Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina85ss spune:
Salutare fetelor,eu iar sunt pe fuga..
Ieri am scos hainele de tre luni din cutii caci cele de 0m nu-i mai intra nicicum.. Giulia de acum sta mai mult treaza ( spre norocul meu doar inn timpul zilei nu si noaptea) zambeste,rade,se uita prin jur si ''vorbeste'' pe limba ei. Pe 15 decembrie ne pregatim de vaccin,oare cum are sa fie?
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am admirat bebelusi frumosi, Afibebe, Cristina, Sabina Y!
La Multi Ani, sarbatoritilor de azi!
La noi e ceata, sper sa se ridice, sa iesim afara...In rest, liniste si pace. Raportam fetita cumintica si papacioasa!
Daca vreti sa ne vedeti si pe noi la 3 luni
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Pinacolada spune:
Crissintibun-bine ca ai trecut cu bine peste pb!
Ai o papusica tare frumusica si cumintica... sa va traiasca si sa va bucurati de ea si ea de voi!!!!
ieri am iesit cu baietii (toti)in parc, tare frumos...e o vreme superba!
cred ca voi iesi si azi!e tare frumos in parcul 23 august, eu stau la 5 min de el asa ca cam ma duc pe acolo!
devylla spune:
quote:No m-ai prinsTata a fost pictor...insa pe mine m-a atras mai mult partea fotografica...decat pictura.
Originally posted by alinus_25
Devylla, pt Erika ta. Momoasa si ochioasa. Se citeste talentul fotografic in pozele alea. Sunt superbe. Am vrut sa-i arat sotului albumul 'Japonia prin...' ca i-am zis ca la voi e un ochi si o mana de artist in familie, dar nu am mai gasit vechile fotografii. Doar 2. Am vazut ca te numesti de fapt Sabina. Deci e de inteles... mda, are numele asta un mister si o incarcatura artistica. Pardon, de fapt purtatorul. pt Sabinele noastre.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
albumele cu poze...'japonia...' sunt pe webshots...insa pe privat...link^ul este nou si in constructie...am vrut sa fac albume separate.Daca vrei sa i le mai arati sotului spune-mi si le trec pe public.
Multumesc de laude,chiar ma bucur,si poate ai dreptate cu numele de sabinutza...s-o vezi pe cealalta sabinutza a noastra,in afara faptului ca este compozitoare...sa vezi ce super truper fotografii are...
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
devylla spune:
quote:No tu,dar fetita ta e superba...ca si mami de altfel.
Originally posted by Gabriela77
Buna dimineata si de la noi!
Am admirat bebelusi frumosi, Afibebe, Cristina, Sabina Y!
La Multi Ani, sarbatoritilor de azi!
La noi e ceata, sper sa se ridice, sa iesim afara...In rest, liniste si pace. Raportam fetita cumintica si papacioasa!
Daca vreti sa ne vedeti si pe noi la 3 luni
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
danielle02 spune:
alinus inca nu am plecat in oras,poate putin mai tarziu,mi-a mai trecut supararea dar nu de tot,o sa treaca si asta cum au mai trecut si altele ca oricum nimanui nu-i pasa...
alehiam abia ii astept sa apara,ma bucur si eu ca nu o sa fiu singura de sarbatori.
cristina bine ai revenit,Amalia e o scumpa si o dulce,iar pozele sunt superbe.
gabriela ochioasa frumoasa si dulce de Sara
roxana te asteptam cu vesti bune
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
sim_stoian spune:
Dani, imi pare bine ca nu vei fi singura de sarbatori
Eu am plecat sa fac ce stiu mai bine: cumparaturi
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
slippers76 spune:
Gabriela, pupam bondocica de Sara. E duuulce! Si seamana cu mami!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Multumim mult!
Pinacolada, si eu ti-am admirat feciorii. Ce superbi sint!
Ana, sa stii ca esti printre putinii care spun asta. Toata lumea zice ca seamana pe tati. Mi-a cazut tare bine. Stai ca mi-am amintit...Azi noapte am visat ca m-ai rugat sa stau cu Vlad si a trebuit sa plec pana nu stiu unde si cand m-am intors urlau copiii de numa- numa..Si in visul meu, Vlad al tau deja umbla in 4 labe.hihihi
Dani,bravo pt vestile bune!
Roxule, succes la doctor!