si prospectul si poti gasi raspuns la intrebarile tale.
Asa cum au spus si fetele, nu e obligatoriu ca urmand tratamentul sa ai alte probleme. Totul depinde de organism, nu e vina nimanui ceea ce se intampla, dar medicii sunt datori sa ne previna asupra efectelor secundare atunci cand ele exista.
Simona_
blondy spune:
Tia,
N-am luat decat clostilbegyt. Nu scrie interval pe rezultat.Dar am intrebat un , si a zis ca este bine peste 64.
Tia spune:
Blondy,
la mine progesteronul in ziua 21 a iesit 14.10 ng/ml, iar limitele pentru faza luteala sunt 3.28 - 38.63 ng/ml....
dar spui ca ti-a zis ca e bine...
anis spune:
Fetele....ce mai vorbiti ??!! 2 pagini intr-o zi?
Eu zilele astea am treaba..ca sa plec in vacanta..dar va urmaresc sa stiti..
Vit E.....eu asa o i-au ,incepand cu a 5-a zi de ciclu....pana cam in ziua 25...in functie de cat aveti ciclul..cu aproximatie..va calculati pana cand...ca sa iasa 10 zile pauza.
AniS