UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
dana d spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Doamne Dumnezeule, este o rusine ceea ce se intampla in spitalele din Romania, este absolut groaznic!! Eu nu inteleg cum cei din UE nu vin sa faca anchete pentru ca pe primul loc ar trebui sa fie sanatatea, si apoi restul, in primul rand, ar trebui sa vina sa se faca o curatenie drastica in toate spitalele din Romania, dar absolut in toate!
Este strigator la Cer tot ceea ce se intampla!
Si se mai intreaba apoi de ce pleaca tinerii din Romania in strainataturi! Pai, tocmai din aceasta cauza, ca fara bani, mori si ei se uita la tine!
Dumnezeu este sus si vede pe toata lumea, le vine randul la toti!19+
Pupik de la Onyx si Vlad
Exact ce spuneam. Draga mea din Spania, ai citit ce s-a discutat in toate paginile astea? Crezi ca in Spania sau "in strainataturi", nu exista o Cezara Bucur?
Stii ca din strainataturi vin tinerii inapoi sa-si trateze dantura sau sa-si faca operatii estetice?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
IreneCAM spune:
quote:
Originally posted by dana d
Nici eu nu-mi amintesc sa-mi si pus vreo semnatura pt cezariana dar acordul mi l-am dat verbal, de fapt a fost un "comun acord" cu medicul, el a hotarat eu m-am executat, adica m-am urcat pe masa.
Rog pe cele plecate sa nu mai arunce cu noroi in urma. Si eu m-am simtit jignita de nenumarate ori cand vad o exprimare de genul "vai dar e revoltator ce se intampla in Romania!" Ce sa spun.. sa fim seriosi, accidente de genul asta se intampla peste tot in lume si peste tot in lume exista medici neprofesionisti, neimplicati, neatenti sau cum vreti sa spuneti, poate chiar si interesati material.
Avem medici minunati in Romania si foarte buni profesional, si cu atat mai meritorii cu cat au de luptat cu un sistem sanitar care nu-i ajuta deloc ci dimpotriva. Nu zic ca nu sunt si uscaturi, dar nu mai generalizati!
Sunteti exact ca aia care spun ca Romania e o tara de tigani. Ei, eu refuz sa fiu considerata tziganca, dimpotriva, ma consider mult mai buna decat multi americani sau nemtzi sau ce vreti voi.
Nu am fost niciodata patriota, si nu sunt mandra ca sunt romanca, nici pe departe, dar nu mai vreau sa se arunce cu noroi in mine, o iau la modul personal.
Da, am nascut la Giulesti in conditii excelente d.p.d.v al asietentei medicale si peste tot pe unde am avut nevoie de doctori pentru mine, pentru copii sau pentru rude, am dat peste medici buni care m-au tratat cu respect si consideratia pe care o merit si daca am dat spaga, am facut-o pentru ca am vrut eu, nu ca ar fi fost conditionat actul medical de asta.
Imi pare rau pentru tragedia asta. Dumnezeu sa o ierte! Totusi discutia a alunecat in alta directie in a acuza medicii din Romania in general ceea ce cred ca e prea mult.
Fetele mele
1. Acordul pentru cezariana este obligatoriu, probabil exsita si exceptii, dar inteleg ca pacienta era internata de cateva zile, nu a venit inconstienta la spital si trebui operata.
2. Este cinic ceea ce spui, Dana, numai pentru ca tu ai avut sansa de a fi tratata omeneste, nu insemna ca situatiile negative sunt accidente. Se intampla frecvent, mult mai frecvent decat ar trebui. Si se intampla, printre altele, deoarece unii medici gandesc ca si tine: exista accidente, cineva trebuie sa fie si in statistici. Eu sunt in statistici din punctul asta de vedere. Am plecat din spital dupa nastere cu mainile goale, cu explicatia "se intampla accidente" si cu incurajarea "esti tanara, faci altul"!!! A, da, si cu opinia plina de intelepciune a personalului medical: "n-oi fi avand atatea pacate incat sa ti se intample si a doua oara!!"
O femeie a murit, desi ar fi putut fi probabil salvata. Ce e accidental in asta? Indiferenta? Ignoranta? Nepasarea? CE?
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by dana dquote:
Originally posted by onyxg1998
Doamne Dumnezeule, este o rusine ceea ce se intampla in spitalele din Romania, este absolut groaznic!! Eu nu inteleg cum cei din UE nu vin sa faca anchete pentru ca pe primul loc ar trebui sa fie sanatatea, si apoi restul, in primul rand, ar trebui sa vina sa se faca o curatenie drastica in toate spitalele din Romania, dar absolut in toate!
Este strigator la Cer tot ceea ce se intampla!
Si se mai intreaba apoi de ce pleaca tinerii din Romania in strainataturi! Pai, tocmai din aceasta cauza, ca fara bani, mori si ei se uita la tine!
Dumnezeu este sus si vede pe toata lumea, le vine randul la toti!19+
Pupik de la Onyx si Vlad
Exact ce spuneam. Draga mea din Spania, ai citit ce s-a discutat in toate paginile astea? Crezi ca in Spania sau "in strainataturi", nu exista o Cezara Bucur?
Stii ca din strainataturi vin tinerii inapoi sa-si trateze dantura sau sa-si faca operatii estetice?
Fetele mele
Total off-topic Dantura si operatiile estetice nu sunt pe viata si pe moarte. Vin pt. ca in Ro e mai ieftin.
Dar tu stii cati oameni se duc sa se trateze in strainatate de boli grave cum ar fi cancer ?
Maria
mariamunteanu spune:
Irene, ai avut parte de comentarii pline de cruzime. Incalificabil !
Eu mi-am dat acordul scris pt. cezariana dupa ce am completat un formular si mi s-a prezentat o brosura informativa despre cezariana si riscurile pe care le implica. Inainte de asta am avut o discutie lamuritoare cu dr. meu personal in ceea ce priveste nasterea. La spital, cu o luna inainte de nastere, am fost chemata la sectia de anestezie pt. o discutie cuprinzatoare asupra tipurilor de anestezie, am adresat toate intrebarile pe care le-am avut si am semnat un questionar - de fapt o amamneza pt. ca anestezistul de serviciu sa stie totul despre starea mea de sanatate.
Mai mult nu vreau sa povestesc despre nasterea mea si modul cum am fost tratata pe durata sarcinii si pe urma pt. ca se vor gasi unii care sa spuna ca ma laud. Mai bine tac.
Maria
martta spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Martta, chiar nu am idee care e procedura cu placenta in acest caz. Adica daca se pastreaza toate placentele de la toate mamele care nasc in toate spitalele, pana le externeaza.
Asa ca ce sa zic...mie nu-mi suna aiurea.
Adina + Olivia Q1.04
Adina: procedura spune ca se pastreaza daca sunt probleme la nastere. Tocmai de aceea raspunsul directorului! In concluzie, Nasterea Nataliei a fost una fara probleme!
...peste 10 minute are loc un fel de conferinta de presa la Giulesti. Putem, asadar, sa vedem expusa si parerea din partea spitalului!
ocebine spune:
Caz de neglijenta medical din US: gemeniilor actorului Dennis Quaid le-a fost administrat Heparin in spital in doza uriasa...din cauza ca ambalajul arata similar. Clar, neglijenta...Actorul va da in judecata producatorul de medicamente. Inca nu stie daca va da si spitalul in judecata.
Spitalul NU a comentat negativ, NU a dat vina pe presa, doctorii NU au urlat "conspiratie", NU au jignit pacientul iar producatorul deja implementeaza schimbari in etichete si protocol.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Priscilla spune:
Irene,daca ai nascut la spitalul judetean,acolo nimic nu ma surprinde.
Imi pare rau pentru pierderea suferita,nu stiu cat de recenta este,nici rana din sufletul tau cat a putut sa se "vindece",insa cuvintele sunt de prisos in fata suferintei de a-ti pierde copilul inainte de a putea sa intelegi macar ce se intampla.
Eu sunt din Targoviste, acolo(spital) am fost cateva ori,insa ce a patit o verisoara a mea acolo...........e greu, e tare greu, sa intri pe poarta spitalului,sa ajungi la medic pin de speranta ca in sfarsit ai ajuns acolo unde trebuie,unde ve-i fi ajutat si cand colo te trezesti ca ti se intoarce spatele pentru ca nu ai plicul cu bani.In cazul verisoarei mele asa s-a intamplat.Cu toate ca trebuia sa faca cezariana pentru ca avea o sarcina cu probleme iar acum 5 ani nu exista 3D,nu au bagat-o in operatie,pana ce sotul ei nu s-a dus acasa(in Titu,la 50 km.),fara masina,cu ocazia ,sa ia banii si apoi sa se intoarca sa-i dea medicului inainte de a incepe operatia.Scuzati-ma ala nu se numeste medic,ci mai degraba om de afaceri.pentru ca numai in afaceri nu existe scrupule.
Ii multumesc lui Dumneze ca m-a adus in fata unei doctorite minunate de la cfr2 cu care am nascut,o fetita sanatoasa,si fara nici o problema,nici la ea,nici la mine.
Inca odata iti perzint parerile mele de rau pentru pierderea suferita ,dar Dumnezeu este sus,iar copilasul tau este unul din ingerasii Lui.
mamica de zanamica(putin peste un an)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Acum, pe antena 3, la prima editie...
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
beb spune:
deci, practic tromboza pulmonara a fost causa decesuluii?
dar de bebitza ce se stie? el este bine macar?
mariamunteanu spune:
Apropos de tromboza, fetele care au avut cezariana, vi s-au administrat injectii antitromboza dupa nastere, cat timp ati fost in spital ? Sunt f. dureroase si se fac in picior.
Rog raspuns, ma intereseaza mult.
Maria